WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem Wam dziewczyny że czuję się jakbym już w ciąży była. Od tamtej jelitówki tydzień temu boli mnie głowa, mam lekkie mdłości, odbija mi się nawet na pusty żołądek, kłują mnie czasem jajniki (czy coś w tym obrębie)i mam wrażenie w dole brzucha jakbym miała zaraz biegunki dostać ale nie dostaję... A okres miałam. Pierwsze dwa dni prawie tak mocne jak zazwyczaj a potem plamienia. Brzuch mnie trochę mniej bolał, ale bolał jak zwykle. Nie ma jak mieć ciążę urojoną w pierwszej fazie cyklu
Bocianiątko, Amy333, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Agniechaaa maluchy wracają na swoje miejsce do mamuni!!!
Yosel jak tam? dziś 3 dpt hihi
w poprzedniej ciazy po transferze nie musialam brac ani nospy ani magnezu, praktycznie nic nie czulam tylko biust mialam bardzo wrazliwy i bolacy, bylam pewna ze sie nie udalo, a teraz biustu nie mam takiedo wrazliwego, cos tam poczuje w pobrzuszu i nic poza tym.. pewnie to nie wrozy nic dobrego..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniechaaaa wrote:O matko to dzis!!!!
Nerwy ogromne staram sie je opanować, w nocy śniły mi sie takie głupotyAgniechaaaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hej. Zrobiłam dziś dwa testy. Na bobo żółtym bladzioch a na nordtescie nic. Myślę że to jeszcze pregnyl krąży. 30.08 był podany zastrzyk i iui. Ale nie powiem że chciałabym żeby to nie był zastrzyk.
Usunięcie mięśniaka
3 aniołki + 1cp
Jeszcze będzie dobrze, musi być
30.08 - 1 IUI ☹ -
Aga !!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9ba605fc70e.jpg
Trzymam mocno kciuki! Winter is comming bałwanki razem z nami
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/398ee9aed1c1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 09:03
Yoselyn82, Agniechaaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:w poprzedniej ciazy po transferze nie musialam brac ani nospy ani magnezu, praktycznie nic nie czulam tylko biust mialam bardzo wrazliwy i bolacy, bylam pewna ze sie nie udalo, a teraz biustu nie mam takiedo wrazliwego, cos tam poczuje w pobrzuszu i nic poza tym.. pewnie to nie wrozy nic dobrego..
Yos nie nastawiaj się! oby się tam fasolek wgryzał i wałkował Ci brzuszek. Jeszcze parę dni i żółty bobas prawdę Ci powie
Misiak aby to nie był pregnyl 12 dzień od IUI będziesz sprawdzać betę? -
misiak17 wrote:Hej. Zrobiłam dziś dwa testy. Na bobo żółtym bladzioch a na nordtescie nic. Myślę że to jeszcze pregnyl krąży. 30.08 był podany zastrzyk i iui. Ale nie powiem że chciałabym żeby to nie był zastrzyk.
Trzymam mocno kciuki! -
nick nieaktualny
-
misiak17 wrote:Lunaris jak będę miała możliwość to pojadę po pracy. Muszę o ciąży wiedzieć jak najszybciej żeby brać leki. Ale myślę że to pregnyl.
To ja mam nadzieję, że jednak nie wykres masz piękny, strasznie życzę Ci pozytywnej betkiinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Kobitki jesteście cudowne!!!!!!!
Mnie jak na złość szczuknelo szczyknelo cos w karku i booooli okropnie glowe moge skręcić jedynie w prawo
Pingwinki juz coraz bliżej zamieszkania pod serduchem zaraz zacznę sie ogarniać moze czas szybciej minie
Jejku Kochana z całej sily trzymam kciuki:)Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Powiem Wam dziewczyny że czuję się jakbym już w ciąży była. Od tamtej jelitówki tydzień temu boli mnie głowa, mam lekkie mdłości, odbija mi się nawet na pusty żołądek, kłują mnie czasem jajniki (czy coś w tym obrębie)i mam wrażenie w dole brzucha jakbym miała zaraz biegunki dostać ale nie dostaję... A okres miałam. Pierwsze dwa dni prawie tak mocne jak zazwyczaj a potem plamienia. Brzuch mnie trochę mniej bolał, ale bolał jak zwykle. Nie ma jak mieć ciążę urojoną w pierwszej fazie cyklu
Kochana, znam ten stan, szczególnie jak przed @ mi tempka nie spada, heh;-)
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiekawe jak bardzo obgadują mnie juz w pracy :p trochę wzięłam ich z zaskoczenia i dałam znac, ze biorę dzis urlop na zadanie z tym, ze ide do lekarza, i moze sie wydłużyć. Widziałam juz ze kilku klientów do mnie wydzwania ale nie mam zamiaru odbierać i sie stresować! Przecież niema osób nieezastapionych prawda??? Ja mam teraz inne plany życiowe, zdecydowanie ważniejsze które mają sie urodzić najwcześniej pod koniec maja
Bocianiątko, KateHawke, Lunaris, Anna Stesia, Czrna 81, Amy333, Emiilka lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:
Jedna z Wielu, moim zdaniem nie zaszkodzi
Dziękuję za odpowiedźHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Agniechaaaa wrote:Ciekawe jak bardzo obgadują mnie juz w pracy :p trochę wzięłam ich z zaskoczenia i dałam znac, ze biorę dzis urlop na zadanie z tym, ze ide do lekarza, i moze sie wydłużyć. Widziałam juz ze kilku klientów do mnie wydzwania ale nie mam zamiaru odbierać i sie stresować! Przecież niema osób nieezastapionych prawda??? Ja mam teraz inne plany życiowe, zdecydowanie ważniejsze które mają sie urodzić najwcześniej pod koniec maja
olej prace, sa rzeczy wazne i wazniejsze... tez sie zastanawialam czy juz mnie nie obgaduja ze znow mnie nie ma w pracy, ale mam to gdzies i lotto mi to! niech sobie gadaja co chca!Lunaris, Czrna 81, Amy333 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Powiem Wam dziewczyny że czuję się jakbym już w ciąży była. Od tamtej jelitówki tydzień temu boli mnie głowa, mam lekkie mdłości, odbija mi się nawet na pusty żołądek, kłują mnie czasem jajniki (czy coś w tym obrębie)i mam wrażenie w dole brzucha jakbym miała zaraz biegunki dostać ale nie dostaję... A okres miałam. Pierwsze dwa dni prawie tak mocne jak zazwyczaj a potem plamienia. Brzuch mnie trochę mniej bolał, ale bolał jak zwykle. Nie ma jak mieć ciążę urojoną w pierwszej fazie cyklu
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:olej prace, sa rzeczy wazne i wazniejsze... tez sie zastanawialam czy juz mnie nie obgaduja ze znow mnie nie ma w pracy, ale mam to gdzies i lotto mi to! niech sobie gadaja co chca!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:I tak postanowiłam zrobić trudno wiem z czym wiąże sie moja kolejna nieobecność nie mam do czego wracać ale trudno jeżeli tylko to mi grozi zeby zdobyć cel to mam to gdzieś teraz tylko dzidzia sie liczy!
moj maz powtarza mi ze mamy wazniejszy cel i piorytet. a tam gdzie pracuje nie jest powiedziane ze tam bede pracowac cale zycie. I ma racje! wiec nie przejmuje sie tym ani troche!Lunaris, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️