Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Mka tutaj masz pulpeta z przed paru dni
https://naforum.zapodaj.net/4c863c93c3f8.jpg.html
WYGLĄDASZ PIĘKNIE 🤩🙉❤Hania123 lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
https://zapodaj.net/a5acd529f91e0.jpg.html
https://zapodaj.net/9c6f7d1e5ce7f.jpg.html
Mam nadzieje, że się uda zgubić 😂 ale cóż, pochłaniam takie ilości słodkiego, że nic dziwnego, że wyglądam jak słoń 😂 ale to niestety jest silniejsze ode mnie..Hania123 lubi tę wiadomość
-
Magda, ja przytyłam 17, na początku najwiecej, na końcówce prawie wcale. Startowałam z 54 i 175 cm wiec chudzina byłam tez. Aktualnie mam już tylko 2kg na plusie i obstawiam ze niedługo spadnę do 50 niestety 😭 także myśle ze nie musisz się o to martwić 😂
Magdalena1997 lubi tę wiadomość
-
Magdalena1997 wrote:Luna, mam nadzieje, że teraz zwolnię już z tym przybieraniem 😅 mój lekarz jeszcze na początku mi mówił, że trochę za szybko przybieram, teraz już jak staje na wagę to się nawet nie odzywa 😂😂
Mój tez gdzieś w połowie mi powiedział ze pozwala mi jeszcze tylko 5kg 😂 oczywiście przytyłam więcej a on sobie ze mnie tylko żartował później 😂 ale sam mówił ze po samym porodzie sporo spadnie, a jesi się uda karmić piersią to już wogole. No i jak się je śniadanie o 14 to siła rzeczy się zrzuca te kg 🙈 -
Ja nie byłam chyba po prostu gotowa na to, że tak szybko i tak dużo przybiorę. Chociaż wszyscy moi bliscy jak mnie widza to mówią, że wcale nie widać tych dodatkowych kilogramów. Jestem wysoka wiec ma gdzie sie to wszystko rozkładać 😂
-
Mi wywaliło wielki tyłek 😂 kiedyś szlam na spacer i odbilam się w jakiś drzwiach szklanych to aż się cofnęłam bo nie mogłam uwierzyć ze mam taki ogromny tył 😂😂 nadal uważam ze dupa mi urosła bardziej niż brzuch. i nogi mi przytyły z czego się cieszyłam. A teraz zostały po tym tylko rozstępy 😂
-
Ja teraz 72 kg A zaczynałam z wagi 47. Ćwiczyłam, wszystko było super. Figurka jak talala..! Teraz same widzicie. Myślałam, że będę się czuła gorzej Ale jak pomyślę, że te kg przez tego mojego małego człowieka to wezmę jeszcze nawet z 5!25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Luna, hahaha 😅😅 ja tez chyba najbardziej widzę po tyłku i udach. A co do rozstępów to wyszły Ci po porodzie czy już przed coś miałaś ?
Karola, tez już mam takie podejście, ale na początku ciężko było mi sie z tym pogodzić, chyba za szybko sie to wszystko działo 😅 teraz już mi wszystko jedno 😅 -
Mka cudownie wygladasz 💓💓 nie na tam zadnego pulpeta 😍 co ty gadasz !
Magda sliczne zdjecia z sesji ❤
Wygladasz znakomicie!
Karolcia twoja bomba zegarowa cyka 😍 to widac juz na tym pieknym brzucholu 🙈 az zatesknilam 😘
Hania ciesze sie ze sie uklada 😄
Ja chcialabym z tego miejsca pozdrowic swoja tesciowa 😹
Przekochana kobieta, 2 godziny dzis sluchalam "co ci jest? Ty sie zbadaj, bo tak licho wygladasz, taka blada jestes, jakas wyciagnieta na buzi, chyba mala z ciebie wyciaga, nawet makijaz masz taki blady"
No dzieki! Czuje sie swietnie, wygladam super, dzis nawet sie ladnie ubralam, umalowalam i wyprostowalam wlosy wiec ten KOMPLEMENT byl taki idealny dla kobiety w pologu, to jest co co chcialam sluchac przez 2h dzis 😂
Hania123 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Magdalena, miałam na tyłku delikatne rozstępy przed ciąża. Ale pod koniec ciąży wydarzyła się jakaś tragedia i tyłek i górna cześć ud wyglądają jakby mnie ktoś ciął nożykiem centymetr po centymetrze 🙈 zaczynaja delikatnie blednąć ale nadal nie wyglada to za ciekawie 🙄
-
Na tyłku tez miałam przed ciąża już właśnie. Teraz jeszcze nic się u mnie nie dzieje. Dwa razy dziennie się balsamuje i nacieram oliwką. Dodatkowo kąpię się w wodzie z oliwką. Ale pewnie tez mi wyjdą za jakiś czas.
A teraz używasz czegoś jeszcze na rozstępy? Balsamujesz się czymś? -
Marienn, moja teściowa pewnie powiedziałaby mi to samo. Teraz potrafi tez mi powiedzieć coś niezbyt miłego. Że jestem grubaskiem słyszę od niej co jakiś czas, a dodatkowo jak tylko wchodzę do niej do domu to specjalnie pod nosem stawia mi paczkę ciastek i innych słodkości 🙄
-
Ah te tesciowe.. mam nadzieje tylko ze nie przejmujecie się za bardzo tym gadaniem ich.. przynajmniej syneczkiem na pewno maja idealnych 😁
Magda, w ciąży czasem się smarowałam jakaś oliwka a czasem nie. Albo zapominałam albo mi się jie chciało wiec jeśli to zaważyło to ze swojej winy mam co mam 😂 a teraz smaruje się zwykłymi balsamami, nie wiem czy teraz specjalne smarowidła coś mogą zdziałać. Chyba ze przyspiesza blednięcie 🤔Hania123 lubi tę wiadomość
-
Luna, ja już przestałam się przejmować 😅 tyle jej co sobie pogada. Kiedyś będzie sytuacja to się odwdzięczę i tyle 😅
Ja to w sumie od samego początku się smaruje wszystkim, ale czy to coś da to się okaże. Ja używam kosmetyków palmers, podobno są tez dobre na takie już powstałe rozstępy, wiec może jak będziesz miała ochotę to możesz spróbować. Bardzo ładnie pachną 😊 jest seria dla ciężarnych ale są tez takie zwykle balsamy do ciała. -
No ja na teściowa nie mam co narzekać nie wpiernicza się nie przyjeżdża za często jadę do niej tylko z mężem także nie jest źle 😅 czasem coś dobrego zrobi i pyszne ciasta robi 😁
A co do tego smarowania to powiem wam że przed ciaza codziennie balsam a teraz co 2 dni się smaruje albo rzadziej... jakoś się nie przyglądałam jeszcze za bardzo czy mam rozstępy 😅