WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Aga już w trojpaku ???
I pingwinki są tam gdzie powinny ♡♡
Coś wisi w powietrzu bo plamię i za rogiem @ tylko mam dylemat jak do dwóch godzin przyjdzie @ to liczyć jako 1 dc bo muszę zacząć brać antyki i antybiotyki.
Na atykach się nie znam ;PKateHawke lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Coś wisi w powietrzu bo plamię i za rogiem @ tylko mam dylemat jak do dwóch godzin przyjdzie @ to liczyć jako 1 dc bo muszę zacząć brać antyki i antybiotyki.
Na atykach się nie znam ;PHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Flowwer wrote:Rewelka !!! Teraz czekać na fasolka !!Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem juz po witam sie w ciazy
Czekam na receptę, l4 wychodzę z kliniki i wszystko Wam napiszeKateHawke, Amy333, Zielona1911, Bocianiątko, Kaczorka, admiralka, summer86, Lunaris, Czrna 81, Aksamitna, Madżka89, -Monika-, 91Ewela09, Lejka, blue00, Jedna_z_Wielu, Rucola, PodwojnaMama, Sarna84, KaMiszka, Flowwer, innamorata88, KateKum, Whoosie, Karma88, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:olej prace, sa rzeczy wazne i wazniejsze... tez sie zastanawialam czy juz mnie nie obgaduja ze znow mnie nie ma w pracy, ale mam to gdzies i lotto mi to! niech sobie gadaja co chca!
KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny jestem juz po witam sie w ciazy
Czekam na receptę, l4 wychodzę z kliniki i wszystko Wam napisze
Super,czekamy na wiesci:))) -
Na atykach się nie znam ;P
Flowwer, jeśli do 16-17 będzie żywa krew to brałabym od dziś. Przy antykach tak kiedyś robiłam.. pewnie inaczej będzie to wyglądało ze stymulacją już do IVF (wtedy robiłabym tak ja Inna napisała), ale to najlepiej dopytać lekarza. -
Agniechaaa, cieszę się że transfer doszedł do skutku. Teraz masz być oazą spokoju i rozpieszczać siebie oraz Pingwinki
-
nick nieaktualnyPingwinek jest pod serduszkiem, po debacie z ginem prowadzącym i embriologiem stwierdziliśmy ze trasferujwmy 1 gdyż te 3ktore Nam zostały sa słabszej kategorii ni ich poprzednicy ale skoro te siłacze niedaly rade to wierze, ze ten 1 zostanie juz z Nami od takie rewelacje i nowości
Mam nadzieje, ze to dobra decyzja z mojej stronyKateHawke, summer86, Czrna 81, Madżka89, admiralka, Lunaris, Emiilka, Yoselyn82, innamorata88, KateKum, malka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,wiecie co? Ja to bym nas przyrównała do pracowitych pszczółek No bo ciężko pracujemy nad tym żeby zajść w ciążę i też cały czas bzykamy
I do tego tyle nas tu co w ulu haha!summer86, Bocianiątko, Agniechaaaa, Jedna_z_Wielu, Kaczorka, Lunaris, Rucola, Emiilka, Yoselyn82, Amy333 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny91Ewela09 wrote:Aga trzymam kciuki z calych sił. &&
A u mnie 1 dzień spoznienia @, a temperatura idzie w górę. Jutro mam wizytę u gina i on zdecyduje co robimy. A co jest najgorsze to to ze przez ta okropna pogodę ciągle chodzę śpiąca ;(. ...jesień....
Ewela,a może ty miałaś owulację w 25 dc? -
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Dziewczyny,wiecie co? Ja to bym nas przyrównała do pracowitych pszczółek No bo ciężko pracujemy nad tym żeby zajść w ciążę i też cały czas bzykamy
I do tego tyle nas tu co w ulu haha!Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
blue00 wrote:Ewela,a może ty miałaś owulację w 25 dc?
Moim zdaniem @ jest za rogiem, ból brzucha na @, piersi zaczynają dawać o sobie znać i humor gdzieś się podział -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny