Wrześniówki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Faceci czasem dobrze radzą... dziewczyny, a powiedzcie jak Wy podchodzicie w po owu do takich rzeczy jak dźwiganie, skłony, kucanie itp.? Oszczędzacie się jakoś specjalnie? Czy normalnie? Ja choć w zasadzie już czekam na @, to i tak się zestresowałam otwierając tapczan, że jeśli cudem coś jest to przez to już nie będzie...10 cykl, niski progesteron, wysoka prolaktyna, 1mln plemników, 1% prawidłowych i inne złe dane spermy.
-
To dobrze dziewczyny ze wam się dobrze układa ja mam 5 cs zobaczymy Ale nie robię sobie nadziei ze zajde w ciążę kiedykolwiek . Ale w sumie mamy takie prace ze dziećmi nie miał by się kto zająć i widocznie na lepsze to wyjdzie dużo małżeństw jest bez dzieci i dają sobie radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 08:26
-
nick nieaktualnynikira wrote:Faceci czasem dobrze radzą... dziewczyny, a powiedzcie jak Wy podchodzicie w po owu do takich rzeczy jak dźwiganie, skłony, kucanie itp.? Oszczędzacie się jakoś specjalnie? Czy normalnie? Ja choć w zasadzie już czekam na @, to i tak się zestresowałam otwierając tapczan, że jeśli cudem coś jest to przez to już nie będzie...
No ja właśnie jestem w trakcie wykańczania mieszkania i bardzo dużo dźwigam, chodzę po schodach. W sumie nie mam wyjścia. Po takim czasie nie będę się ograniczać jak zawsze. Mam, 10 dpo i jak będzie silny zarodek to wytrzyma także jeśli nie robisz jakiś ekstremalnych rzeczy to spokojnie. Bo ja w lipcu to bałam się kaszlec, -
Dziewczyny czy Pink Testy o czulosci 10 oszukuja? Jestem 10dpo, tempka wysoko, przeczucie dobre i cien, cienia, cienia na Pink tescie. Foty nie wrzucam, bo to taki bladzioch, ze aparat zje ten lekki cien koloru. Dodam, ze nigdy wczesniej nie mialam nawet cienia, same biele vizira kiedy powtarzac test? Jutro czy pojutrze? We wtorek spodziewam sie @ (12 dni lutealnej zazwyczaj).
A i jeszcze w terminowym czasie ten cien byl taki, ze myslalam, ze sobie wmawiam i po prostu widac gdzie powinna sie pojawic kreska, poszlam spac i godzine pozniej juz nie mialam watpliwosci, ze cien jest. -
nikira wrote:Faceci czasem dobrze radzą... dziewczyny, a powiedzcie jak Wy podchodzicie w po owu do takich rzeczy jak dźwiganie, skłony, kucanie itp.? Oszczędzacie się jakoś specjalnie? Czy normalnie? Ja choć w zasadzie już czekam na @, to i tak się zestresowałam otwierając tapczan, że jeśli cudem coś jest to przez to już nie będzie...Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
tutusia wrote:Dziewczyny czy Pink Testy o czulosci 10 oszukuja? Jestem 10dpo, tempka wysoko, przeczucie dobre i cien, cienia, cienia na Pink tescie. Foty nie wrzucam, bo to taki bladzioch, ze aparat zje ten lekki cien koloru. Dodam, ze nigdy wczesniej nie mialam nawet cienia, same biele vizira kiedy powtarzac test? Jutro czy pojutrze? We wtorek spodziewam sie @ (12 dni lutealnej zazwyczaj).
A i jeszcze w terminowym czasie ten cien byl taki, ze myslalam, ze sobie wmawiam i po prostu widac gdzie powinna sie pojawic kreska, poszlam spac i godzine pozniej juz nie mialam watpliwosci, ze cien jest.Mikołaj 25.04.2011
-
tutusia wrote:Mam jeszcze bobo testy, ale 25tki. Najgorzej, ze na ulopie jestem i codziennie jest okazja do drineczka dzis do znajomych jedziemy, wiec znow bedzie okazja. Ale od dzis juz nie pije i czekam na rozwoj wydarzen oby bylo to co mysle!Mikołaj 25.04.2011
-
tutusia - jeśli cień pokazał się w regulaminowym czasie to całkiem możliwe Radze nie patrzeć na PINK testy po czasie, u mnie po czasie zawsze pokazywała się druga kreseczka jaśniutka, ale w ostatniej ciąży w regulaminowym czasie 10 czy 11 dpo nie z pierwszego siusiu pokazał mi się leeedwo widoczny bladzioch na PINK, ale na 25-tce U mnie też test Greenmed, również czułość 25 pokazywał podobną lub nawet ciut ciemniejsza kreseczkę w tym czasie. Po prostu powtórz test po kilkugodzinnym śnie jutro lub pojutrze, powinno już pokazać jeśli widziałaś nawet delikatny cień,
innamorata88 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
tutusia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4137b8b3f363.jpg
Nic nie widac na focie. Moze to jednak tylko moj zwidy postaram sie poczekac do wtorku i jak @ nie bedzie to zrobie ten bobotest 25. Ale pic nie bede na wszelkiMikołaj 25.04.2011
-
dzięki dziewczyny za odpowiedzi:) niemniej będę spokojniej dźwigać, sprzątać, pakować (też niedługo przeprowadzka + wykańczanie) a nawet strzelę sobie lampkę wina czy pójdę na siłownie lub jogę albo pojeździć konno jak dostanę @.
Testy robiłam, biel wizira - więc czekam na te @ jak na zbawienie by móc coś zrobić10 cykl, niski progesteron, wysoka prolaktyna, 1mln plemników, 1% prawidłowych i inne złe dane spermy. -
no wlasnie u mnie zawsze biel vizira, dlatego pytam o te pink testy, bo chyba z raz czy dwa ich kiedys uzywalam i tez nic nie bylo wtedy. Oczywiscie jestem daleka od uznania tego testu za pozytywny, ale wraz z innymi rzeczami (zwlaszcza bardzo wysoka tempka jak na mnie) biore go za dajacy nadzieje
Powtorze test we wtorek (o ile wytrzymam;), i zrobie 25ke, bo te 10ki to za czesto pokazuja dziwne cienie z tego co widze na forum.