X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)

Oceń ten wątek:
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam dziewczyny że czuję się jakbym już w ciąży była. Od tamtej jelitówki tydzień temu boli mnie głowa, mam lekkie mdłości, odbija mi się nawet na pusty żołądek, kłują mnie czasem jajniki (czy coś w tym obrębie)i mam wrażenie w dole brzucha jakbym miała zaraz biegunki dostać ale nie dostaję... A okres miałam. Pierwsze dwa dni prawie tak mocne jak zazwyczaj a potem plamienia. Brzuch mnie trochę mniej bolał, ale bolał jak zwykle. Nie ma jak mieć ciążę urojoną w pierwszej fazie cyklu :D :D

Bocianiątko, Amy333, Czrna 81 lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka1111 wrote:
    Agniechaaa maluchy wracają na swoje miejsce do mamuni!!!
    Yosel jak tam? :) dziś 3 dpt :) hihi

w poprzedniej ciazy po transferze nie musialam brac ani nospy ani magnezu, praktycznie nic nie czulam tylko biust mialam bardzo wrazliwy i bolacy, bylam pewna ze sie nie udalo, a teraz biustu nie mam takiedo wrazliwego, cos tam poczuje w pobrzuszu i nic poza tym.. pewnie to nie wrozy nic dobrego..

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    O matko to dzis!!!! :O
    Nerwy ogromne staram sie je opanować, w nocy śniły mi sie takie głupoty :P
    Trzymam kciuki, żeby obydwa kropki jak u Alsamitnej zostały z Wami na 9 miesięcy ❤️❤️❤️

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • misiak17 Ekspertka

Wysłany: 11 września 2017, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Zrobiłam dziś dwa testy. Na bobo żółtym bladzioch a na nordtescie nic. Myślę że to jeszcze pregnyl krąży. 30.08 był podany zastrzyk i iui. Ale nie powiem że chciałabym żeby to nie był zastrzyk.

Usunięcie mięśniaka
    3 aniołki + 1cp
    Jeszcze będzie dobrze, musi być :)
    30.08 - 1 IUI ☹
  • misiak17 Ekspertka

Wysłany: 11 września 2017, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha kciuki wielkie.

Usunięcie mięśniaka
    3 aniołki + 1cp
    30.08 - 1 IUI ☹
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga !!!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e9ba605fc70e.jpg

Trzymam mocno kciuki! Winter is comming :D bałwanki razem z nami :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/398ee9aed1c1.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 09:03

Yoselyn82, Agniechaaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    w poprzedniej ciazy po transferze nie musialam brac ani nospy ani magnezu, praktycznie nic nie czulam tylko biust mialam bardzo wrazliwy i bolacy, bylam pewna ze sie nie udalo, a teraz biustu nie mam takiedo wrazliwego, cos tam poczuje w pobrzuszu i nic poza tym.. pewnie to nie wrozy nic dobrego..

Yos nie nastawiaj się! oby się tam fasolek wgryzał i wałkował Ci brzuszek. Jeszcze parę dni i żółty bobas prawdę Ci powie ;)

Misiak aby to nie był pregnyl :) 12 dzień od IUI :D będziesz sprawdzać betę?

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha cały czas o Was myślę! <3

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiak17 wrote:
    Hej. Zrobiłam dziś dwa testy. Na bobo żółtym bladzioch a na nordtescie nic. Myślę że to jeszcze pregnyl krąży. 30.08 był podany zastrzyk i iui. Ale nie powiem że chciałabym żeby to nie był zastrzyk.

Trzymam mocno kciuki!

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki jesteście cudowne!!!!!!!
    Mnie jak na złość szczuknelo szczyknelo cos w karku i booooli okropnie :/ glowe moge skręcić jedynie w prawo :/
    Pingwinki juz coraz bliżej zamieszkania pod serduchem :) zaraz zacznę sie ogarniać moze czas szybciej minie

• misiak17 Ekspertka

Wysłany: 11 września 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris jak będę miała możliwość to pojadę po pracy. Muszę o ciąży wiedzieć jak najszybciej żeby brać leki. Ale myślę że to pregnyl.

Lunaris lubi tę wiadomość

Usunięcie mięśniaka
    3 aniołki + 1cp
    30.08 - 1 IUI ☹
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiak17 wrote:
    Lunaris jak będę miała możliwość to pojadę po pracy. Muszę o ciąży wiedzieć jak najszybciej żeby brać leki. Ale myślę że to pregnyl.

To ja mam nadzieję, że jednak nie :) wykres masz piękny, strasznie życzę Ci pozytywnej betki <3

innamorata88 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kobitki jesteście cudowne!!!!!!!
    Mnie jak na złość szczuknelo szczyknelo cos w karku i booooli okropnie :/ glowe moge skręcić jedynie w prawo :/
    Pingwinki juz coraz bliżej zamieszkania pod serduchem :) zaraz zacznę sie ogarniać moze czas szybciej minie

Jejku Kochana z całej sily trzymam kciuki:):);)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Powiem Wam dziewczyny że czuję się jakbym już w ciąży była. Od tamtej jelitówki tydzień temu boli mnie głowa, mam lekkie mdłości, odbija mi się nawet na pusty żołądek, kłują mnie czasem jajniki (czy coś w tym obrębie)i mam wrażenie w dole brzucha jakbym miała zaraz biegunki dostać ale nie dostaję... A okres miałam. Pierwsze dwa dni prawie tak mocne jak zazwyczaj a potem plamienia. Brzuch mnie trochę mniej bolał, ale bolał jak zwykle. Nie ma jak mieć ciążę urojoną w pierwszej fazie cyklu :D :D

Kochana, znam ten stan, szczególnie jak przed @ mi tempka nie spada, heh;-)

KateHawke lubi tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak bardzo obgadują mnie juz w pracy :p trochę wzięłam ich z zaskoczenia i dałam znac, ze biorę dzis urlop na zadanie z tym, ze ide do lekarza, i moze sie wydłużyć. Widziałam juz ze kilku klientów do mnie wydzwania ale nie mam zamiaru odbierać i sie stresować! Przecież niema osób nieezastapionych prawda??? Ja mam teraz inne plany życiowe, zdecydowanie ważniejsze :) które mają sie urodzić najwcześniej pod koniec maja :) <3

Bocianiątko, KateHawke, Lunaris, Anna Stesia, Czrna 81, Amy333, Emiilka lubią tę wiadomość

• Jedna_z_Wielu Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:

Jedna z Wielu, moim zdaniem nie zaszkodzi ;)

Dziękuję za odpowiedź <3

Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    Udało się po 7 latach !!!
    ( cukrzyca ciążowa- insulina)
    Glukoza: Insulina
    na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
    godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
    wallbash.gifdown.gif
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ciekawe jak bardzo obgadują mnie juz w pracy :p trochę wzięłam ich z zaskoczenia i dałam znac, ze biorę dzis urlop na zadanie z tym, ze ide do lekarza, i moze sie wydłużyć. Widziałam juz ze kilku klientów do mnie wydzwania ale nie mam zamiaru odbierać i sie stresować! Przecież niema osób nieezastapionych prawda??? Ja mam teraz inne plany życiowe, zdecydowanie ważniejsze :) które mają sie urodzić najwcześniej pod koniec maja :) <3

olej prace, sa rzeczy wazne i wazniejsze... tez sie zastanawialam czy juz mnie nie obgaduja ze znow mnie nie ma w pracy, ale mam to gdzies i lotto mi to! niech sobie gadaja co chca!

Lunaris, Czrna 81, Amy333 lubią tę wiadomość

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Ja mialam spore nadzieje na moj cykl ale jak patrze na temperaturę to stwierdzam ze w tym cyklu nic z tego nie bedzie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    olej prace, sa rzeczy wazne i wazniejsze... tez sie zastanawialam czy juz mnie nie obgaduja ze znow mnie nie ma w pracy, ale mam to gdzies i lotto mi to! niech sobie gadaja co chca!
    I tak postanowiłam zrobić :) trudno wiem z czym wiąże sie moja kolejna nieobecność nie mam do czego wracać ale trudno jeżeli tylko to mi grozi zeby zdobyć cel to mam to gdzieś :) teraz tylko dzidzia sie liczy! :D

Czrna 81 lubi tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    I tak postanowiłam zrobić :) trudno wiem z czym wiąże sie moja kolejna nieobecność nie mam do czego wracać ale trudno jeżeli tylko to mi grozi zeby zdobyć cel to mam to gdzieś :) teraz tylko dzidzia sie liczy! :D

moj maz powtarza mi ze mamy wazniejszy cel i piorytet. :) a tam gdzie pracuje nie jest powiedziane ze tam bede pracowac cale zycie. I ma racje! wiec nie przejmuje sie tym ani troche!

Lunaris, Bocianiątko lubią tę wiadomość

❤️❤️❤️
‹‹ 75 76 77 78 79 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ