WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:moj maz powtarza mi ze mamy wazniejszy cel i piorytet.
a tam gdzie pracuje nie jest powiedziane ze tam bede pracowac cale zycie. I ma racje! wiec nie przejmuje sie tym ani troche!
Praca to TYLKO pracaAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Zielona1911 wrote:Ja mialam spore nadzieje na moj cykl ale jak patrze na temperaturę to stwierdzam ze w tym cyklu nic z tego nie bedzie
No coś ty! Ładnie poszła do góry, owulka była (chyba nawet dwa pękły z tego co pamiętam)Jeszcze się zaskoczysz
A u mnie to już zaczęłam nowy cykl więc nie powinno być takich głupot, przecież wiem, że nie wyszło w poprzednim i czekam na owulkę a nie na objawy... -
Musze isc na poczte wyslac L4 bo nawet nie mam zamiaru jechac do pracy a tym bardziej isc na oddzial zeby dziewczyny widzialy moje l4 skad je mam.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Musze isc na poczte wyslac L4 bo nawet nie mam zamiaru jechac do pracy a tym bardziej isc na oddzial zeby dziewczyny widzialy moje l4 skad je mam.
-
Agniechaaaa wrote:Ja albo zawiozę koleżance z firmy, zeby dowiozła albo M zawiezie do księgowości. Tez sie nie mam zamiaru pokazywać
wlasnie po co maja widziec.. nic im do tego... ! gdyby byla u mnie troche inna sytuacja i atmosfera to bym pomyslala nad tym a tak to pozal sie boze...
co raz blizej betowania a mnie ogarnia juz ogromny strach... boje sie ze sie nie udalo..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:wlasnie po co maja widziec.. nic im do tego... ! gdyby byla u mnie troche inna sytuacja i atmosfera to bym pomyslala nad tym a tak to pozal sie boze...
co raz blizej betowania a mnie ogarnia juz ogromny strach... boje sie ze sie nie udalo..Yoselyn82, Bocianiątko, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Kochana a pamiętasz naszą umowę??? Usg, serduch, wyprawka, porodówka i spacerki???? Uda sie I Tobie i Mnie!!!!!!
pamietam pamietam i chce w to wierzyc i to bardzo...
Lekow nospy ani magnezu poki co nie musze brac, podbrzusze mi nie dokucza, cos tam poczuje ale tak samo jak ostatnim razem. Wtedy sie udalo a bylam pewna ze nic z tego nie bedzie.. a teraz zobaczymy! Biust jest mniej wrazliwy niz ostatnio, wtedy to az dotknąc sie nie moglam a jak zdejmowalam stanik to byl koszmar a teraz nic takiego sie nie dzieje..
no nic czekamy i odliczamy
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:pamietam pamietam i chce w to wierzyc i to bardzo...
Lekow nospy ani magnezu poki co nie musze brac, podbrzusze mi nie dokucza, cos tam poczuje ale tak samo jak ostatnim razem. Wtedy sie udalo a bylam pewna ze nic z tego nie bedzie.. a teraz zobaczymy! Biust jest mniej wrazliwy niz ostatnio, wtedy to az dotknąc sie nie moglam a jak zdejmowalam stanik to byl koszmar a teraz nic takiego sie nie dzieje..
no nic czekamy i odliczamynie ma co porównywać
Ja ostatnio byłam mega sceptyczna i wewnątrz mówiłam ze sie nie uda i sie nie udało! Teraz mowie ze sie uda i tak ma sie stać!!! Chcia i tak sie boje
I Tobie tez ma sie udacRucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Aguś i Yose - oczywiście, że Wam się uda!! Bo czemu miałoby się nie udać?!
Za 7 miesięcy będziecie się toczyć i narzekać, że Wam ciężko :p brzuszki będą ciążyć
Trzymam za Was swoje nadwyrężone kciuki!!Agniechaaaa, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane :*
ostatnio rzadziej Was podczytuje. Pracy duzo a po pracy zajmuje sie moim malym przedszkolakiem ktory bardzo przezywa ze musi chodzic. Kompletnie nie obserwuje tego cyklu nie wiem czy ovu bylo czy nie. Zreszta ostatnio wiecej cichych dni bylo itez prawie wcale. Jutro jedziemy do Invimedu na 1 wizyte.
Agniecha trzymam kciuki :*Lunaris lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:No coś ty! Ładnie poszła do góry, owulka była (chyba nawet dwa pękły z tego co pamiętam)
Jeszcze się zaskoczysz
A u mnie to już zaczęłam nowy cykl więc nie powinno być takich głupot, przecież wiem, że nie wyszło w poprzednim i czekam na owulkę a nie na objawy...w kazdym cyklu mialam skok i pieknie pchnela sie w górę a tutaj to niewiadomo co to
-
nick nieaktualnyAgnieszka ja juz po wizycie i uslyszalam pieknie bijace serduszko
teraz trzymam kciuki za Ciebie. U nog i rak
i wierze calym serduchem ze w koncu i u Ciebie karta sie odwroci i maluszki zostana z Toba na cale 9 miesiecy. Zobaczysz ❤
Yoselyn82, Agniechaaaa, Karma88, Lunaris, Czrna 81, Flowwer, Kaczorka, Bocianiątko, blue00 lubią tę wiadomość
-
Zielona1911 wrote:No skok jakis tam byl ale temp caly czas stoi w miejscu. Nie rosnie
w kazdym cyklu mialam skok i pieknie pchnela sie w górę a tutaj to niewiadomo co to
Jeszcze skoczy bardziej. Grunt że jest wyżej niż w pierwszej fazieNie zawsze musi być książkowo i statystycznie
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Powiem tak, popieprzona jestem...
Pojechałam zrobić badanie, oddałam krew, teraz siedzę i patrzę, że ja durna zrobiłam badanie kortyzolu, a nie estradiolu. Nie wiem co w głowie miałam.. Także już bank na dzisiejsza wizytę nie mam badania. Może jeszcze jutro będzie szansa, żeby zrobić poziom estradiolu i wtedy oba wyniki wezmę do gina w czwartek...Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Zrobilam sobie zupke chinska, ale mialam ochote
L4 wyslalam do zakladu pracy..zakupy zrobione, teraz obiadek i lezenie
trzeba obejrzeć jakis film by za duzo nie myslec
Karma88, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Karma88 wrote:Powiem tak, popieprzona jestem...
Pojechałam zrobić badanie, oddałam krew, teraz siedzę i patrzę, że ja durna zrobiłam badanie kortyzolu, a nie estradiolu. Nie wiem co w głowie miałam.. Także już bank na dzisiejsza wizytę nie mam badania. Może jeszcze jutro będzie szansa, żeby zrobić poziom estradiolu i wtedy oba wyniki wezmę do gina w czwartek...
a moze zadzwon do laboratorium zeby zrobili tobie estradiol. Na pewno fiolke z krwia bede mieli twoja jeszcze.Bocianiątko lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Meśka może i dobrze tak czasem skupić się na czymś innym- oby wyszło Wam na dobre
powodzenia jutro na wizycie!
PodwójnaMama -wizyta serduszkowa gratulacjejak się czujesz na tym etapie?
Meśka lubi tę wiadomość