Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok dziewczyny to teraz powiedzcie co kupilyscie takiego WOW extra super co wam sie spodobalo na maxa i mozecie szczerze to polecic kazdej z nas 😁 nie wiem, cokolwiek takiego to jest to pochwalcie sie tym byc moze ja tez tego potrzebuje 🙈🥰 czym jestescie zachwycone ? ♥️
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja jestem zachwycona podgrzewaczem 57w1 którego na oczy nie zobaczyłam 😂😂
A na serio to nie wiem, kupowałam rzeczy które są podobno potrzebne, żadnych cudów.
Ale mogę powiedzieć czym jest zachwycony mój mąż. Otóż są to smoczki lovi świecące w ciemności 😂😂 oraz wielki rekin-maskotka z ikea który jest wielkości gondoli i M stwierdził ze Nadia MUSI go mieć. -
Luna33 wrote:Ja jestem zachwycona podgrzewaczem 57w1 którego na oczy nie zobaczyłam 😂😂
A na serio to nie wiem, kupowałam rzeczy które są podobno potrzebne, żadnych cudów.
Ale mogę powiedzieć czym jest zachwycony mój mąż. Otóż są to smoczki lovi świecące w ciemności 😂😂 oraz wielki rekin-maskotka z ikea który jest wielkości gondoli i M stwierdził ze Nadia MUSI go mieć.
Ale u mnie tak na poważnie też nie ma takich super rzeczy.
Wszystko co kupiliśmy było po prostu potrzebne. Żadnych udziwnień 🤔 -
Dziewczyny wczoraj miałam taki paskudny wieczór że szok.
W skrócie Wam tylko napiszę, że teraz w tych czasach ciężko o prawdziwą przyjaźń. I ja postanowiłam że usuwam portale społecznościowe na jakiś czas. Dla mnie najważniejszy jest spokój. A ja ostatnio na wszystko agresywnie reaguję.
No wczoraj graliśmy w państwa miasta i była literka A i oczywiście mój mąż wybrał imię Aga bo to jego dawna miłość
A przy literce T jak Tadeusz nasz ..on se wpisał Tomasz. Nawet nie chcecie wiedzieć jak zareagowałam. Spałam daleko od męża na samym rogu łóżka i powiedziałam mu że o swojej miłości pamiętał A o Tadziu już nie. I się wkurwi..am.😂
I czy ja jestem mądra?😅25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna padlam 🤣🤣🤣 musze popatrzec na ten podgrzewacz 😁😁🙈🙈
Ale smoczkow jeszcze nie mam wiec pewnie sie tez zachwyce jak zobacze 😁
Niewyspana mowisz o walizce na kolach do szpitala? 💜 wlasnie nie mam nic na kolkach i musze chyba kupic... widzialam ostatnio jak pani se wchodzila do szpitala z walizka na koleczkach i mowie do mojego ze jak do hotelu se wchodza.
Karola, wspolczuje ci bo wiem jak to jest! Faceci czasem nie rozumieja ze dla nas to naprawde ciezkie jak oni cos powiedza glupiego 😂 dobrze zrobilas ze sie obrazilas 😂 niech sie nauczy 🥰 moj czasem tez palnie cos typu ale dupeczka dzis szla... nosz kur.. mowie fajnie ze se popatrzyles chociaz bo juz dlugo mojej nie zobaczysz za to😂
A tak wogole dziewcyny pojechalam na 7 rano do pracy, a Klara chyba tego juz nie polubila dostalam tego samego ataku zoladku co wtedy, wymiotowalam chyba z 5x, scisk zoladka taki przeszywajacy ze mialam brak oddechu, wyslali mnie z pracy do domu i do lekarza, moja rodzinna dr jest na wolnym do pon. Wiec za 2h ide do jakiegos innego lekarza, jak mi nie da zwolnienia to umre chyba, kuleje na noge, zygam... cale plecy mokre .. nie mam juz sil....👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Nóż mi się w kieszeni otwiera normalnie. Przecież masz prawo do zwolnienia..ciąża to nie choroba Ale w ciąży ma się takie dolegliwości czasami że ciężko jest pracować.. Już mnie zdenerwowali🙄25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Melduje ze otrzymalam zwolnienie na 2 tygodnie.
Ze wzgledu na plecy, na to ze utykam na noge.
Jak teraz odpoczne i nie przejdzie to pomyslimy co dalej.
Wg niego Fizjo mi nic nie da.
Tylko relax.
A zoladek to dlatego ze mala jest tak ulozona i jak sie najem to ona odpycha nogami zoladek do gory i on mi zatyka wszystko i dlatego mam uczucie ze sie dusze. Mam jesc mniej a czesciej i nigdy do pelna.
Moze mloda sie obruci jak odpoczne to pojdzie w zebra. I zejdzie mi z zoladka.
Mam brac cos na styl Renigast ale nie bede tego pic.
Ogolem ciesze sie niesamowicie ze odpoczne... i mam ogromna nadzieje ze po tych 2 tygodniach juz nie wroce....
♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2021, 14:54
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Kochana nie wracaj już, wystarczy. Ciesz się ciążą bo teraz twoim jedynym zmartwieniem powinno być np zakup wozka;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Cześć
wiem że rzadko się odzywam ale tyle rzeczy się działo:) tak po krotce nie wiem czy pamiętacie ze miałam laparoskopie 7 czerwca ? (Lewy jajowod niedrozny)No I po niej do 30 miałam zwolnienie , do tego dostałam bromergon na zbicie prolaktyny ,za długo jej nie pobrałam bo uwaga udało się!!!😁 w sobotę 3 dni po terminie okresu zrobilam test I zobaczyłam te dwie kreseczki
to się tak szybko zadziało że dalej jesteśmy w szoku
w poniedziałek zrobiłam beta hcg 571 progesteron 29.80 , dziś co prawda po 72h 1798 🙂 wczoraj byłam u lekarza mojego bo i tak miałam wizytę umówiona na kontrolę to mówi że trzeba być dobrej myśli że wyniki ok ,na usg mało jedzvxe było widać
mam jechać za tydzień jeszcxe na kontrol ale mam nadzieję że będzie dobrze:) byłam strasznie załamana po tym szpitalu a tu takie niespodzianki
-
M ka wspaniałe wiadomości. Jak się czujesz?🥰😇25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Trzymam za ciebie kciuki 😘
To nie takie proste wcale te moje zwolnienie bo dzis dowiedzialam sie od ksiegowego mase rzeczy ktore moga sprawic ze nie otrzymam macierzynskiego bo poszlam na zwolnienie 🤣🤣 to jest jakas masakra w tym kraju.
Caly dzien wisze na telefonach i dzwonilam po urzedach a jutro musze pojsc i dopytywac czy jak bede na tym zwolnieniu "wrazie wuuu" juz do konca ciazy tocczy otrzymam macierzynskie 😂🤣 pracuje tutaj prawie 10 lat bez przystanku i dowieduje sie ze 3miesiace przed porodem to za wczesnie na zwolnienie i moze to zrujnowac wszystko 😂😂 oszaleje 🙈
Wkur#$@rza mnie nawet pies ktory dzis szczeka bez ustanku na osiedlu ! 🤬😡 ale obiecuje ze jutro sie obudze i bedzie pieknie 🥰😍👩 31l. + 👱♂️ 31l.