Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny pisze tak z rana bo juz spac nie moge od 5:20, tak mi sie pic chcialo jak sie obudzilam, jakbym przebiegla jakis maraton a poza tym to piersi dalej lekko bola przy dotyku i w dole brzucha cos mnie kluje ale tylko jak sie schyle... Dziwne[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
No to już po. Generalnie może być ciężko w tym cyklu - endometrium biedne 6mm, owu lada dzień, a testy paskowe jak nie wychodziły tak dalej nic nie pokazują bieda straszna. Jedyny plus taki, że owulka z lewego jajnika będzie tak jak w poprzednim cyklu.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
91Ewela09 wrote:Moje edno w dniu owulacji miało 9 mm i lekarz powiedział że bardzo ładne. Lepiej ciut cieńsze niż za grube. Więc bierzcie się za robotęMikołaj 25.04.2011
-
Nola wrote:Dziewczyny ja tez dopisuje sie do listy wrzesniowek jestem w 18dc i mam pytanie a propos testowania Co lepiej testowac czy czekac na (oby) spozniajaca sie @? Boje sie rozczarowaniaMikołaj 25.04.2011
-
Moim zdaniem najlepiej czekać do terminu @ i jeśli nie przyjdzie to następnego dnia testować. Ale wiadomo jak jest w praktyce. W tym cyklu będę musiała chyba testowanie przyśpieszyć ze względu na leki. Ale jeszcze czekam na ostateczną decyzję lekarza.
-
Nola wrote:Dziewczyny ja tez dopisuje sie do listy wrzesniowek jestem w 18dc i mam pytanie a propos testowania Co lepiej testowac czy czekac na (oby) spozniajaca sie @? Boje sie rozczarowania
Ja testuje juz od 10dpo. Chcę uchwycić ten moment kiedy zacznie pojawiac sie cień cienia i ciemniec z dnia na dzien, i miec super pamiątkę dla dzieckahttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)