WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PodwojnaMama wrote:Agnieszka ja juz po wizycie i uslyszalam pieknie bijace serduszko teraz trzymam kciuki za Ciebie. U nog i rak i wierze calym serduchem ze w koncu i u Ciebie karta sie odwroci i maluszki zostana z Toba na cale 9 miesiecy. Zobaczysz ❤
Gratulacje!PodwojnaMama lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyDzwonili z klinik, jadę mam buc wcześniej na szybko pije wodę zeby pecherz napełnić pingwinki mama z tatą nadzchodzą!!!
Karma88, innamorata88, PodwojnaMama, summer86, Czrna 81, KateHawke, Lunaris, Madżka89, emi2016, Kaczorka, Bocianiątko, Amy333, Zielona1911, blue00, Sarna84, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Kochane mam wyniki proga z soboty (7/8 dpo od poz. testu ovu ) 58,630 nmol, to dobry wynik ?
Podwójna mamaPodwojnaMama, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Yoselyn82 wrote:a moze zadzwon do laboratorium zeby zrobili tobie estradiol. Na pewno fiolke z krwia bede mieli twoja jeszcze.
Dzwoniłam właśnie. Gdyby jeszcze nie wyjechała z mojego punktu do Warszawy to babeczka by mi podmianę zrobiła. A w Labie powiedzieli w Warszawie, że już nic nie zrobią. Życie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyLunaris ta ciaza daje mi popalic od poczatku. Wymioty. Mdlodci. Zawroty glowy. Plamienia czarna krwia. Skurcze macicy. To moja 9 ciaza. Mam bezwzgledny nakaz lezenia. Moglam wybrac czy dom czy szpital ale bede lezec w domu. Po tych stratach to obojetnie jak mi dowalaja objawy to przyjmuje wszystko z usmiechem na twarzy. Wszystko sie zniesie byle bylo dobrze.
Aga juz za momencik bedziesz w ciazy aaaaaaa
Yoselyn a kiedy Ty na bete masz isc? Niech sie malenstwo wgryza
Dziewczyny ja za Was wszystkie trzymam kciuki kazdego miesiaca. Kiedys musza sie skonczyc te watki miesieczne ❤ -
nick nieaktualnyCzekam jestem juz przebrana dostałam relanium zaraz pingwinki bedą pod serduchem
Jak dobrze ze mamy tak blisko do klinikiYoselyn82, Karma88, Czrna 81, KateHawke, innamorata88, Lunaris, Flowwer, Bocianiątko, PodwojnaMama, Sarna84, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Czekam jestem juz przebrana dostałam relanium zaraz pingwinki bedą pod serduchem
Jak dobrze ze mamy tak blisko do kliniki
tez bralam relanium tylko 2h przed transferem no ja do kliniki mam ok 30 kminnamorata88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
PodwojnaMama bete chcialam robic w poniedzialek, ale moze sie skusze na piatek albo sobote, nie wiem jeszcze... boje sie isc... no ale trzeba bedzie.
Kciuki za twojego maluszka, lez, pachnij i zeby wszystko bylo dobrze, trzymam kciukiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Czrna 81 wrote:Nie dobry... Zajebisty!Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
czarna i katehawke Dziękuję za odpowiedzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2017, 13:52
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
PodwójnaMama życzę Ci abyście szczęśliwie dotrwali do 9 miesiąca zaopatrz się w dobre książki, filmy, druty, szydełko co tam lubisz
Aga miłego odlotu -
PodwojnaMama wrote:Agnieszka ja juz po wizycie i uslyszalam pieknie bijace serduszko teraz trzymam kciuki za Ciebie. U nog i rak i wierze calym serduchem ze w koncu i u Ciebie karta sie odwroci i maluszki zostana z Toba na cale 9 miesiecy. Zobaczysz ❤
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Aga już w trojpaku ???
I pingwinki są tam gdzie powinny ♡♡
Coś wisi w powietrzu bo plamię i za rogiem @ tylko mam dylemat jak do dwóch godzin przyjdzie @ to liczyć jako 1 dc bo muszę zacząć brać antyki i antybiotyki.
Na atykach się nie znam ;P
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Wiecie może co u OjMaryś?
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Jedna_z_Wielu wrote:To super, tylko że to 18 ng ?
Jedna_z_Wielu, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Aga już w trojpaku ???
I pingwinki są tam gdzie powinny ♡♡
Coś wisi w powietrzu bo plamię i za rogiem @ tylko mam dylemat jak do dwóch godzin przyjdzie @ to liczyć jako 1 dc bo muszę zacząć brać antyki i antybiotyki.
Na atykach się nie znam ;P
Ja bym to uznała za 1dc. Ale na antykach też się mało znam -
KateHawke wrote:Ja bym to uznała za 1dc. Ale na antykach też się mało znam
Provita-Paliga
⛄⛄⛄