WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Anna Stesia gratuluję,o infekcję się nie martw,ja też mam od początku ciąży ale lekarz zakazał cokolwiek brać by nie zaszkodzić maluchowi,ogólnie nie czuję się jakoś gorzej.
Dziękuję! A jaka masz bakterie? Ja właśnie czuje dyskomfort i to też mnie martwi. Ale na razie jestem w szoku! -
Anna Stesia wrote:Nie mam pojęcia, ale mam pewne teorie. Po pierwsze, chyba zaczęła mi sie wyrownywac tarczyca (ale w czwartek lecę sprawdzic), po drugie - miałam urlop w sierpniu i wtedy naprawdę odpoczelam i odstresowalam się, nalykalam się też witaminy D (choć nadal mam jej za malo). Po trzecie - kochalismy się rowniutko co dwa dni, od 5 dnia cyklu (owulacji chyba wypadła mi wczesniej). Po czwarte - suplementowalam od czerwca cynk, codziennie te jadłam garść pestek słonecznika i dyni. Po piąte - zredukowalam zużycie cukru w diecie. Po szóste - zminimalizowalam ilość kosmetyków i detergentow, a szampony i inne kosmetyki kupiłam jak dla osób z AZS (mają krótki sklad). Taka rewolucję wdrazalam od maja-czerwca, może organizm mi sie trochę oczyscil z chemii. Po siodme - ze wzgledu na problemy z jelitami zaczelam uwazniej jesc, bardzo zbilansowalam sobie diete, ale do tego wyeliminowalam to, co mi szkodzilo na jelita i mam wrazenie, ze pomoglo to mojej immunologii. No i po osme - powiedziałam sobie, że to nie musi być ten cykl. Zaplanowałam sobie leczenie i badania na najbliższe pół roku i dawała sobie jeszcze prawie rok na naturalne starania.
Słuchajcie lasencje, z tym kochaniem się co 2-3 dni w ciągu całego cyklu jest coś na rzeczy. Ostatnio pisała o tym mamaginekolog, a dzisiaj mój Emek usłyszał to samo od urologa-androloga. My dotychczas intensyfikowaliśmy starania w czasie okołoowulacyjnym. Może to błąd i faktycznie te plemniki muszą być stale "w obrocie"? W kolejnym cyklu poprawiam koronę i wykorzystuję Emka co 2 dniAnna Stesia, Izape_91 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
StaraczkaNika wrote:Anna Stesia ma infekcje i ciążę... Agniecha ma infekcję i ciążę (to już przyklepane, nie ma że nie), ja ma infekcje i ... i jeśli moja osoba potwierdzi tę regułę to od nowego cyklu oprócz picia wina z muchą na super endo wszystkie staraczki chodzą na basen podłapać jakieś paskudztwo
Ahahaha, może to jest sposób;-) choć miałam już infekcje w marcu i to nic nie dało, więc metoda nie jest w 100% pewna! -
Zdecydowanie organizm trzeba nastawić na ciążę - ja zaraz po poronieniu w grudniu stwierdziłam, że w lutym będę w ciąży. Nie miał wyjścia - musiał się posłuchać :p
I każdej musi się udać a przez dłuższe starania może później lepiej będzie Wam przechodzić zgagi, zaparcia, niedołężność ostatnich tygodniAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Anna albo to pierwszy objaw ciazy niektóre DziecZyny pisały, ze pierwszym objawem była infekcja gratuluje!!!
Bobas na 1stronie juz idzie!!!
Nika
Dzięki! Nie mogę w to uwierzyć! Tyle cykli i zawsze biel wizira a tu taka niespodzianka.
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Yos widoczni ja taka straszna jestem że normalnie oddziałowa po kątach się chowa i boi się przy mnie odezwać a teraz jeszcze mówi że to mobbing z mojej strony... eh szkoda słów -stare wredne babsko nie może przeboleć tego, że nikt jej nie lubi i że mnie się coś chce robić dla oddziału/ludzi w pracy a jej nie. I gada jak potłuczona takie bzdury. SZkoda nerwów.
Z przyjemnością wręczę jej L4 jak będę szła niebawem do szpitala na zabieg :] i mam nadzieję, że wkrótce dostarczę jej również kolejne -takie na wiele miesięcy -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Aż skacze z radości!!!! Taka PIĘKNA krecha !!
Biegiem do gina i endokrynologa jutro szybko zrób tarczycowe i ciesz się fasolką!!!
Dzięki, Kochany Kwiatuszku! Jestem niestety w delegacji, więc i badania, i lekarze najwcześniej w czwartek. Choć oczywiście właśnie obczajam najniższe laboratoria w mieście, w którym jestem.Flowwer, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Emiilka wrote:Słuchajcie lasencje, z tym kochaniem się co 2-3 dni w ciągu całego cyklu jest coś na rzeczy. Ostatnio pisała o tym mamaginekolog, a dzisiaj mój Emek usłyszał to samo od urologa-androloga. My dotychczas intensyfikowaliśmy starania w czasie okołoowulacyjnym. Może to błąd i faktycznie te plemniki muszą być stale "w obrocie"? W kolejnym cyklu poprawiam koronę i wykorzystuję Emka co 2 dni
Anna Stesia, KateHawke, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Izape_91 wrote:No to kawałek czasu. Super super strasznie sie cieszę : * mały wrzeszczący bobiszon bedzie za 8. Miesięcy z Wami : )
A mnie taka zaduma złapała ze trochę za bardzo sie podnieciłem tymi wynikami i ze bromergon pomoże, tak samo na początku myślałam na temat euthyroxu,... cofam wszystko ! Bo tarczyca wyregulowana a nic z tego...
Jesteśmy 7 lat po ślubie i nigdysmy sie nie zabezpieczali, więc można powiedzieć, że starania były dłuższe, ale oficjalnie gdy mnie jakiś lekarz pyta to podaję koniec 2014.
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnio czytam was ale z doskoku jak zawsze tutaj mieszanka goryczy z lukrem.
Lunaris hahah ja mam to samo ale bynajmniej mam spokój i nie placzę z tego powodu
Jedna głowa do góry trzeba być cierpliwym a złotego przepisu na fasolkę nie ma
Yosel denerwują mnie ludziska którzy myślą ze IVF to pyk, pyk i jest dziecko bo tak przedstawia kościół z jednej strony a druga strona to nadprogramowe zarodki...
Szlag mnie trafia z ludzkiego ciemnogrodu.
IVF jest dla mnie nadzieja ale boję się że zostanie mi odebrana.
Anna Stasia ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Aga to nie przypadekAnna Stesia, Agniechaaaa, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Emiilka wrote:Inna w kwestiach plemniczkowych (i nie tylko!) jesteś nieomylna!
Anna Stesia krecha jest naprawdę piękna! Gratuluję Kochana, dajesz nadzieję
Dziękuję Ci! Po becie zacznę sie naprawdę cieszyc! A krecha wyskoczyła niemal natychmiast po zapodaniu kropelek, nie wiedziałam, że to tak wygląda.Agniechaaaa, Izape_91, Emiilka lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Yoselyn bardzo mi przykro tulam na pocieszenie.
Anna Stesia- gratulacje
Dołączam niestety (stety?) do staraczek z infekcją, ale testuję dopiero 29.09 lub 1.10 jeśli wystarczy mi cierpliwości.
Dzięki wielkie! A te infekcje to przekleństwo, można się załamać. -
Anna Stesia wrote:Ahahaha, może to jest sposób;-) choć miałam już infekcje w marcu i to nic nie dało, więc metoda nie jest w 100% pewna!
Anna Stesia lubi tę wiadomość