Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezusiu dziewczyny ale macie fajnie 🙈🙈
U nas troche za wczesnie jedyne co to moj mowi ze bedzie Pilkarz! I koniec! Najwyzsza liga 🙈🙈
Wczoraj zrobilismy porownanie jak bedzie wygladalo nasze dziecko w aplikacji, wstawilismy swoje zdjecia 😵😵😵 o Boze... to nie mozliwe ze tak bedzie wygladac moje dziecko😂😂 troche przypominalo lalke z horroru 😂😂 nie wiem skad oni biora te zdjecia...
Ja zawsze chcialam miec dziewczynke pierwsza, ale jak patrze w przyszlosc to wiem jedno swiat mi zawsze plata figle i nigdy nie dostaje tego co chce a moj narzyczony zawszeee, wiec pewnie bedzie to chlopak 😂
A mowia ze czasem slone na chlopaka, i narwzie zaczelam cisze od slonego... chipsiki i slonecznik slony👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Najważniejsze, żeby maluchy były zdrowe 🙏
Dziewczyny, co ja wczoraj przeszłam... Tak się cieszyłam, że czuje się lepiej...
Zwymiotowałem chyba na raz cały żołądek łącznie z narządami... 🤦 Drugi rzut przed samym spaniem prawie mnie zabił. 🥺
Aż mi brzuch stwardniał, ale nie jechałam do szpitala, bo przy takim wysiłku jaki miałam, to wcale się nie dziwię... -
Niewyspana, strasznie ci wspolczuje, ogladalam ostatnio film i tam wlasnie dziewczyna miala to co ty, stwierdzono ze to jakas tam nazwa tego jest i ona musiala przyjmowa kroplowke... moze ty jedz do szpitala kochana? Moze wzmocnia cie jakos... przeciez to nie logiczne zeby tak wydalac z siebie wszystko ....👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Kochana moze czyms sie przesililas? A moze maluch mocno przybral na wielkosci ? Najlepiej jakbys dzis przelezala caly dzien.... 💜
Wiem jak to jest panikowac bo ja przy kazdym siku sprawdzam czy nie ma plamien....👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Hejo !
Jestem i ja
Jestem 4ty dzień przed @. W niedzielę zrobiłam pierwszy test- wyszły dwie kreski z czego jedna bledsza. Wczoraj drugi test już krecie mocniejsza. Zrobiłam wczoraj betę wyszła na poziomie 50,1 co podobno znaczy 3ci tydzień w piątek powtórka bety.
Także trzymajcie kciuki żeby wszystko szło dobrzeLuna33 lubi tę wiadomość
-
3mam mocno kciuki aby kreseczka ciemniala 💜 Bierz kwas foliowy i dbaj o siebie! Daj znac po kolejnej becie 🥰🥳 mozesz tez sprawdzac testami co dwa dni najlepiej czy ciemnieje ✊🤞
Luna 3mam kciuki zebys sie lepiej poczula 💕✊✊✊Mała_mm lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Mala_mm, gratulacje 😁 trzymam kciuki i wszystsko na pewno będzie dobrze ✊ odzywaj się 😁
Marienn, miałam dziś stresujące spotkanie. Jestem już po, stres ze mnie schodzi. Czuje się do dupy ogolnie, ale już brzuch nie boli. Na szczęście teraz już tylko odpoczynek w domu 😁
Myśle se właśnie przez to miałam takie objawyMała_mm lubi tę wiadomość
-
Luna mozliwe ze tak... napewno stres zrobil swoje...
Ja dzis mialam milutki dzien zero objawow.. az do teraz teoche mnie jajnik zaczal ciagnac i sie stresuje bo ide do pracy (Ja ja oprocz swojego biznesu mam tez prace 3dni w tyg w sklepie) i jak se pomysle ze mam stac 8h na nogach to mnie skreca... a najgorzej ze jestem mega senna o tej juz porze a tam do 24.00👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Luna,
Musimy się z tym pogodzić, że będzie bolało co chwilę. Mnie to już powoli przestaje ruszać szczerze mówiąc 😅 Zawsze analizuje każdy ból, ale już się nie martwię no bo ileż można...
Wszystko nam tam w środku rośnie, podobno moja macica jest teraz większą niż duży grejpfrut, więc... Jak to się kuźwa tam zmieściło???
Kiedy masz prenatalne?
Dobrze, że jakaś część stresu masz już za sobą.😘
Marienn,
Za każdym razem będziesz sprawdzała papier, to nie przechodzi xD Później po prostu już spodziewasz się, że będzie czysty, ale nadal sprawdzasz. Taka już nasza mamusina rola. Zmartwienia już nigdy nie znikną, będzie ich tylko więcej i więcej..😘 My już dzisiaj ze starym rozkminialiśmy, w jakim wieku będziemy chcieli, żeby dziecko się wyprowadziło. 😂 Ustalenie jest jedno - jak najszybciej. 😂
Mala_mm
Gratulacje! Będziesz robiła powtórkę bety? 😊Mała_mm lubi tę wiadomość
-
Prenatalne mam 24 😁 i nigdy nie sądziłam ze będę aż tak czekać na wizytę u ginekologa, tak jak teraz czekam ma każda 😂
I Twoich tez nie mogę się już doczekać, ciekawe czy już coś o płci Ci powie. Bo ze wszystko będzie ok zdrowotnie - to pewne ☺️
Masz racje z rym ze już nigdy nie przestaniemy się martwić. Nawet jak już urodzimy, wtedy to dopiero się zacznie 😂