Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadrobilam was! ale dalyscie czadu z postami jedzeniowymi 😂 ja akurat na poczatku jadlam wiecej i czesciej, padlo tez na slone co powodowalo ze mowili ze chlopak bo slone i zupa szczawiowa i ogorkowa ..
Ale dzis jakies 2 tyg nie mam ochoty ani na te zupy ani na slone, mam ochote na Kaktusy i na slodkie😂😂 jem 3x dziennie ale widse ze objetosciowo mniej...
Schudlam nawet 0.5kg 🤣😂 co podobno jest norma 😂
Za to brzuch mam juz jak masakra 😂🤦♀️🤦♀️💙💙💙
Ps. Jesli o pachwinach mowa to tez norma! Przechodzilam te bole i uwierzcie mi nic nie pomaga tak jak woda! 3L wody minimum! A jesli chodzi o kupke to tez mialam te problemy 😂🤦♀️
A teraz cos wam pokaze! 🤣🤣🤣 zabierzcie to ode mnie!
https://zapodaj.net/156f33051eecd.jpg.html
PS.Nalgenka skad taka wiedza? Jejku nawet dobrze przeczytac tego nie potrafie 🤦♀️😂zazdro!Milka8686 lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
A chlebek w jajeczku na kolacje;)
https://zapodaj.net/2037f51a3b7d4.jpg.html
Smacznego "lodziary" haha❤😘😘25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Nie wiem czy to normalne jest ale jak narazie nie mam żadnych zachcianek. Tylko uderzenia gorąca. Jeju dopiero wtorek..nie wiem jak ja to wytrzymam.
Jak tylko czuje kłucie od razu zamykam oczy ze strachu.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Jejku jakie to cudowne! ❤ nie moge sie doczekac az bede mogla juz tez zamawiac 💙💙💙
Jakie fajniutkie! Naprawde! 🥰
Karolina to jest calkowicie normalne ze jeszcze za wczesnie, ja pierwsza zachcianke mialam przy 6t+5d zupa ogorkowa 🤤 takze spokojnie 💜
Wiem co czujesz z tymi bolesciami ale kazda z nas ten strach mocno przechodzila... Jezu ja pamietam moja panike, tak mocno sie balam... i dzis sie boje , czekam na czwartkowe Usg...
Wogole to przesuneli mi na 16.50 PL czasu
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
No niewyspana to Czuje ze ten czwartek bedzie dla nas mega excytujacy! Mamy chyba na ta sama godzine w takim razie
Ja sie przed nim mega stresuje to taka wstepna 12stka przy 12+6 ale nie nastawiam sie na wiele bo wiem jak to sie tu odbywa poprosze tylko o wyrazne zdjecie dla tatusia z raczkqmi i nozkami i zapytam Mooooze czy moge nagrac kilka sekund jak sie bedzie ruszac... ♥️
Widze na grupach ze dziewczyny nagrywaja..
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Niewyspana, prawda, że prześliczne? To ja już moich nie muszę Lunie wklejać, mniej więcej widać
Co do rozmiarówki, mają raczej zawyżoną, ich rozm 56 jest naprawdę duży, dziecko będzie w tym trochę miało luzu, albo będzie wręcz za duże, ale na szczęście noworodzie szybko rosną 56 innych firm są jednak realnie mniejsze. Warto wiedzieć..
No i materiał nie jest w dotyku zbyt miły, liczę na to, że po praniu zmięknie, w przyszłym tygodniu jadę po proszek dziecięcy Z zamawianiem kolejnych ubranek poczekam jednak do testu materiału po praniu, jaki będzie w dotyku.. -
Annamaria wrote:Niewyspana, prawda, że prześliczne? To ja już moich nie muszę Lunie wklejać, mniej więcej widać
Co do rozmiarówki, mają raczej zawyżoną, ich rozm 56 jest naprawdę duży, dziecko będzie w tym trochę miało luzu, albo będzie wręcz za duże, ale na szczęście noworodzie szybko rosną 56 innych firm są jednak realnie mniejsze. Warto wiedzieć..
No i materiał nie jest w dotyku zbyt miły, liczę na to, że po praniu zmięknie, w przyszłym tygodniu jadę po proszek dziecięcy Z zamawianiem kolejnych ubranek poczekam jednak do testu materiału po praniu, jaki będzie w dotyku..
Pajacyk jest na 62 i też ma wrażenie, że to taki rozmiar w górę jeszcze.
Zamówiłam dla siebie tam piżamkę, ją będę prała szybciej, więc zobaczymy jak materiał.
Jaki planujesz proszek/płyn do prania maluszkowych rzeczy? Lovela?
Mniejsze rzeczy zamówiłam na Sinsay, tam znowuż 56 to taka 50 😊 Ta paczka powinna przyjść maksymalnie jutro, a dzisiaj czekam na ubranka ze Smyka.
Mam kilka sztuk z 5.10.15 i one są też... Spore chyba. Dojadą wszystkie to będę porównywać, mogę Wam puścić jakieś zdjęcia.
Na 56 zamówiłam bodziaki na Vinted też z firmy George. Wyglądają jak noweczki, zobaczymy co go przyjdzie. 😊 -
Hej dziewczyny. Wizytę mialam mieć w poniedziałek ale mam dzisiaj. Dzwonilam do Pani doktor powiedzialam co mnie nie pokoi i kazala przyjść o 17:30 dzisiaj.
Mam coraz częstsze kłucia. Nie chce sie martwić.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina, bardzo dobrze zrobiłaś. Jeśli tylko masz taka możliwość, to trzeba korzystać. Jestem pewna, ze Pani doktor Cię uspokoi. Daj znać 😁
Ja wczoraj troszkę myślałam o tych ruchach bo mala była cały dzień spokojniejsza i delikatniejsza. W porównaniu do poniedziałku to duża różnica. Ale dziś od rana znów szaleje. To na takim wczesnym etapie ruchów jeszcze chyba normalne, prawda? -
niewyspana, ja z sentymentu jadę po proszek Dzidziuś.. uwielbiam jego pudrowo-niemowlęcy zapach , ale szczerze, to jeszcze wdepnę do drogerii eko, bo mam stacjonarnie i zerknę co tam mają z dobrym składem.. moze i jeszcze coś znajdę, gdzie uda się połączyć dobry chemicznie skład - i gdyby jeszcze ładnie pachniało..!
Za to wziełam z tego sklepu z ciuszkami jeszcze stanik do karmienia, jest wygodny i przepiękny! O, to jest czad i polecam bardzo - choć warto się dokładnie zmierzyć pod biustem, bo pasek stanika jest średnio rozciągliwy i lepiej nie brać za małego obwodu, bo nie będziecie mogły oddychać, poza tym tylko się zachwycam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2021, 09:24