Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    moj maz powtarza mi ze mamy wazniejszy cel i piorytet. :) a tam gdzie pracuje nie jest powiedziane ze tam bede pracowac cale zycie. I ma racje! wiec nie przejmuje sie tym ani troche!
    Idealnie powiedziane :)
    Praca to TYLKO praca :)

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona1911 wrote:
    Ja mialam spore nadzieje na moj cykl ale jak patrze na temperaturę to stwierdzam ze w tym cyklu nic z tego nie bedzie :(

No coś ty! Ładnie poszła do góry, owulka była (chyba nawet dwa pękły z tego co pamiętam) :) Jeszcze się zaskoczysz ;)
    A u mnie to już zaczęłam nowy cykl więc nie powinno być takich głupot, przecież wiem, że nie wyszło w poprzednim i czekam na owulkę a nie na objawy...

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze isc na poczte wyslac L4 bo nawet nie mam zamiaru jechac do pracy a tym bardziej isc na oddzial zeby dziewczyny widzialy moje l4 skad je mam.

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Musze isc na poczte wyslac L4 bo nawet nie mam zamiaru jechac do pracy a tym bardziej isc na oddzial zeby dziewczyny widzialy moje l4 skad je mam.
    Ja albo zawiozę koleżance z firmy, zeby dowiozła albo M zawiezie do księgowości. Tez sie nie mam zamiaru pokazywać

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ja albo zawiozę koleżance z firmy, zeby dowiozła albo M zawiezie do księgowości. Tez sie nie mam zamiaru pokazywać

wlasnie po co maja widziec.. nic im do tego... ! gdyby byla u mnie troche inna sytuacja i atmosfera to bym pomyslala nad tym a tak to pozal sie boze...

co raz blizej betowania a mnie ogarnia juz ogromny strach... boje sie ze sie nie udalo..

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    wlasnie po co maja widziec.. nic im do tego... ! gdyby byla u mnie troche inna sytuacja i atmosfera to bym pomyslala nad tym a tak to pozal sie boze...

co raz blizej betowania a mnie ogarnia juz ogromny strach... boje sie ze sie nie udalo..
    Kochana a pamiętasz naszą umowę??? Usg, serduch, wyprawka, porodówka i spacerki???? Uda sie I Tobie i Mnie!!!!!!

Yoselyn82, Bocianiątko, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kochana a pamiętasz naszą umowę??? Usg, serduch, wyprawka, porodówka i spacerki???? Uda sie I Tobie i Mnie!!!!!!

pamietam pamietam i chce w to wierzyc i to bardzo...:)

Lekow nospy ani magnezu poki co nie musze brac, podbrzusze mi nie dokucza, cos tam poczuje ale tak samo jak ostatnim razem. Wtedy sie udalo a bylam pewna ze nic z tego nie bedzie.. a teraz zobaczymy! Biust jest mniej wrazliwy niz ostatnio, wtedy to az dotknąc sie nie moglam a jak zdejmowalam stanik to byl koszmar a teraz nic takiego sie nie dzieje..

no nic czekamy i odliczamy

❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    pamietam pamietam i chce w to wierzyc i to bardzo...:)

Lekow nospy ani magnezu poki co nie musze brac, podbrzusze mi nie dokucza, cos tam poczuje ale tak samo jak ostatnim razem. Wtedy sie udalo a bylam pewna ze nic z tego nie bedzie.. a teraz zobaczymy! Biust jest mniej wrazliwy niz ostatnio, wtedy to az dotknąc sie nie moglam a jak zdejmowalam stanik to byl koszmar a teraz nic takiego sie nie dzieje..

no nic czekamy i odliczamy
    Każda ciaza jak i każdy transfer inny :) nie ma co porównywać :)

Ja ostatnio byłam mega sceptyczna i wewnątrz mówiłam ze sie nie uda i sie nie udało! Teraz mowie ze sie uda i tak ma sie stać :D!!! Chcia i tak sie boje

I Tobie tez ma sie udac ;)

Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś i Yose - oczywiście, że Wam się uda!! Bo czemu miałoby się nie udać?!
    Za 7 miesięcy będziecie się toczyć i narzekać, że Wam ciężko :p brzuszki będą ciążyć ;)
    Trzymam za Was swoje nadwyrężone kciuki!!

Agniechaaaa, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga i Yose, obie będziecie z wózkami chodzić! <3

Yoselyn82, Agniechaaaa lubią tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • Luuna Ekspertka

Wysłany: 11 września 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11dpo negatywny test....to chyba już marne szanse mam

https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

• Meśka Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane :*
    ostatnio rzadziej Was podczytuje. Pracy duzo a po pracy zajmuje sie moim malym przedszkolakiem ktory bardzo przezywa ze musi chodzic. Kompletnie nie obserwuje tego cyklu nie wiem czy ovu bylo czy nie. Zreszta ostatnio wiecej cichych dni bylo i <3 tez prawie wcale. Jutro jedziemy do Invimedu na 1 wizyte.

Agniecha trzymam kciuki :*

Lunaris lubi tę wiadomość

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    No coś ty! Ładnie poszła do góry, owulka była (chyba nawet dwa pękły z tego co pamiętam) :) Jeszcze się zaskoczysz ;)
    A u mnie to już zaczęłam nowy cykl więc nie powinno być takich głupot, przecież wiem, że nie wyszło w poprzednim i czekam na owulkę a nie na objawy...
    No skok jakis tam byl ale temp caly czas stoi w miejscu. Nie rosnie :( w kazdym cyklu mialam skok i pieknie pchnela sie w górę a tutaj to niewiadomo co to :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka ja juz po wizycie i uslyszalam pieknie bijace serduszko :) teraz trzymam kciuki za Ciebie. U nog i rak ;) i wierze calym serduchem ze w koncu i u Ciebie karta sie odwroci i maluszki zostana z Toba na cale 9 miesiecy. Zobaczysz ❤

Yoselyn82, Agniechaaaa, Karma88, Lunaris, Czrna 81, Flowwer, Kaczorka, Bocianiątko, blue00 lubią tę wiadomość

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona1911 wrote:
    No skok jakis tam byl ale temp caly czas stoi w miejscu. Nie rosnie :( w kazdym cyklu mialam skok i pieknie pchnela sie w górę a tutaj to niewiadomo co to :/

Jeszcze skoczy bardziej. Grunt że jest wyżej niż w pierwszej fazie :) Nie zawsze musi być książkowo i statystycznie ;)

Czrna 81 lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem tak, popieprzona jestem...
    Pojechałam zrobić badanie, oddałam krew, teraz siedzę i patrzę, że ja durna zrobiłam badanie kortyzolu, a nie estradiolu. Nie wiem co w głowie miałam.. Także już bank na dzisiejsza wizytę nie mam badania. Może jeszcze jutro będzie szansa, żeby zrobić poziom estradiolu i wtedy oba wyniki wezmę do gina w czwartek...

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam sobie zupke chinska, ale mialam ochote :)

L4 wyslalam do zakladu pracy.. :) zakupy zrobione, teraz obiadek i lezenie :) trzeba obejrzeć jakis film by za duzo nie myslec :D

Karma88, PodwojnaMama lubią tę wiadomość

❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma88 wrote:
    Powiem tak, popieprzona jestem...
    Pojechałam zrobić badanie, oddałam krew, teraz siedzę i patrzę, że ja durna zrobiłam badanie kortyzolu, a nie estradiolu. Nie wiem co w głowie miałam.. Także już bank na dzisiejsza wizytę nie mam badania. Może jeszcze jutro będzie szansa, żeby zrobić poziom estradiolu i wtedy oba wyniki wezmę do gina w czwartek...

a moze zadzwon do laboratorium zeby zrobili tobie estradiol. Na pewno fiolke z krwia bede mieli twoja jeszcze.

Bocianiątko lubi tę wiadomość

❤️❤️❤️
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka może i dobrze tak czasem skupić się na czymś innym- oby wyszło Wam na dobre ;) powodzenia jutro na wizycie!

PodwójnaMama -wizyta serduszkowa gratulacje :) jak się czujesz na tym etapie?

Meśka lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie może co u OjMaryś?

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
‹‹ 76 77 78 79 80 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ