WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AGNIECHAAAA nawet tak nie mów ! poddawanie się jest za słabych a ty jesteś jedną z najsilniejszych z nas ! jak ty się poddasz to cała reszta też !Początek : kwiecień 2017
Październik 2017 : PCOS
Październik 2017: Rozpoczęcie Leczenia
Listopad 2018 HSG : Oba jajowody niedrożne w 100 %
Sierpień : 27.08 IMSI transfer 3-dniowca
On : OK -
aswariatka wrote:Dziewczyny chciałabym podbić Wasze statystyki na plus i dodać otuchy. Dziś wyszła bardzo wyraźna kreska na teście z rana i właśnie czekam na betę. Chyba jestem w drugiej ciąży, choć jeszcze to do mnie nie dociera
Gratulacje! -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Nie ma co sie oszukiwać, nie będziemy mieli dzieci i to z mojej winy
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Nie ma co sie oszukiwać, nie będziemy mieli dzieci i to z mojej winy
Aguś - tulę mocno!! I nie pleć bzdur, będziecie mieli dzieci. Tylko musicie trochę dłużej na nie poczekać.
Zobaczysz, że los Cię jeszcze pozytywnie zaskoczy.
Już nie raz wspominałam o koleżance, która się 10 lat o pierwsze dziecko starała a teraz ma dwie córki. I też w międzyczasie było poronienie i puste jajo. Tylko się nie poddawaj!
Zrób przerwę na miesiąc, dwa. Odpocznij psychicznie i wracaj do walki :* -
StaraczkaNika przykro mi, a moze za wczesnie zrobilas?
Agniechaaaa wchodze zeby pogratulowac tobie a widze !!!! to sie nie dzieje na prawde!!!!! bylam pewna ze tobie sie uda!!!! kochana trzymaj sie, wiem co czujesz...a mialas moze biopsje endo albo miesiac wczesniej schrasing zrob tym razem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 10:07
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Aga będziecie mieli. Droga do rodzicielstwa jest trudna, mamy załamania i porazki, ale one Cię wzmacniają wbrew pozorom. Teraz jesteś rozżalona i nikt Ci się nie dziwi. Odpocznijcie chwilę.
ale będzie z Wami w końcu maleństwo. Ja w Was wierzę!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Agniechaaaa wrote:11mmMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:To już ładne. Omów proszę z lekarzem opcję biopsji endometrium. Jakie badania miałaś wykonywane do tej pory? Jakiej klasy był ostatni bałwanek?
-
Agniechaaaa wrote:Miałam biopsje, pingwinek był klasy blastka 3.2.1 ... nie ma co sie okłamywać nie będziemy miec dzieci, tzn mój M moze miec bo to ja jestem niedorobiona
bedziesz mama na pewno jak kazda z nas..!!
Walczymy dalej, nie poddajemy sie!!
Rozumiem twoj smutek i zal, tez przechodzilam to nie tak dawno! tez wiele razy mowilam mojemu ze pewnie z inna mialby dziecko, ze ja jestem do dupy bo nie moge mu dac, a on mnie pocieszal i mowi ze bedzie mial zemna!.. Jak nie z brzucha to z serducha!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniecha, trzymaj sie i nie poddawaj!
Dziewczyny, ja wczoraj sobie przypomniałam o pewnej głupocie. Przypuszczam ze owulacje mogłam mieć 15 dc czyli w zeszły wtorek- śluz zmienił się na kremowy i rano odczuwalam bol w jajnikach. A następnego dnia mialam bardzo dziwny dzień: Od rana straszny bol w dole pleców, bardzo bolesne piersi, cala bylam rozpalona a trzeslo mnie z zimna. Raz nawet zasłabłam, musiałam chwilkę posiedziec żeby dojść do siebie. Od następnego dnia wszystko ustało. Nie wiem co to za anomalia:)
Dzisiaj wizyta u Gina, jestem w 24dc. Czy myślicie ze lekarz mógłby cos 'ze mnie' wyczytać, zauważyć jakąś zmianę? W endometrium, jakieś ciałko, whatever?starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:bedziesz mama na pewno jak kazda z nas..!!
Walczymy dalej, nie poddajemy sie!!
Rozumiem twoj smutek i zal, tez przechodzilam to nie tak dawno! tez wiele razy mowilam mojemu ze pewnie z inna mialby dziecko, ze ja jestem do dupy bo nie moge mu dac, a on mnie pocieszal i mowi ze bedzie mial zemna!.. Jak nie z brzucha to z serducha!Izape_91 lubi tę wiadomość