Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:Noo popatrz. U mnie tez juz dzisiaj @ przyjdzie. Rozowy sluz sie pojawil. Dupa blada
Oleczka to razem zaczynamy nowy cykl oby był owocny, a o poprzednim już zapomniałam:)17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
agniecha2101 wrote:Kochana współczuję choroby Mam nadzieję, że wyjazd jednak wypalił? Jak się dziś czujesz?
Mnie też na początku ciąży chorubsko dopadło tylko u mnie to był jakiś 13 czy 14 tydzień. Używałam na gardło sprayu Argentin T i do nosa Rhino Argent (można oba w ciąży) plus tabletki do ssania Prenalen i jakiś syrop Pelafen Mama czy coś takiego. Ale codziennie na noc piłam mleko z miodem, masłem i czosnkiem i myślę, że to to postawiło nnie na nogi Wyleczyłam się szybciej niż zwykle
Dużo zdrówka kochana :-* :-*
Wczoraj byliśmy na Bulwarach rowerami, a pod wieczór pojechaliśmy nad zalew Zakrzówek, ale mieliśmy 35 stopni i w cieniu, zero wiatru, więc bardzo źle się czułam i ostatecznie musieliśmy trochę zwolnić
Czuje się już lepiej, ale męczy mnie nadal suchy kaszel, byłam w aptece dostałam coś do ssania i spray do nosa, ale Pani powiedziała że nic wykrztusnego nie mogę dostać, bo takie rzeczy powodują poronienia...
I teraz mecze się z tym suchy kaszlem... -
agniecha2101 wrote:U mnie wielkie przygotowania do wyjazdu Sprzątanie, pakowanie, ogarnianie ogródka i warzyw Z jednej strony chce mi się jechać, a z drugiej jak pomyślę o drodze 1600km, to mi się odechciewa W nocy wyjeżdżamy. Oby tylko droga bezpiecznoe i bezproblemowo minęła.
Napisz jak dojedziecie i jak rodzina zareagowała na brzuszek :* chyba wszyscy oprócz mamy będą widzieć Cię pierwszy raz w tym pięknym stanie prawda? -
Summis95 wrote:Ja tak na szybko, bo lecę na pobranie krwi fasolka ma się dobrze, serduszko bije, to 8tc i termin na 24 marca
To obie będziemy marcowymi mamusia i, nawet nie wiesz jak się cieszę
Masz jakieś zdjęcie kochana? -
werka93 wrote:To najważniejsze :*
To kiedy masz teraz kolejną wizytę dokładnie?
Oleczka, Alicja co u Was? Mam nadzieję, że się nie przejęłyście i rozpoczęłyście nowy cykl z nadzieją
A Ty?? Jak się czujesz?
Oleczka przykro mi strasznie.. myslalam, że to Twój cykl. Trzymam kciuki za ten :* może ziółka pomogą??
-
Dokładnie Oleczka, próbuj z ziołami, jeszcze trochę i będziesz w PL, więc będziesz mogła zrobić jakieś badania i się upewnić, że wszystko jest ok :*
A może ten cykl będzie już krótszy i wszystko się w końcu ureguluje :*
Kraków przepiękny, uwielbiam ten klimat
Byliśmy też na obrzeżach na Zalewie Zakrzòwek, przepiękne miejsce -
Summis95 wrote:17ego października mam położna a teraz czekam na list z datą scanu
A Ty?? Jak się czujesz?
Oleczka przykro mi strasznie.. myslalam, że to Twój cykl. Trzymam kciuki za ten :* może ziółka pomogą??
Czuje się Super, brzusio powoli rośnie, wg USG dzisiaj zaczynam 10 tc
A Ty jak tam? :* -
Hej dziewczyny
Summis95 widze że u Ciebie duze zmiany
Gratuluję
Dlugo mnie tu nie bylo bo zapomnialam hasla
Ale dzisiaj siedzialam grzebalam i sobie przypomnialam
Dzisiaj powinnam dostac okres ale wczoraj zrobiłam test i wyszedl dodatni wiec szybko polecialam na bete i beta wyszla 25,4 wiec wczesna ciaza
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Madziula3943248 wrote:Hej dziewczyny
Summis95 widze że u Ciebie duze zmiany
Gratuluję
Dlugo mnie tu nie bylo bo zapomnialam hasla
Ale dzisiaj siedzialam grzebalam i sobie przypomnialam
Dzisiaj powinnam dostac okres ale wczoraj zrobiłam test i wyszedl dodatni wiec szybko polecialam na bete i beta wyszla 25,4 wiec wczesna ciaza
Moje gratulacje -
Werka93
Mialam iść na bete jutro ale przeciez jutro wszystko pozamykane bo swieto wiec pojde w czwartek a na piatek jestem umowiona do ginekologa
Bo pierwszą ciaze poronilam a z druga cala ciążę musialam leżeć i brac hormony na podtrzymanie
Od wczoraj lekarz kazal zacząć mi brac duphaston i wrocily te straszne wspomnienia i strach że cos sie stanie...