Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
werka93 wrote:Aguś tak się długo nie odzywałaś, że myślałam, że to już pewnie czekasz już jak na szpilkach, życzę Ci szybkiego i sprawnego rozwiązania :*
Rozumiem, że mąż będzie Ci towarzyszył? :*
Tak, mąż będzie przy porodzie Mówi, że będziemy rodzić razem👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Magdoczka wrote:I ja melduję się po wizycie Synek waży prawie 2,4 kg i ma o tydzień dłuższą kość udową. Może wysoki chłopak się szykuje
Wkurzył mnie lekarz, bo pytałam o szacowaną wagę do porodu, a ten mówi, że nie będzie tego szacował, a jak główka nie zejdzie, to mnie potną i tyle..
Aga, jak Ci się funkcjonuje na końcówce? Ja czuję się ociężała jak słoń
Ledwo się taczam już hehe a tak poważnie, to najbardziej dokucza mi teraz kręgosłup i bardziej chyba jest mi ciężko psychicznie niż fizycznie... Straszne huśtawki nastroju mam teraz👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Magdoczka wrote:Aga, dasz radę, już niedługo Synek najlepiej wie, kiedy przyjść na ten świat
A wczoraj urodziła dziewczyna, która miała termin na styczeń, trzy dni przede mną. Chyba zacznę torbę pakować10.09.2019 Marcel -
agniecha2101 wrote:Ojj te ostatnie tygodnie/dni są najgorsze... Jutro termin a nadal nic a tak chce już przytulić mojego synusia Z dnia na dzień czuję się tylko coraz gorzej i coraz bardziej się już niecierpliwię...
Tak, mąż będzie przy porodzie Mówi, że będziemy rodzić razem10.09.2019 Marcel -
agniecha2101 wrote:Oleczka nie mam narazie pojęcia Może dziś się coś dowiem, bo jadę zaraz do szpitala na KTG.
Aga, trzymam za Ciebie mocno kciuki To już godzina W. Mam nadzieję, że maluszek zaraz zechce wyjść W szpitalu, w którym ja chcę rodzić, już 4 dni po terminie kładą na oddział i wywołują.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Aga, trzymam za Ciebie mocno kciuki To już godzina W. Mam nadzieję, że maluszek zaraz zechce wyjść W szpitalu, w którym ja chcę rodzić, już 4 dni po terminie kładą na oddział i wywołują.
Jak a wczesniaka to sporyy dzidzius10.09.2019 Marcel -
agniecha2101 wrote:Wcześniej niż za 10 dni nawet nie zaczną nic działać z wywoływaniem, a kolejne KTG mam dopiero w sobotę... Dostałam tylko jakieś ziółka od położnej.
Sprobuj moze jakichs naturalnych sposobow na wywolanie akcji porodowej. Poszukaj w necie. Napewno jest tego pelnoagniecha2101 lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
agniecha2101 wrote:Wcześniej niż za 10 dni nawet nie zaczną nic działać z wywoływaniem, a kolejne KTG mam dopiero w sobotę... Dostałam tylko jakieś ziółka od położnej.
10 dni to dość długo. W PL jednak szybciej wywołują.
Podobno seks jest polecany, bo sperma sprzyja rozwieraniu, no i spacery, bo grawitacja. Tylko weź tu się ruszaj z takim brzuchem Ja już teraz bym tylko leżała
-
Magdoczka wrote:10 dni to dość długo. W PL jednak szybciej wywołują.
Podobno seks jest polecany, bo sperma sprzyja rozwieraniu, no i spacery, bo grawitacja. Tylko weź tu się ruszaj z takim brzuchem Ja już teraz bym tylko leżała10.09.2019 Marcel -
Magdoczka wrote:10 dni to dość długo. W PL jednak szybciej wywołują.
Podobno seks jest polecany, bo sperma sprzyja rozwieraniu, no i spacery, bo grawitacja. Tylko weź tu się ruszaj z takim brzuchem Ja już teraz bym tylko leżała
Co do domowych sposobów wywoływania, to raczej mało to wszystko skuteczne... Próbowałam już różnych metod👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Z tego co wiem, to i w PL nie wszędzie śpieszą się z wywoływaniem... do 2 tygodni potrafią zwlekać.
Co do domowych sposobów wywoływania, to raczej mało to wszystko skuteczne... Próbowałam już różnych metod
Czekaj spokojnie. napewno niedlugo juz bedziesz miala swojego synusiaagniecha2101 lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
agniecha2101 wrote:Oleczka a jak u Ciebie? Miałaś już @? Na jakim w ogóle etapie cyklu jesteś? Mierzysz tempkę?10.09.2019 Marcel
-
Oleczka94 wrote:Mierze,ale narazie nic konkretnego nie wnioskuje z tego. Jestem po krwawieniu poronnym przed owu i przed @. z nadzieja czrkam na owulacje.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Podobno po poronieniu często odrazu znowu zaskakuje Trzymam kciuki10.09.2019 Marcel