Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Każdy robi jak uważa i jak dla Was jest najlepiej i to się liczy
Mój Krzys taki glodomor się zrobił że szok, a mnie coś sutki zaczęły boleć ale smaruje oby przeszło...
Do tego chyba mam problem ze zwieraczem... za tydzień mam wizytę u gin ale z tym nie eiem gdzie mam się udać... -
Mka, na bolące sutki super są kompresy multi-mam, naprawdę, mi uratowały życie na początku kp.
A z tym drugim musiałabyś udać się do fizjoterapeuty uroginekologicznego, ja byłam niedawno i podpowiedziała mi kilka fajnych ćwiczeń. -
Luna niestety można się najeść strachu.. jak cokolwiek robię gdzie nie mam Jakuba na oku zostawiam go jedynie w łóżeczku. Odkąd się uderzył turlając po macie nie ma bata. Strasznie to przeżyłam obwiniając się i płacząc. Nie wiem co to będzie jak zacznie uczyć się chodzić. Myślimy już nad zakupem kojca.
Magda my również jesteśmy na mm, a też chciałam być tylko kp ale nie udało się. Nie przejmuj się, ważne jest to że karmiłas ile mogłaś.Magdalena1997 lubi tę wiadomość
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Dokladnie tak jak dziewczyny pisza, jesli sprobowalas wszystkiego i nie pomaga i czujesz ze tak bedzie najlepiej to tak rob ❤ ja tak jak pisalam juz dawno mialam porzucic kp i ciagle o tym mysle, nawetd dzis sprzatajac pomyslalam ze juz mogloby sie to skonczyc ale jednak jeszcze 2 razy dziennie to ciagne... wyczekujac konca...
Bo najlepiej jakby samo sie zakonczylo wtedy bym sie nie obwiniala... dlatego wiem co taka kobieta czuje, ale tez wiem ze chce jak najlepiej
Stad tez, jestem z toba tylko dopytywalam cie bo mowilas ze ci przykro wiec zrozumialam to tak ze nie wiedzialas co robic i odpuscilas, podalam kilka propozycji ale skoro probowalas dla wlasnego spokoju wszystkiego to daj na luz 🥰 Marysia najedzona to spokojna 😁 i ty ciesz sie tymi chwilami ❤Magdalena1997 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Hej dziewczyny.
Też jesteśmy na kp i MM ,po prostu dokarmiam Tadzia.
Obecna jego waga to 8 kg. Tadzinek lubi pojeść i niestety sama piersią się nie najada.
Dopóki mam trochę mleka to będę mu podawać, taka moja decyzja . Ale wspomagamy się MM bo wiadomo, nie chce go głodzić.
Zaczął marudzić przy cycku,ale ja to w pełni rozumiem, z butli Leci łatwiej a przy cycu musi się napracować troszkę. Dlatego podchodzę do tego bardziej spokojnie. Jest jak jest, nie zmienię tego.
Szczęśliwa mama=szczęśliwe dziecko szczęśliwe dziecko= szczesliwa mama . I tego się trzymajmy.
Na pewno chcesz jak najlepiej dla swojego maluszka i jesteś super mamą, glowa do góry;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2022, 09:20
Magdalena1997, M-ka1990 lubią tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dziewczyny, nie odzywałam się, za dużo obowiązków jak na jedną osobę....
Jestem zdenerwowana i (o ironio) trochę załamana...... ostatnio dziwnie się czułam, dzisiaj zrobiłam test (dodam że używamy prezerwatyw, jeden raz był bez ale nie było finału we mnie) a tu cień kreski.......
Co prawda okres powinnam za 2 dni dostać, ale doskonale znam to samopoczucie u dlatego zdecydowałam się zrobić test....
Jak będziecie chciały, wyślę zdjęcie testu
Nigdy nie sądziłam robiąc test że będę płakać ale z rozpaczy, wiem okropne to co pisze, szczególnie że jest tu dużo dziewczyn które marza o tym aby być w upragnionej ciąży, ja na te chwile mam nadzieję że test się myli.
-
M-ka1990 wrote:O hej Alutka milo Cie czytać
Hmm narazie na spokojnie to tylko cień kreski no ale rozumiem bo to jednak tak szybko po ostatniej ciazy... a miałaś w ogóle okres ?
Wyślij zdjęcie zobzxymy i my
Miałam już 2 miesiączki dokładnie 11.03.
Dodam że z Luką ostatnia miesiączkę miałam 12.03 czyli byłby niecały rok różnicy...
Oto test
https://naforum.zapodaj.net/7bccef4bf78b.jpg.html -
M-ka1990 wrote:Pewnie a narazie spokojnie... chociaż wiem łatwo mówić...
-
Ogólnie wszystko dobrze, maly jest grzeczny, aczkolwiek bardzo chce na ręce, ciekawy jest wszystkiego,
W rączki już ładnie chwyta zabawki, z jednej rączki przekłada do drugiej, obraca się na brzuszek, i chyba idą mu zęby bo slini się niesamowicie, wszystko wkłada do buzi, dziąsła opuchnięte.
Przedwczoraj byliśmy na bilansie, waży 6850 i ma 62 cm przytył w 3 miesiące 3100 gram i urósł 10 cm. Ubranka 62 już dawno male, teraz 68 ale i niektóre 74 🤣 wczoraj już zmieniliśmy pampersy na 4 bo grubasek jest maly o już 3 były male 🤣
A to mój grubasek
https://naforum.zapodaj.net/0d8cbeb6da03.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2022, 11:45
M-ka1990 lubi tę wiadomość