WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnio czekalam 3 dni na zarodek a teraz ponoc sie ten czas wydluzyl i to sporo...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Ostatnio czekalam 3 dni na zarodek a teraz ponoc sie ten czas wydluzyl i to sporo...
Kochana a moze tum razem pogadaj żebyś jeszcze accofil brała podskórnie po transferze??Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 17:39
-
Yoselyn82 wrote:Ostatnio czekalam 3 dni na zarodek a teraz ponoc sie ten czas wydluzyl i to sporo...Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Mam wynik progesteronu - poowulacyjny! Czyli chyba jednak słaba bateria w termometrze.
summer86, KateHawke, Agniechaaaa, Bocianiątko, Madżka89, Lunaris, Amy333, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziewczyny po przerwie i urlopie:) ten cykl tez spisuje na straty- raczej nie trafiliśmy z serduszkowaniem w owulacje. Kończę ten cykl i czeka mnie laparoskopia, jutro muszę jeszcze zrobić wymaz. I od razu mam do was pytanie. Czy myślicie ze wartaloby zbadac jeszcze jakieś hormony? Jutro będę w 22 dc. Czy da się po zbadaniu hormonów wykluczyć albo potwierdzić owulacje? Progesteron? Cos jeszcze?starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny nie udalo mi sie - beta ujemna...
tak czulam to..
no nic musze przemyslec co dalej, jak sobie poukladac plany z urlopem, z kolejnym crio itp.
Dzieki jeszcze raz za wsparcie i trzymanie kciukow....
Nie lubię... Chciałam zacytować a się kliknęło...
Jak to jest na tym świecie ze dzieją się takie straszne i smutne rzeczy : ( tak nie powinno być... Kazda kobieta powinna doznać cudu macierzyństwa... Kazda z nas tego pragnie, czemu wiec nie kazda to dostaje?
Kumpela ostatnio urodziła dziecko, rozmawiałam z nią po tym ze mamy problemy i ze siw nie udaje... Ale taka osoba nie zrozumie i dodaje zdjęcia z podpisami, które widzę ze dziekuje Bogu ze moze być mama itd. Zrobiło mi się cholernie przykro, bo to tak jakby chciała powiedzieć ze są jej znane osoby, które tego cudu nie doświadcza i jak hujowe życie maja. No dosłownie..
Jak jej się zwierzalam z naszego probelmu to mówiła tylko tyle ze życie bez dzieci nie ma sensu itd. No kur.... Uwielbiam takich ludzi, ale to co mam się się zadreczac bo mi dziecko nie wychodzi ? Miałam jej coś powiedzieć. Nikt Cię nie zrozumie !gg88 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Agniechaaaa czytalam na forum o AZ ze ponoc jest bardzo duza lista i ponoc dodatkowa lista rezerwowa wiec chyba jednak dlugo sobie poczekam na malucha.
mam tez swoje zarodki i moge je wykorzystac.
A jeszcze moge pojsc po zarodek do gyncentrum, tylko koszt duuuzy...Izape_91 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
w pracy wszystko wyjaśnione, dostałam sto opierdzieli ale żyje i mam się do dobrze...
Bocianiątko, 91Ewela09, blue00, lamka, KateHawke, Karma88 lubią tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Agniechaaaa czytalam na forum o AZ ze ponoc jest bardzo duza lista i ponoc dodatkowa lista rezerwowa wiec chyba jednak dlugo sobie poczekam na malucha.
e
A jeszcze moge pojsc po zarodek do gyncentrum, tylko koszt duuuzy... -
Yoselyn82 wrote:Agniechaaaa czytalam na forum o AZ ze ponoc jest bardzo duza lista i ponoc dodatkowa lista rezerwowa wiec chyba jednak dlugo sobie poczekam na malucha.
A jeszcze moge pojsc po zarodek do gyncentrum, tylko koszt duuuzy...Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Agniechaaaa wrote:Kochana a moze faktycznie daj szanse swoim maluszka??
myslalam dzisiaj nad tym i chyba tak zrobie! zobacze co mi powie lekarz odnosnie kiedy podejsc itp i wezme maluchy...
Mam 10 swoich maluchowCzrna 81, summer86, PodwojnaMama, Lunaris lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
W srode idziemy z moim do kina na film "to" nie moge sie doczekac tego filmu:)
summer86, Czrna 81, Izape_91, innamorata88, Karma88 lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Musisz koniecznie opowiedzieć wrażenia !!!
opowiem opowiem... musze sie odstresowac troche od tego wszystkiego.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️