WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna Stesia ma infekcje i ciążę... Agniecha ma infekcję i ciążę (to już przyklepane, nie ma że nie), ja ma infekcje i ... i jeśli moja osoba potwierdzi tę regułę to od nowego cyklu oprócz picia wina z muchą na super endo wszystkie staraczki chodzą na basen podłapać jakieś paskudztwo
Anna Stesia, blue00, Flowwer, Lunaris, Karma88, admiralka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnnaStesia bardzo Ci Gratuluję
Yoselyn łącze się z Tobą myślami
Dlatego Ja się nie zapisuje na listy już bo zanizam statystyki, dziś 1 dc ; (Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 21:29
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Anna Stesia wrote:Dzięki, Summer! Nie mogę w to uwierzyć. Tyle staram, nigdy nie miałam żadnych nawet cieni na teście, a tu nagle gdy mam infekcje przychodzi ciąża! Gdybym wiedziała o infekcji, nie staralisbysmy sie w tym miesiącu. Ale zaczęłam czuć dyskomfort dopiero po owulacji.
Masz pomysl co u Was pomogło w tym cyklu?
Pytam, bo chyba staramy się podobnie długo i jesteś dla mnie taką iskierką nadzieiIzape_91, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Ale cudownie : * mamy kolejna fasolkę! Wreszcie wrzesień znowu ruszył! : ) który to Wasz cykl staran?
W cyklach Ci nie powiem, bo straciłam rachubę. Wszystkie badania przedciazowe pierwszy raz zrobiłam w grudniu 2014 roku, więc to można uznać za początek oficjalnych starań.innamorata88, Izape_91, admiralka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, taki wyszedł mi test:
https://zapodaj.net/26aa296cd2720.jpg.html
Jestem wstrząśnięta i zmieszana! Dzika radość miesza sie ze paralizujacym strachem - co z tym paciorkowcem? Czy brak dobrych bakterii źle nam wróży?
Aż skacze z radości!!!! Taka PIĘKNA krecha !!
Biegiem do gina i endokrynologa jutro szybko zrób tarczycowe i ciesz się fasolką!!!Anna Stesia lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Anna Stesia wrote:Dziewczyny, taki wyszedł mi test:
https://zapodaj.net/26aa296cd2720.jpg.html
Jestem wstrząśnięta i zmieszana! Dzika radość miesza sie ze paralizujacym strachem - co z tym paciorkowcem? Czy brak dobrych bakterii źle nam wróży?Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Yos przyro mi bardzo
Padam na twarz po pracy ale musiałam wejść i zobaczyć co z Twoją betką. Brak słów... przelało to dziś już moje możliwości obronne (dowiedziałam się dziś od oddziałowej że się mnie boi i JA ją mobinguje!) więc idę odespać
Jedyny pozytywny aspekt dzisiejszego dnia to ta zapodajka Anna Stesia jak Wy to zrobiliście? też nie mogę uwierzyć! gratulacje myślałam, że to dłużej potrwa a tu proszę jaki pozytywik będziesz betować?Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Masz pomysl co u Was pomogło w tym cyklu?
Pytam, bo chyba staramy się podobnie długo i jesteś dla mnie taką iskierką nadziei
Nie mam pojęcia, ale mam pewne teorie. Po pierwsze, chyba zaczęła mi sie wyrownywac tarczyca (ale w czwartek lecę sprawdzic), po drugie - miałam urlop w sierpniu i wtedy naprawdę odpoczelam i odstresowalam się, nalykalam się też witaminy D (choć nadal mam jej za malo). Po trzecie - kochalismy się rowniutko co dwa dni, od 5 dnia cyklu (owulacji chyba wypadła mi wczesniej). Po czwarte - suplementowalam od czerwca cynk, codziennie te jadłam garść pestek słonecznika i dyni. Po piąte - zredukowalam zużycie cukru w diecie. Po szóste - zminimalizowalam ilość kosmetyków i detergentow, a szampony i inne kosmetyki kupiłam jak dla osób z AZS (mają krótki sklad). Taka rewolucję wdrazalam od maja-czerwca, może organizm mi sie trochę oczyscil z chemii. Po siodme - ze wzgledu na problemy z jelitami zaczelam uwazniej jesc, bardzo zbilansowalam sobie diete, ale do tego wyeliminowalam to, co mi szkodzilo na jelita i mam wrazenie, ze pomoglo to mojej immunologii. No i po osme - powiedziałam sobie, że to nie musi być ten cykl. Zaplanowałam sobie leczenie i badania na najbliższe pół roku i dawała sobie jeszcze prawie rok na naturalne starania.
Lunaris, summer86, Amy333, admiralka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anna Stesia wrote:W cyklach Ci nie powiem, bo straciłam rachubę. Wszystkie badania przedciazowe pierwszy raz zrobiłam w grudniu 2014 roku, więc to można uznać za początek oficjalnych starań.
A mnie taka zaduma złapała ze trochę za bardzo sie podnieciłem tymi wynikami i ze bromergon pomoże, tak samo na początku myślałam na temat euthyroxu,... cofam wszystko ! Bo tarczyca wyregulowana a nic z tego...Anna Stesia lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Lecę do siostry po sąsiedzku po tabletki, bo mi sie skończyły: p a potem wino z mucha, dobrze ze tu któraś przypomniała bo terapia musi byc ciągła Haha: pStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Anna Stesia po cichu gratuluje
Lunaris jak ty ja mobingujesz i ona sie ciebie boi?
Agniechaaaa no to moze cos na rzeczy jest u ciebie!Agniechaaaa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
innamorata88 wrote:A co ja Ci od początku pisałam?
Inna w kwestiach plemniczkowych (i nie tylko!) jesteś nieomylna!
Anna Stesia krecha jest naprawdę piękna! Gratuluję Kochana, dajesz nadziejęAnna Stesia lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Lunaris wrote:Yos przyro mi bardzo
Padam na twarz po pracy ale musiałam wejść i zobaczyć co z Twoją betką. Brak słów... przelało to dziś już moje możliwości obronne (dowiedziałam się dziś od oddziałowej że się mnie boi i JA ją mobinguje!) więc idę odespać
Jedyny pozytywny aspekt dzisiejszego dnia to ta zapodajka Anna Stesia jak Wy to zrobiliście? też nie mogę uwierzyć! gratulacje myślałam, że to dłużej potrwa a tu proszę jaki pozytywik będziesz betować?
Będę betowac, w czwartek dopiero (teraz nie ma dostępu do labu). Wiesz, jak dla mnie trwało to całkiem długo, choć byłam przygotowana na znacznie dłuższą walkę. Dzięki za gratulacje, mąż.moj jak zobaczył test to powiedział 'to, że jesteś w ciąży oceniam na jakieś 20 procent. W końcu ten test to jakiś słaby Ci wyszedl'. Ale to oczywiście żarty, cieszy się totalnie, bo w tym miesiącu chciał powtarzać swoje badania, a raczej chyba nie będzie musiał.Lunaris lubi tę wiadomość