Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Nie wiem czy to dobre miejsce, zeby pytac, ale moze ktos bedzie wiedzial jestesm 9dpo, jestesmy na urlopie i wczoraj zeszlismy z gor (Rysy zdobyte!). Chcialam dzis isc na saune rozluznic zmaltretowane miesnie, ale nie wiem czy moge. Wiem, ze w ciazy nie mozna, ale co z baaaardzo wczesna (ewentualna) ciaza?
Ogolnie wiem, zeby nie swirowac podczas staran i wczoraj nawet na drinka sobie pozwolilam, ale z ta sauna to sama nie wiem. Szlabym raczej do solnej lub brzozowej (temp ok. 60-70st.). -
tutusia wrote:Hej! Nie wiem czy to dobre miejsce, zeby pytac, ale moze ktos bedzie wiedzial jestesm 9dpo, jestesmy na urlopie i wczoraj zeszlismy z gor (Rysy zdobyte!). Chcialam dzis isc na saune rozluznic zmaltretowane miesnie, ale nie wiem czy moge. Wiem, ze w ciazy nie mozna, ale co z baaaardzo wczesna (ewentualna) ciaza?
Ogolnie wiem, zeby nie swirowac podczas staran i wczoraj nawet na drinka sobie pozwolilam, ale z ta sauna to sama nie wiem. Szlabym raczej do solnej lub brzozowej (temp ok. 60-70st.).Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dzisiaj, 08:30 Komentuj | Edytuj | Lubię: (0)
Robilam dzisiaj test. I powiem wam szczerze nie wiem co myslec. Wrzuce Wam link do zdjecia. Powiedzcie mi czy nie mam zwidow. Troche juz tych testow robilam i nigdy nic nie widzialam. Do dzisiaj. Czy to moze byc prawda?
https://zapodaj.net/139d9fa7cbe6f.jpg.html -
Millcia, widać! Wczoraj wpatrywałam się w swoją biel vizira, więc mam porównanie i tu ewidentnie jest kreska Ile dni przed terminem @ jestes?
Jeśli masz możliwosć leć na betę, tak jak andzia napisała
-
Jezeli do wtorku @ nie przyjedzie to powtorze test. A jak nie to w srode pojde na bete.
Summer @ powinnam dostac we wtorek wiec poczekam i wtedy powtorze test.
Dzieki dziewczyny chociaz wiem ze nie mam zwidowWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 09:05
-
Millciaa - chyba już można gratulować
Inna - ehh, też chyba się ku temu skłaniam. Choć nie powiem, trochę mi żal odpuszczać atrakcje. Kupię chyba dziś bobotest i jutro zobaczę czy coś widać. Ostatnie dni oczywiście nie prowadziłam obserwacji, a ewentualne objawy przeszły niezauważone, bo skupiałam się na trekkingu (och jak to cudownie czyści myśli!). Za to temperatura dziś jest bardzo obiecująca - 37,0st., a lutealna zaczęła mi isę od 36,5 - 36,7. Wczoraj tez zauważyłam jednorazowo podbarwiony śluz (bardzo delikatnie na taki beżowo-brązowy kolor). I ogólnie mam bardzo dobre przeczucia na ten cykl Wykres mam udostępniony, więc można spojrzeć. -
tutusia wrote:Millciaa - chyba już można gratulować
Inna - ehh, też chyba się ku temu skłaniam. Choć nie powiem, trochę mi żal odpuszczać atrakcje. Kupię chyba dziś bobotest i jutro zobaczę czy coś widać. Ostatnie dni oczywiście nie prowadziłam obserwacji, a ewentualne objawy przeszły niezauważone, bo skupiałam się na trekkingu (och jak to cudownie czyści myśli!). Za to temperatura dziś jest bardzo obiecująca - 37,0st., a lutealna zaczęła mi isę od 36,5 - 36,7. Wczoraj tez zauważyłam jednorazowo podbarwiony śluz (bardzo delikatnie na taki beżowo-brązowy kolor). I ogólnie mam bardzo dobre przeczucia na ten cykl Wykres mam udostępniony, więc można spojrzeć.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Millciaa widzę i gratuluję
A u mnie dziewczyny średnio od czwartku popołudniu zaobserwowałam u siebie podbarwiony na żółto/jasno brązowo śluz. Miałam to olać ale poszłam dziś rano do gina i przepisał mi dupka, mówił, że progesteron mam w normie, ale widocznie to za mało. I jak to ujął "Nie chwalcie się jeszcze ciążą" chyba ma złe przeczucia i ja też się martwię. Po dwóch tabletkach ustało, ale co to będzie dalej nie wiem⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
olis87 wrote:justa, dziękuję bardzo, właśnie potrzebowałam usłyszeć coś takiego, że czasami beta spowalnia. Mam nadzieję, że w poniedziałek wszystko się wyjaśni. Trochę żałuję, że na własną rękę zaczęłam robić tą betę. Teraz widzę, że mogłam po pierwszym badaniu się powstrzymać, potwierdzenie ciąży było, i czekać spokojnie na usg. W końcu nic złego się nie działo, ale moja niecierpliwa natura zwyciężyła, i teraz od kilku dni się tylko stresuje:(
Mi właśnie gin zabronił powtarzać bete mówi, że nie ma takiej potrzeby i mam czekać do wizyty.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
-
Zieziulka wrote:Mi właśnie gin zabronił powtarzać bete mówi, że nie ma takiej potrzeby i mam czekać do wizyty.
Jeszcze tylko półtora dnia i będę wiedziała na czym stoję.
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
No dokładnie mój się dziwił po co robiłam bete przecież test wystarczy! A progesteron to w ogóle mnie zrugał, że co mi to dało, co z tego, że jest w normie jak i tak plamie i muszę brać dupka.⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡