X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluję Agniechaaaa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela,to zrób jeszcze jeden test przed wiz u gin,żeby być pewnym co do ciąży lub jej braku

• Jedna_z_Wielu Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniecha <3

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    Udało się po 7 latach !!!
    ( cukrzyca ciążowa- insulina)
    Glukoza: Insulina
    na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
    godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
    wallbash.gifdown.gif
  • misiak17 Ekspertka

Wysłany: 11 września 2017, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha kciuki teraz wielkie trzymam.
    Za Yo też.
    Ja pojadę chyba na bete po pracy. Ale to chyba pregnyl.

Yoselyn82, innamorata88 lubią tę wiadomość

Usunięcie mięśniaka
    3 aniołki + 1cp
    Jeszcze będzie dobrze, musi być :)
    30.08 - 1 IUI ☹
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś - często te słabsze kruszynki okazują się być silniejsze :) więc ten z pewnością pokaże mamusi na co go stać! A w zasadzie to wykrzyczy na koniec maja na porodówce ;)

Porównanie do pszczółek świetne!! :D

Agniechaaaa, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie @ się zameldowała. Nic mi się nie chce... chociaż świeci słońce... nie wyszłam dziś z domu przez cały dzień- przesiedziałam na kanapie. Dobrze, że muszę dziecko z przedszkola odebrać bo pewnie bym na niej do jutra zalegała... Może coś smacznego na poprawę nastroju sobie kupię :P

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Aguś - często te słabsze kruszynki okazują się być silniejsze :) więc ten z pewnością pokaże mamusi na co go stać! A w zasadzie to wykrzyczy na koniec maja na porodówce ;)

Porównanie do pszczółek świetne!! :D
    Kaczorka dokładnie trzymam sie tej wersji :D

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Ewela,to zrób jeszcze jeden test przed wiz u gin,żeby być pewnym co do ciąży lub jej braku
    Blue00 u mnie na 99% nie ma ciąży, już wcześnie pisałam że owulację miałam po niedrożnej stronie, szanse na ciąże w takiej sytuacji wynoszą ok. 10%. Ja niestety nie mam tyle szczęścia.
    Chciałabym już dostać @, żeby zaczął się kolejny cykl, monitoringi i pregnyl, no i jak nic z tego nie wyjdzie to laparoskopia na przełomie października i listopada. Taki plan na ten rok :)

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz maluszek, chłopiec czy dziewczynka??to nieważne :) Ważne zeby zdrowe !!!! Kochamy!!!!!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/917368cc4ac4.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 15:55

Bocianiątko, admiralka, Sarna84, Emiilka, KateHawke, Yoselyn82, boduszka, Melevis, Madżka89, Czrna 81, Lunaris, KateKum, blue00, Karma88, malka lubią tę wiadomość

• boduszka Ekspertka

Wysłany: 11 września 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj beta 120!! A prog 30! :D

Bocianiątko, Agniechaaaa, admiralka, Sarna84, Jedna_z_Wielu, Flowwer, PodwojnaMama, Emiilka, KateHawke, Yoselyn82, Czrna 81, Lunaris, E_w_c_i_a, blue00, Karma88, pawojoszka, malka lubią tę wiadomość

Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
    l22ndf9hr2tr2g4j.png
  • Jedna_z_Wielu Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boduszka wrote:
    Dzisiaj beta 120!! A prog 30! :D
    Ślicznie :*

Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    Udało się po 7 latach !!!
    ( cukrzyca ciążowa- insulina)
    Glukoza: Insulina
    na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
    godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
    wallbash.gifdown.gif
  • Lucia88 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa, trzymam kciuki za kruszynkę! Dbajcie teraz o siebie!

Boduszka, gratuluję! Rośnijcie zdrowo!

PRZERWA W STARANIACH

29.05- neurolog
    31.05- psychiatra
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Wiesz co, ja tez sie boje HSG jak diabli;-) tez przeczytalam cale internety i tez jestem zdecydowana na sono. Pisalam ze jestes z zachodniej Polski, ja jestem z Wrocka i zamierzam robic w Invimedzie. Nie trzeba az do Warszawy jechac:)

Dziękuję Kochana za informację :) Ja z zachodniej części Polski tzn. ze Szczecina ;) Postaram się poszukać sonoHSG w Poznaniu, to by było dla mnie najbliżej. W Szczecinie niestety nigdzie nie znalazłam - tylko szpital i klasyczne HSG.

A u mnie dzisiaj kolejny zonk - po tej śmiesznej ovu, progesteron w 7dpo (dzisiaj) - 26,43 ng/ml - prawie z krzesła spadłam jak ten wynik zobaczyłam. Wiem, że oczywiście wysoki prog nie świadczy o ciąży, ale same wiecie Kochane, że moja wyobraźnia zabrała mnie już do Bobokrainy :D

Agniechaaa - myślami byłam dzisiaj z Wami! Jak dobrze, że Maluszek już pod serduszkiem! Teraz już tylko odpoczynek <3

Ps. Dziewczyny, czy któraś mogłaby mnie, ciemną blondynkę, nauczyć, jak robić takie pogrubione nazwy użytkowniczek? Wy tak ładnie pogrubiacie i od razu widać co jest do kogo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 17:09

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiilka wrote:
    Dziękuję Kochana za informację :) Ja z zachodniej części Polski tzn. ze Szczecina ;) Postaram się poszukać sonoHSG w Poznaniu, to by było dla mnie najbliżej. W Szczecinie niestety nigdzie nie znalazłam - tylko szpital i klasyczne HSG.

A u mnie dzisiaj kolejny zonk - po tej śmiesznej ovu, progesteron w 7dpo (dzisiaj) - 26,43 ng/ml - prawie z krzesła spadłam jak ten wynik zobaczyłam. Wiem, że oczywiście wysoki prog nie świadczy o ciąży, ale same wiecie Kochane, że moja wyobraźnia zabrała mnie już do Bobokrainy :D

Agniechaaa - myślami byłam dzisiaj z Wami! Jak dobrze, że Maluszek już pod serduszkiem! Teraz już tylko odpoczynek <3

Ps. Dziewczyny, czy któraś mogłaby mnie, ciemną blondynkę, nauczyć, jak robić takie pogrubione nazwy użytkowniczek? Wy tak ładnie pogrubiacie i od razu widać co jest do kogo ;)
    Sama chetnie sie nauczę ktoś juz pisał kiedyś ale zgubiło mi sie :/

Emiilka lubi tę wiadomość

• Melevis Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha super, teraz trzymamy kciuki za betę, pozniej serduszko i porod :D <3

Ja po wizycie, zdrowa dziewczynka, całe 478g :) wraz z Leną wysyłamy wiruski &&&&& :)
    13d445c467439136med.jpg

Yoselyn82, Emiilka, summer86, Jedna_z_Wielu, Agniechaaaa, PodwojnaMama, Czrna 81, Bocianiątko, Flowwer, KateHawke, Lunaris, E_w_c_i_a, KateKum, blue00, Karma88, 91Ewela09, Sarna84, Madżka89, pawojoszka, staraczka1111, malka lubią tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oto moj maluszek po transferze :)

pani doktor mowila ze ta biala kropka na srodku to moj maluszek

https://zapodaj.net/9346f74ab41cd.jpg.html

Emiilka, Melevis, Jedna_z_Wielu, PodwojnaMama, Czrna 81, Bocianiątko, Flowwer, KateHawke, Lunaris, KateKum, blue00, Karma88, Sarna84, staraczka1111 lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Może uda Ci się znaleźć klinikę gdzieś bliżej gdzie robią sono :) ja po opowiesci mojego dr jak to wyglada w szpitalu, od razu zdecydowałam sie na sono... ja teraz tylko trzymam kciuki żeby wymazy były czyste... a moja ovu czy była? Nie wiem ;) niestety juz nie moglam sprawdzic... ale kontrolne <3 przed wyjazdem w razie czego było :P ale tak szczerze, to wątpię... najbliższa szansa w październiku - na encortonie i po HSG :)

Bocianiątko, trzymam kciukaski za wymazy! Na pewno to tylko pro-forma badanie przed HSG i wszystko będzie w porządku :) Powtórzę się, ale odpoczywaj Kochana ile wlezie i wlewaj w siebie hektolitry winka :) A w październiku będzie zielono po sonoHSG :)

Bocianiątko lubi tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis wrote:
    Agniecha super, teraz trzymamy kciuki za betę, pozniej serduszko i porod :D <3

Ja po wizycie, zdrowa dziewczynka, całe 478g :) wraz z Leną wysyłamy wiruski &&&&& :)
    13d445c467439136med.jpg

wiekie gratulacje - suuuuper dziewczynka :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiilka wrote:

Emiilka, a sprawdzałaś tutaj: http://centrumnarodzin.pl/poradnia-polozniczo-ginekologiczna/ ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 17:31

Emiilka lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaa ,Yo,Melevis Boduszka aż mi się serce raduje ❤❤❤ pięknie dziewczyny ❤❤❤ a dziewuszki z @ tulę mocno ,dacie rade ❤❤❤

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

‹‹ 79 80 81 82 83 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ