Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam taką nadzieję Luna🤷😔25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
A no wg mojego tescia to bedzie lyse 🤣🙈
10 wiadomosci od tescia i narzyczonego dzis mam czy oby napewno mam zamiar isc... 🤦♀️ postresowali mnie faceci....
No ale ide 🥰 zrobie sie ladniejsza i zaczne sesje zdjeciowe z malutka 💜
Karolcia jak to zaparcia to wiem cos o tym, masakra mi pomaga mięta. 🥰👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Teraz leze i nawet wiodra z mopem nie ruszam. Wolę caly dzień przelezec nawet jezeli to tylko wina zaparc.😊25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dziekuje dziewczyny, przezylam jakos tego fryzjera ale nie powiem bylam mega zestresowana, ze mnie gryzie szczypie itp.. jestem psychiczna 🤦♀️🤣
Natomiast mam do was pytania dwa 😁
Jak wybieracie bawelne na posciel czy przescieradelko to bierzecie Bawelne czy Jersey? Czym sie sugerujecie... ?
I czy wybralyscie juz wanienki? Kupujecie jakiejs inne niz zwykle? Do nich jakies wkladki? Jak tak to jakie?
Oraz czy kupujecie stojak do wanienki?
♥️👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Luna,
Do usług 😁 Możesz na mnie liczyć, ja to czasami nie wiem jak się nazywam 🤣
Marienn,
Prześcieradła mam zwykle bawełniane. Celowałam w niska cenę, żeby mieć ich dużo, bo to jest coś, co będę zmieniać często, a przynajmniej z takiego założenia wyszłam.
Wanienka bez żadnych wkładek, u nas będzie silikonowa, żeby zmieściła się złożona w szafie. Co do stojaka raczej bez, ale nad tym jeszcze myślimy. -
Dzieki niewyspana ♥️
bo tyle tych Jersey sie wyswietla ze nie wiedzialam czy sie w to pakowac... bo nie znam tego materialu i sie go boje, wiec chyba ta bawelna bedzie bezpieczna dla mooch oczu 🤣😁
Ja bym chciala stojak do wanienki ale moj mnie przekonuje ze to sie przewroci ,ze to ryzykowne bla bla bla 🙈
W sumie nie wiem czy potrzebujemy ale fajnie byloby miec 😁 ale kasiorke mozna tez inaczej wydac😂🥰👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Kuzwa przysięgam ze wywiozą mnie do wariatkowa. Wiem ze jestem monotematyczna, przepraszam, ale na weekend mamy zaplanowane składanie mebli i przewożenie gratów. Co dziś wymyśliła moja teściowa? Ze oni maja rocznice ślubu i może by do nas przyjechali i byśmy poszli gdzieś na obiad na miasto.
Od koedy mieszkamy tutaj, czyli 7 lat, nie byli u nas ani razu. Akurat ten weekend jest idealny na odwiedziny.
Ludzie oszaleje!!! 🤬🤬🤬🤬🤬 -
🤣🙈😂 wspolczuje!
Przy takiej przeprowadzce to oni powinni zaproponowac ze skoro to takie swieto to swietnie sie razem pobawicie przy przeprowadzce 🙈😂 no ale wymyslili ci zajecie, znajdz czas aby sie ogarnac ubrac ladnienwygladac bo to przeciez ich swieto 😂 a meble poskladasz w nocy 🙈🤣😂
Sorki ale ja bym powiedziala ze musimy to przelozyc na inny dzien🥰😘 musi zrozumiec
U nas kiedys przejeciele przy przeprowadzce w weekend wymyslili wyjazd pod namioty 🙈🤣 odmowilam, juz nie jestesmy przyjaciolmi, bo przeciez bie wybralam dobrej zabawy.. 😁🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2021, 10:18
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Luna,
Jestem w NIEszoku. Teściowej są stuknięte. Wszystkie, bez wyjątku 😂😂😂
Wróciłam właśnie.
Bałam się jak 150... Naprawdę, przerażona byłam.
Moja prowadząca nie uważa, żebym miała łożysko dojrzałe na 3 stopień, przepływy w porządku. Nie widzi powodów do zmartwień.
I komu mam wierzyć?
Za tydzień w czwartek mam 3 prenatalne u tego profesora, zobaczymy co on powie tym razem. Mam do niej dzwonić, gdyby coś było nie tak. Eh.
Dianka nadal główką w dół i to już nie powinno się zmienić. Wszystko wygląda dobrze.
Ważymy 1517g. Jak na 31+1 to nie wiem, obawiam się, że będzie za mała i będą mnie w pewnym momencie kierować do szpitala, bo córka mojej przyjaciółki ważyła identycznie i spędziły w szpitalu kupę czasu 🤦
-
Alutka128 wrote:Niewyspana, napisałaś 31+1 a w suwaczku masz 30+1, czyli że dzieciok starszy o tydzień? Bo u mnie tak jest i nie wiem jak mówić.....
Posługuj się normalnie tygodniami według miesiączki 😘 -
Niewyspana, pewnie okaże się ze z łożyskiem wszystko ok
przepływy są ok wiec nie martw się na zapas i spokojnie poczekaj do czwartku.
Co do wagi, to chyba może sie Jeszcze szybko zmienić. Może Diana będzie z tych mniejszych po prostu. Albo jeszcze wystrzeli do przodu 😁