Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHym, a czy możecie mi powiedzieć czy moje temperatury są ok? Czy to jakiś problem że jestem taka zimnokrwista? Bo jak tak czasem podglądam wykresy to jakoś nie trafiam na taki, żeby tempki oscylowały w granicach 36 czy nawet niżej, a w poprzednim cyklu schodziły nawet do 35 z kawałkiem.
-
ines. wrote:ft4 super ładne, jak nie było przeciwciał to nie powinno ich też teraz być. hmmm ciekawy ten Twój przypadek, może po prostu błąd któregoś labu?Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Ruda Paskuda wrote:Hym, a czy możecie mi powiedzieć czy moje temperatury są ok? Czy to jakiś problem że jestem taka zimnokrwista? Bo jak tak czasem podglądam wykresy to jakoś nie trafiam na taki, żeby tempki oscylowały w granicach 36 czy nawet niżej, a w poprzednim cyklu schodziły nawet do 35 z kawałkiem.
No nic zobacze czy gin się czegoś dzisiaj dopatrzy. Cykl nie wygląda obiecująco.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyRuda Paskuda wrote:Hym, a czy możecie mi powiedzieć czy moje temperatury są ok? Czy to jakiś problem że jestem taka zimnokrwista? Bo jak tak czasem podglądam wykresy to jakoś nie trafiam na taki, żeby tempki oscylowały w granicach 36 czy nawet niżej, a w poprzednim cyklu schodziły nawet do 35 z kawałkiem.
-
Mam takie pytanie do Was. Jestem na wychowawczym(do sierpnia przyszłego roku). Mój syn ma 2 lata i 3 m. Jesli byłabym znow w ciazy czy musiałabym wrocic do pracy (formalnie chociaz i przejsc na L4) czy mogłabym dostawac pieniadze (z pracy) załatwiając to inaczej/ bez powrotu do pracy? Od ponad roku miałam nadzieje ze uda mi sie zajsc blisko konca urlopu wychowawczego (przedłużałam go kilka razy) tak zeby z koncem wychowawczego dac zwolnienie od lekarza gin. Mysle ze to by jeszcvze jakos wygladalo. Nie ukrywam ze chcialabym postarac sie zeby dostawiac pieniadze z pracy. Moze ktoras z Was ma takie doswiadczenia?
-
justa. wrote:Pierwszy przyrost beta hcg był bardzo ładny. Drugi jest trochę poniżej normy, ale takie pojedyncze wachnięcie nie musi oznaczać nic złego. Powtórz jutro betę i daj znać jak wyszła. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło
Powtórzyłam dziś betę, niby nadal rośnie, ale nie tak szybko jak powinna.
12.09.16 - beta 565
14.09.16 - beta 853
16.09.16 - beta 1123 (wynik po 40godz)
Pozostaje mi w strachu czekać do poniedziałku na wizytę u gin.
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Ruda Paskuda wrote:Hym, a czy możecie mi powiedzieć czy moje temperatury są ok? Czy to jakiś problem że jestem taka zimnokrwista? Bo jak tak czasem podglądam wykresy to jakoś nie trafiam na taki, żeby tempki oscylowały w granicach 36 czy nawet niżej, a w poprzednim cyklu schodziły nawet do 35 z kawałkiem.
Ja mam na początku cyklu takie niskie tempki,ale nie wiem czy to normalne bo tez mierze pierwszy miesiąc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Inna super mówiłam, ze na spokojnie tylko zazdrościć takich wynikówMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nitta32 wrote:Mam takie pytanie do Was. Jestem na wychowawczym(do sierpnia przyszłego roku). Mój syn ma 2 lata i 3 m. Jesli byłabym znow w ciazy czy musiałabym wrocic do pracy (formalnie chociaz i przejsc na L4) czy mogłabym dostawac pieniadze (z pracy) załatwiając to inaczej/ bez powrotu do pracy? Od ponad roku miałam nadzieje ze uda mi sie zajsc blisko konca urlopu wychowawczego (przedłużałam go kilka razy) tak zeby z koncem wychowawczego dac zwolnienie od lekarza gin. Mysle ze to by jeszcvze jakos wygladalo. Nie ukrywam ze chcialabym postarac sie zeby dostawiac pieniadze z pracy. Moze ktoras z Was ma takie doswiadczenia?
na jakiej zasadzie chciałabyś dostawać pieniądze z pracy nie chodząc do niej? bo nie bardzo rozumiemCórcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]