WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:moj maz powtarza mi ze mamy wazniejszy cel i piorytet. a tam gdzie pracuje nie jest powiedziane ze tam bede pracowac cale zycie. I ma racje! wiec nie przejmuje sie tym ani troche!
Praca to TYLKO pracaAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Zielona1911 wrote:Ja mialam spore nadzieje na moj cykl ale jak patrze na temperaturę to stwierdzam ze w tym cyklu nic z tego nie bedzie
No coś ty! Ładnie poszła do góry, owulka była (chyba nawet dwa pękły z tego co pamiętam) Jeszcze się zaskoczysz
A u mnie to już zaczęłam nowy cykl więc nie powinno być takich głupot, przecież wiem, że nie wyszło w poprzednim i czekam na owulkę a nie na objawy... -
Musze isc na poczte wyslac L4 bo nawet nie mam zamiaru jechac do pracy a tym bardziej isc na oddzial zeby dziewczyny widzialy moje l4 skad je mam.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Musze isc na poczte wyslac L4 bo nawet nie mam zamiaru jechac do pracy a tym bardziej isc na oddzial zeby dziewczyny widzialy moje l4 skad je mam.
-
Agniechaaaa wrote:Ja albo zawiozę koleżance z firmy, zeby dowiozła albo M zawiezie do księgowości. Tez sie nie mam zamiaru pokazywać
wlasnie po co maja widziec.. nic im do tego... ! gdyby byla u mnie troche inna sytuacja i atmosfera to bym pomyslala nad tym a tak to pozal sie boze...
co raz blizej betowania a mnie ogarnia juz ogromny strach... boje sie ze sie nie udalo..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:wlasnie po co maja widziec.. nic im do tego... ! gdyby byla u mnie troche inna sytuacja i atmosfera to bym pomyslala nad tym a tak to pozal sie boze...
co raz blizej betowania a mnie ogarnia juz ogromny strach... boje sie ze sie nie udalo..Yoselyn82, Bocianiątko, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Kochana a pamiętasz naszą umowę??? Usg, serduch, wyprawka, porodówka i spacerki???? Uda sie I Tobie i Mnie!!!!!!
pamietam pamietam i chce w to wierzyc i to bardzo...
Lekow nospy ani magnezu poki co nie musze brac, podbrzusze mi nie dokucza, cos tam poczuje ale tak samo jak ostatnim razem. Wtedy sie udalo a bylam pewna ze nic z tego nie bedzie.. a teraz zobaczymy! Biust jest mniej wrazliwy niz ostatnio, wtedy to az dotknąc sie nie moglam a jak zdejmowalam stanik to byl koszmar a teraz nic takiego sie nie dzieje..
no nic czekamy i odliczamy
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:pamietam pamietam i chce w to wierzyc i to bardzo...
Lekow nospy ani magnezu poki co nie musze brac, podbrzusze mi nie dokucza, cos tam poczuje ale tak samo jak ostatnim razem. Wtedy sie udalo a bylam pewna ze nic z tego nie bedzie.. a teraz zobaczymy! Biust jest mniej wrazliwy niz ostatnio, wtedy to az dotknąc sie nie moglam a jak zdejmowalam stanik to byl koszmar a teraz nic takiego sie nie dzieje..
no nic czekamy i odliczamy
Ja ostatnio byłam mega sceptyczna i wewnątrz mówiłam ze sie nie uda i sie nie udało! Teraz mowie ze sie uda i tak ma sie stać !!! Chcia i tak sie boje
I Tobie tez ma sie udacRucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Aguś i Yose - oczywiście, że Wam się uda!! Bo czemu miałoby się nie udać?!
Za 7 miesięcy będziecie się toczyć i narzekać, że Wam ciężko :p brzuszki będą ciążyć
Trzymam za Was swoje nadwyrężone kciuki!!Agniechaaaa, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane :*
ostatnio rzadziej Was podczytuje. Pracy duzo a po pracy zajmuje sie moim malym przedszkolakiem ktory bardzo przezywa ze musi chodzic. Kompletnie nie obserwuje tego cyklu nie wiem czy ovu bylo czy nie. Zreszta ostatnio wiecej cichych dni bylo i tez prawie wcale. Jutro jedziemy do Invimedu na 1 wizyte.
Agniecha trzymam kciuki :*Lunaris lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:No coś ty! Ładnie poszła do góry, owulka była (chyba nawet dwa pękły z tego co pamiętam) Jeszcze się zaskoczysz
A u mnie to już zaczęłam nowy cykl więc nie powinno być takich głupot, przecież wiem, że nie wyszło w poprzednim i czekam na owulkę a nie na objawy... -
nick nieaktualnyAgnieszka ja juz po wizycie i uslyszalam pieknie bijace serduszko teraz trzymam kciuki za Ciebie. U nog i rak i wierze calym serduchem ze w koncu i u Ciebie karta sie odwroci i maluszki zostana z Toba na cale 9 miesiecy. Zobaczysz ❤
Yoselyn82, Agniechaaaa, Karma88, Lunaris, Czrna 81, Flowwer, Kaczorka, Bocianiątko, blue00 lubią tę wiadomość
-
Zielona1911 wrote:No skok jakis tam byl ale temp caly czas stoi w miejscu. Nie rosnie w kazdym cyklu mialam skok i pieknie pchnela sie w górę a tutaj to niewiadomo co to
Jeszcze skoczy bardziej. Grunt że jest wyżej niż w pierwszej fazie Nie zawsze musi być książkowo i statystycznieCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Powiem tak, popieprzona jestem...
Pojechałam zrobić badanie, oddałam krew, teraz siedzę i patrzę, że ja durna zrobiłam badanie kortyzolu, a nie estradiolu. Nie wiem co w głowie miałam.. Także już bank na dzisiejsza wizytę nie mam badania. Może jeszcze jutro będzie szansa, żeby zrobić poziom estradiolu i wtedy oba wyniki wezmę do gina w czwartek...Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Zrobilam sobie zupke chinska, ale mialam ochote
L4 wyslalam do zakladu pracy.. zakupy zrobione, teraz obiadek i lezenie trzeba obejrzeć jakis film by za duzo nie myslec
Karma88, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Karma88 wrote:Powiem tak, popieprzona jestem...
Pojechałam zrobić badanie, oddałam krew, teraz siedzę i patrzę, że ja durna zrobiłam badanie kortyzolu, a nie estradiolu. Nie wiem co w głowie miałam.. Także już bank na dzisiejsza wizytę nie mam badania. Może jeszcze jutro będzie szansa, żeby zrobić poziom estradiolu i wtedy oba wyniki wezmę do gina w czwartek...
a moze zadzwon do laboratorium zeby zrobili tobie estradiol. Na pewno fiolke z krwia bede mieli twoja jeszcze.Bocianiątko lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Meśka może i dobrze tak czasem skupić się na czymś innym- oby wyszło Wam na dobre powodzenia jutro na wizycie!
PodwójnaMama -wizyta serduszkowa gratulacje jak się czujesz na tym etapie?Meśka lubi tę wiadomość