WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zubii wrote:Dziekuje kochane :* ja juz smigam po 6h siedzialam po 8h chodzilam.
A to moje sloneczko
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2017/9/5/9281083_20170904_172646.jpg
Jasiu jest dziś wycałowany cły a ja uwielbiam, uwielbiam !! całować małe stópki. Można je zjeść
Kaczorka wrote:
A ja mam dziś o 18:00 USG III trymestru. W końcu po prawie dwóch miesiącach dowiem się co słychać u mojej Kluski.
Trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko było ok!
Jeszcze trochę i kluska będzie na świecie.
A takie mam pytanie czy "zaczynacie" starania o drugie po połogu ? czy chcesz cać czas bo wiem że przy endomendzie najlepiej jak najszybciej zdecydować się o kolejne.
Pytam się z czystej kobiecej ciekawości bo ja zamykam warsztat jak mi się uda mieć jedno.
zubii lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:nawzajem !!!
Ja nie pomogę z tym wiem że biorą to dziewczyny w formie zastrzyków 2 dni przed i dwa dni po transferze ale ty nie masz problemu z inplantacją -
Zubii, Jasiu to sama słodycz cieszę się, że dobrze się czujesz po cc.
Karolina90, dobrze Cię widzieć!
Flowwer, powodzenia na wizycie!
Kaczorka, dawaj znać po wizycie jak tam Wasza kluska
Agniechaaa, mocno wierzę, że tym razem wszystko pójdzie dobrze
Agniechaaaa, Karolina90, zubii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlower żadnego warsztatu nie zamykasz!
Tylko szybciutko starasz sie o drugie
Gdy mojego synka zapytałam się ile chce mieć rodzeństwa to powiedział że tyle ile mamy pokoi w domu
Więc i Ty się tego trzymajemi2016, KateHawke, Anna Stesia, blue00 lubią tę wiadomość
-
Zubii ogromne gratulacje, Jasiu jest prześliczny zakochana mmm
zubii lubi tę wiadomość
-
Zubi szybkiego powrotu do normy Jasiu cudny jak będziesz zmęczona to mogę go poprzytulać nawet w środku nocy
Flo szerokiej drogi na wizytę! Niech te kilometry nie pójdą na marne :*
Ja mam od 3 dni jakieś dziwne sny -że mam w macicy jakiegoś guza niezdiagnozowanego albo że mi wycieli wszystko i już nie mogę się starać... rany! mam dość... do tego boli mnie brzuch jak na @ a termin na 10 wrz! kurde jak dostane wcześniej to znowu nic z tego zabiegu nie będzie >:[ Mam już tak wykończone nerwy, że boję się iść na wizytę w piątek. Stara baba i boi się lekarza! Masakrazubii lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Jeszcze trochę i kluska będzie na świecie.
A takie mam pytanie czy "zaczynacie" starania o drugie po połogu ? czy chcesz cać czas bo wiem że przy endomendzie najlepiej jak najszybciej zdecydować się o kolejne.
Pytam się z czystej kobiecej ciekawości bo ja zamykam warsztat jak mi się uda mieć jedno.
No właśnie sama się nad tym od jakiegoś czasu zastanawiam..
Osobiście wolałabym kolejnego bobasa za jakieś 4-5 lat. Ale przez tą moją endomendę to nie wiem czy będę mogła tyle czekać.
Mam w planie obgadać to ze swoją ginekolog jak już to pierwsze będzie na świecie. Zobaczymy co ona powie.
Aguś - to masz jak ja. Też wolę wszystkiego spróbować co może zwiększyć szanse a nie później się zastanawiać czy mogło być lepiej czy nie.Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:No właśnie sama się nad tym od jakiegoś czasu zastanawiam..
Osobiście wolałabym kolejnego bobasa za jakieś 4-5 lat. Ale przez tą moją endomendę to nie wiem czy będę mogła tyle czekać.
Mam w planie obgadać to ze swoją ginekolog jak już to pierwsze będzie na świecie. Zobaczymy co ona powie.
Aguś - to masz jak ja. Też wolę wszystkiego spróbować co może zwiększyć szanse a nie później się zastanawiać czy mogło być lepiej czy nie.
Ja też miałam takie myślenie jak Ty, odpocznę trochę od pieluch Michałek będzie samodzielny i wtedy wystartujemy se staraniami, minęły już dwa lata i cisza. Więc gdybym była na Twoim miejscu starania podjęłabym już po roczku Alicji.
Zresztą kto jak to, ale od kiedy tutaj siedzę to Ty najlepiej znałaś swój organizm!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 09:41
-
Summer ja cały czas Was aktywnie podczytuje, ale się nie udzielam, bo u mnie nic ciekawego się nie dzieje w październiku wracam do gina zobaczymy co na wymyśli
A teraz w dwie najbliższe soboty mam wesela na pierwszym będzie była mojego Meża wiecie jakie to wyzwanie dla mnie (baby to są głupie:D
Izape_91, bertha, Czrna 81 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Ja myślę, że jak w końcu uda się urodzić pierwszego maluszka, to jeśli nie będzie przeciwwskazań od gina np. po CC, to zaczniemy starania od razu po połogu. Bo pewnie i tak potrwa to 2-3 lata, o ile nie dłużej.
A mnie zawsze marzyła się czwórka brzdąców...PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualnyLucia jak bym widziała swoją sunię, tylko że moja była malutka, ale Pyszczek jej Niestety już jej z Nami nie ma.
Czyli jak ja miałam tą laparotomię, to też ze staraniami muszę czekać z pół roku? ;-(
Właśnie się zbieram i jadę sie zapisac do ginekologa na NFZ, pierdziele nie będę płaciła, a zkontrolować muszą i tak wcześniej, co tam się dzieje w środku.
I nie będzie dzidziusia na wakację ;-( -
-Monika- wrote:Lucia jak bym widziała swoją sunię, tylko że moja była malutka, ale Pyszczek jej Niestety już jej z Nami nie ma.
(
Ona nie jest taka duża, waży 10kg i ma 38cm. To jest Kooikerhondje czyli Płochacz holenderski.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
-Monika- wrote:Ja też miałam takie myślenie jak Ty, odpocznę trochę od pieluch Michałek będzie samodzielny i wtedy wystartujemy se staraniami, minęły już dwa lata i cisza. Więc gdybym była na Twoim miejscu starania podjęłabym już po roczku Alicji.
Zresztą kto jak to, ale od kiedy tutaj siedzę to Ty najlepiej znałaś swój organizm!
Trochę warunków na drugie dziecko nie mamy. A akurat te 4-5 lat to tak na ogarnięcie mieszkania by było, żeby się nie pchać w kredyty na kolejne 30 lat.
No zobaczymy co gin powie jak padnie rozkaz, że mamy nie czekać to będziemy kombinować.
A czy ja znam swój organizm? Hmm, czasami po prostu się zastanawiam czy jakąś "czarownicą" nie jestemCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka póki co to możesz być czarodziejką bo jak to mówi suchar znany: co dzieli czarodziejkę od czarownicy??? Jakieś 20lat różnicy
Matko u Ciebie juz sama koncoweczka będziemy oglądać teraz śliczną księżniczkę czuje tu zaręczyny dziecięce na forum
Alicja i Jan brzmi pięknieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 11:37
summer86, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Karolina90 wrote:Summer ja cały czas Was aktywnie podczytuje, ale się nie udzielam, bo u mnie nic ciekawego się nie dzieje w październiku wracam do gina zobaczymy co na wymyśli
A teraz w dwie najbliższe soboty mam wesela na pierwszym będzie była mojego Meża wiecie jakie to wyzwanie dla mnie (baby to są głupie:D
To w październiku razem wracamy na ring
Na każdym weselu wyglądasz super, więc byłą się nie przejmuj - ale rozumiem co masz na myśli -
nick nieaktualny