WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie udalo mi sie - beta ujemna...
tak czulam to..
no nic musze przemyslec co dalej, jak sobie poukladac plany z urlopem, z kolejnym crio itp.
Dzieki jeszcze raz za wsparcie i trzymanie kciukow....Izape_91 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
U mnie dziś ogórkowa.. ale kompletnie nie mam na nią ochoty. W sumie sama nie wiem na co mam ochotę. Najbardziej by mnie skusiło spaghetii Eweli, ale mieliśmy w sobotę Pewnie znowu skończy się na pyzach z mięsem z Lidla.. przynajmniej nie generują zgagi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyYose płacze z Tobą a serce krwawi!!! To tak kurewsko niesprawiedliwe, chociaż niesprawiedliwe to złe powiedziane to kurestwo i tyle i mam gdzie, ze przeklinam na tą sytuacje nie ma cenzurowanych slow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 14:39
-
Yose tuuuule mocno
Przeszłam 5 et już. Każda ujemna beta to coraz większy ból ale i większa motywacja do dalszej walki.
Wierzę, że odnajdziesz w sobie siłe ❤PodwojnaMama lubi tę wiadomość
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Ja się wczoraj nagotowałam więc dzisiaj odpoczywam Nawet ciasto zrobione (bez jajek, mleka i masła - mniami)
-
Dziewczyny musze sie wyplakac i walczyc dalej...bo co mi pozostaje?
Jak myslicie mam podchodzic sobie w kolejnym cyklu do crio czy zrobic sobie przerwe?
Odstawiam dzisiaj leki i czekam na @Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Dziewczyny musze sie wyplakac i walczyc dalej...bo co mi pozostaje?
Jak myslicie mam podchodzic sobie w kolejnym cyklu do crio czy zrobic sobie przerwe?
Odstawiam dzisiaj leki i czekam na @ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Dziewczyny nie udalo mi sie - beta ujemna...
tak czulam to..
no nic musze przemyslec co dalej, jak sobie poukladac plany z urlopem, z kolejnym crio itp.
Dzieki jeszcze raz za wsparcie i trzymanie kciukow....
Tule bardzo mocno