Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
miska997 wrote:Ekstra....💕 oby tylko okazało sje że wszystko bedzie dobrze i donosisz cale i zdrowe ❤❤❤❤ mocno trzymamy kciuki beta wyglada super nie wiem jak progesteronem bo nie znam sie az na tym dobrze ale no im wyższy tym lepszy....ja 7 DPO miałam 18.300 10DPO czyli wczoraj zrobiłam test ijakis cień cienia sie pokazał. Ale nie nastawiam sie żeby sie nie rozczarowac. Kochana mamy nadzieje ze tym razem sie uda 🌸💕
Leczyłam się w klinice niepłodności i po pierwszym cyklu stymulacji się udało. Za tydzień w piątek chce iść do kliniki na pierwsze usg będzie to wedlog Om 6 tydzień ❤️ kiedy u was było widać już serduszko 😊 liczę że na lepszym sprzęcie będzie już coś widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2021, 22:39
-
Dziewczyny! Poczulam to ! Jest! Rusza sie! 🙈🙈🙈🙈🥰🥰🥰🥰🥰 ale to nie byl kopniak tylko jakby sie cos ruszalo raczka czy nozka cos wypychalo mnie na dole podbrzusza az pipka mnie zakula 🙈🙈 Jezu jakie sliczne uczucie!
Obudzilam narzyczonego z krzykiem ze ona tam zyje ! 🥰🥰
(Nie powiem bo mialam glupie mysli ze od 13t moglo sie cos tam wydarzyc...)
Ale frajda! Nie zasne chyba dzis! 🙈🙈🥰🥰🥰 to dopiero jest uczucie ze tam we mnie jest moja coreczka..! 🥰silverface, Annamaria, NadziejaUmiera, Anitka, Szewcowa, Kinga923 lubią tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Malina, gratulacje 😁 daj znać jak będzie dalej 😁
Silverface, to czy pójdziesz na betę to zależy tylko od Ciebie. Tak jak już pisałam, ja np nie robiłam ani razu, tylko byłam u lekarza w 7+0, było już serduszko wtedy 😁 wiec myśle ze śmiało możesz się umawiać na taki termin.
Marienn, ale czad 😁 wiadomo ze z malutka wszystko dobrze, ale cieszę się ze poczułaś ruchy, dla mnie to serio taaakie super 🙈
A ja już po drineczku, na prawdę nie wiem czemu niektóre dziewczyny tak to przezywają 🙈 może ja po prostu za bardzo kocham cukier żeby mnie to ruszyło, ale w smaku to jak woda z cukrem pudrem po prostu. -
Marienn ale czad, Boże u Ciebie już prawie połowa ciąży a ja pamiętam jak testy robiłaś i były cienie 🥰
Ja jak narazie codziennie rano umilam sobie dzień detektorem, już bez problemu znajduje tętno, bije jak szalone ❤️
No i dzisiaj wstać z łóżka nie mogłam.... Rwa kulszowa się odezwała, na szczęście szwagierka przyszła i mnie podniosła, dala paracetamol i już o wiele lepiej, ale było to straszne uczucie nie móc wstać... Nie polecam 😂 -
Hej dziewczyny!
Piszę pracę magisterska na temat wpływu żywienia i wybranych parametrów stylu życia na płodność. Proszę jedynie o wypełnienie, krótkiej ankiety, która jest przedmiotem badań mojej pracy mgr. Sama ankieta zawiera pytania dotyczące głównie żywienia 😊 Ankieta jest ANONIMOWA, a jej wyniki posłużą mi jedynie do dogłębnego zbadania tematu i napisania pracy mgr! Z góry dziękuję za poświęcony czas
Niestety nie da się wejść w link, trzeba skopiować
https://forms.gle/JRJb6nJFcZn435sW9 -
Beta spada. W ciągu tyg z 624 na 276. Więc jest dobrze. Ogólnie czuje się dobrze, ale bardzo mocno odczuwam brak witamin. Nie mogę za bardzo ich suplementować jeszcze. Mam zamiar najpierw przebadać się od A-Z, a potem myśleć o maluszku. Przez pół roku chyba i tak nie możemy się starać. Jak byłam bardzo nastawiona na to, że 3 lata nie chce o tym myśleć, tak jak czytam wasze wpisy to łzy mi same napływają do oczu i wraca chęć.. zaglądam rzadko, bo nie umiem się z tym jeszcze pogodzić. Ale cieszę się waszymi brzuszkami i maluszkami ❤️❤️❤️2020r.🔒2021r.🔒2022r🔒2023💓
Cp - 19.05.21💔
Cp - 03.01.22💔
Cp-30.03.22 💔 Wycięty jajowód.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
29.05.2022〰️ START IVF1️⃣
4x〰️FET❌💔💔💔💔💔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
09.01.2023〰️Start IVF2️⃣
Mamy ❄️❄️❄️❄️❄️
27.01.2023〰️ET 4.1.1
7dpt-13.7, 10dpt-40.6, 12dpt-93.0, 13dpt-165.6, 15dpt-386.4, 18dpt-1056.0
16.02.2023〰️Mamy pęcherzyk ciążowy 🫶🏻
23.02.2023〰️Jest 💓
27.04.2023〰️110g zdrowego Synka💙
01.08.2023~1340g Leosia🧸
21.08.2023~2023g Synka✨
05.09.2023~2500g 🥰
28.09.2023~3056g Cudu❤️
💙03.10.2023💙Leon 3270g 🧸
-
Hania, cieszę się, ze się dobrze czujesz. Mam nadzieje ze psychicznie również niedługo poczujesz się lepiej. Dobrze ze planujesz się przebadać, a później będziecie mogli ruszyć dalej za staraniami. Trzymaj się 🥰
Dziewczyny, czy któraś z Was orientuje się czy są jakieś dolne normy przykrej krzywej cukrowej? Czy tylko wyniki nie mogą przekroczyć tych górnych wartości?niewyspana lubi tę wiadomość
-
Luna33 wrote:Hania, cieszę się, ze się dobrze czujesz. Mam nadzieje ze psychicznie również niedługo poczujesz się lepiej. Dobrze ze planujesz się przebadać, a później będziecie mogli ruszyć dalej za staraniami. Trzymaj się 🥰
Dziewczyny, czy któraś z Was orientuje się czy są jakieś dolne normy przykrej krzywej cukrowej? Czy tylko wyniki nie mogą przekroczyć tych górnych wartości? -
Jejku Marienn to takie wspaniałe uczucie! Super 😀🌸❤️
Alutka współczuje mnie w ciąży tez męczyła rwa dobrze ze miałaś kogoś do pomocy w podniesieniu się 😀
Jednak poszłam na ta betę. Wynik 560. Czy to nie za dużo? Boże teraz bede się martwiła... ostatni okres zaczął mi się 7 majA, wiec aplikacja pokazuje dziś 4+1
Hania miło jak tutaj wpadasz. Bardzo 🌸 Trzymam kciuki abyś jak najszybciej doszła do siebie ❤️
PS ok durna panikara jestem, norma niby 2600, wiec raczej wszystko ok? 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2021, 16:30
-
silverface wrote:Jejku Marienn to takie wspaniałe uczucie! Super 😀🌸❤️
Alutka współczuje mnie w ciąży tez męczyła rwa dobrze ze miałaś kogoś do pomocy w podniesieniu się 😀
Jednak poszłam na ta betę. Wynik 560. Czy to nie za dużo? Boże teraz bede się martwiła... ostatni okres zaczął mi się 7 majA, wiec aplikacja pokazuje dziś 4+1
Hania miło jak tutaj wpadasz. Bardzo 🌸 Trzymam kciuki abyś jak najszybciej doszła do siebie ❤️
Rośnijcie zdrowi:) -
Luna no i extra ze wyniki super!
Ja sie nie wypowiem bo u nas nie robia takich rzeczy jak cukier czy co tam innego, pobrali mi krew w 14t i chyba to na tyle.... ma zglosic jak sie bede zle czula 😁😁 prywatnie lekarz tez powiedzial 'a co sie dzieje ze chce pani robic wyniki? '🙈 tak wiec sie nie doszukuje tylko zajadam😊😊
Hania badaj sie kochana i na spokojnie, nie mysl o tym ze musisz juz, bez presji , podejrzewam ze nawet jak sie juz porozwiazujemy tutaj to napewno kazda z nas zajrzy czasem tutaj i cos od siebie napisze wiec chetnie bede czekala na to co u ciebie, pamietam tez i mysle czasem o innych ktore walczyly wtedy Mka ,Md , Tylozgieta... ciekawe co tam sie dzieje .. 😘 napewno kazda z was tu zajrzy 😘 tymczasem odpoczywaj 😘 i sie odezwij kiedy chces:) informuj o wynikach itp
Dzieki dziewczyny za dobre slowa o tych ruchach, naprawde jestem zdziwiona dzis czulam tylko raz tak mocniej... moze to za rzadko ale dobrze ze sie rusza i mam nadzieje ze sie rozkreci
Silver nie ma bety za wysokiej , ewentualnie bardzo wysoka moze tez swiadczyc o blizniakach😁😁😁 to byloby cos! 🥰🥰 bedziesz powtarzala w pon? Zobaczymy jaki jest skokWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2021, 16:54
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
U nas ruchy mogłabym już liczyć i spisywać jako te regularne. Mała jest tak energiczna... Nawet jak chodzę to potrafi naprawdę dać w kość.
Odwróciła się, więc wpycha mi już dupkę w zebra, bardzo często aż mnie zatyka. 🤦
Kupiłam dzisiaj 2kg truskawek, ale to są w końcu TRUSKAWKI, a nie ten chemiczny shit 😁Anitka lubi tę wiadomość
-
Mnie dzisiaj bolą żebra..i plecy i dupa i wszystko;)
A truskawki tez kupiłam w końcu nasze Polskie 12xł za 1kg.25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻