X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zabija mnie ciekawość
Odpowiedz

Zabija mnie ciekawość

Oceń ten wątek:
  • werka93 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka94 wrote:
    Ufostepnila bym wykres ale od momentu gdy pozmieniali stronke to moj wykres nie jest moim wykresem tylko jakims z kosmosu. Wiec prowadze tylko dla siebie. :-) ale temp sa okej jak na f.lutealna. :-) testuje 13 :-) bedIe to 13dpo bo musze wiedziec czy duphaston odstawic. Ale korci mnie zeby zatestowac wczesniej:-)
    To super, będę czekać niecierpliwie na Twoje testowanie i trzymać kciuki :*
    Wcześniej bym nie testowała, nie ma się co nakręcić, wiem sama po sobie, dopiero 14 dpo miałam bladziocha :* więc lepiej poczekaj do tego 13 :*

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werka93 wrote:
    To super, będę czekać niecierpliwie na Twoje testowanie i trzymać kciuki :*
    Wcześniej bym nie testowała, nie ma się co nakręcić, wiem sama po sobie, dopiero 14 dpo miałam bladziocha :* więc lepiej poczekaj do tego 13 :*
    Wiem tez tak mysle. W poprzednim cyklu testowalam 11dpo i nic nie bylo a 2 dni pozniej druga piekna kreska. :-)

10.09.2019 Marcel
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam Aga?:-) pewnie juz ma synka na raczkach wiec nie ma czasu na pisanie :-)

10.09.2019 Marcel
  • werka93 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem ciekawa, czekam na wiadomość, ale pewnie chce się nacieszyć malenstwem :)

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werka93 wrote:
    Też jestem ciekawa, czekam na wiadomość, ale pewnie chce się nacieszyć malenstwem :)
    Dokladnie. :-) poczekamy. :-)

10.09.2019 Marcel
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak tam Kubus? Wierci sie duzo?

10.09.2019 Marcel
  • werka93 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2018, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka94 wrote:
    A jak tam Kubus? Wierci sie duzo?
    Oj wierci, strach się bać, bo jeśli będzie taki żywy jak się urodzi co teraz w brzuchu, to będziemy mieli z mężem co robić :D
    Czasami jak widzę jak mi brzuchol faluje to sama się do siebie śmieje ;D

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werka93 wrote:
    Oj wierci, strach się bać, bo jeśli będzie taki żywy jak się urodzi co teraz w brzuchu, to będziemy mieli z mężem co robić :D
    Czasami jak widzę jak mi brzuchol faluje to sama się do siebie śmieje ;D
    Hehhee no too super :-) a to praawda ze trzeba liczyc ruchu dziecka w dzien? Gdzies mi sie o uszy obilo.

10.09.2019 Marcel
  • werka93 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka94 wrote:
    Hehhee no too super :-) a to praawda ze trzeba liczyc ruchu dziecka w dzien? Gdzies mi sie o uszy obilo.
    Szczerze Ci powiem, że nie wiem, ja nie liczę, nie chce się nakręcac, póki co Kubuś nie daje o sobie zapomnieć, ale są też chwile, że nie daje kopniaka przez pół dnia :)
    Ale nie panikuje wtedy, niektóre matki 2 godziny nie czują ruchów i jeżdżą na KTG, panikują, ale kurcze to dziecko też kiedyś musi spać :D
    Chyba trzeba z rozsądkiem do tego podchodzić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 13:51

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werka93 wrote:
    Szczerze Ci powiem, że nie wiem, ja nie liczę, nie chce się nakręcac, póki co Kubuś nie daje o sobie zapomnieć, ale są też chwile, że nie daje kopniaka przez pół dnia :)
    Ale nie panikuje wtedy, niektóre matki 2 godziny nie czują ruchów i jeżdżą na KTG, panikują, ale kurcze to dziecko też kiedyś musi spać :D
    Chyba trzeba z rozsądkiem do tego podchodzić :)
    Dokladnie. Jesli przed dzIen sie nie ruszy to mozna dopiero zaczac myslec :-)
    Sa takie fajne cosie do sluchania tetna dzidziusia w brzuchu w domu. :-) myslalas o tym? Czy to tez raczej niepotrzebnie nakreca?

10.09.2019 Marcel
  • Magdoczka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2018, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie liczę ruchów, bo jest ich bardzo dużo :-) W sobotę synek miał leniwy dzień, bo ruszał się mało i już zaczynałam lekko świrować. Ale za to w niedzielę znów dał czadu :-)

Aga, jak u Ciebie? Marcelek już na świecie? Czekamy na same dobre wieści :-*

qdkk3e5eblysdnic.png
    qdkkanliu6452qjx.png
  • werka93 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka94 wrote:
    Dokladnie. Jesli przed dzIen sie nie ruszy to mozna dopiero zaczac myslec :-)
    Sa takie fajne cosie do sluchania tetna dzidziusia w brzuchu w domu. :-) myslalas o tym? Czy to tez raczej niepotrzebnie nakreca?
    Nie myślałam nad tym nawet, to chyba zbędny wydatek wg mnie i faktycznie może niepotrzebnie wprowadzać panikę, bo jak dziecko jest ruchliwe to jak Tu uchwycić tętno takiego szkraba :D
    Jakby nie dał o sobie znać przez cały dzień to faktycznie bym się martwiła :)
    Właśnie Aguś czekamy na wiadomość :*

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werka93 wrote:
    Nie myślałam nad tym nawet, to chyba zbędny wydatek wg mnie i faktycznie może niepotrzebnie wprowadzać panikę, bo jak dziecko jest ruchliwe to jak Tu uchwycić tętno takiego szkraba :D
    Jakby nie dał o sobie znać przez cały dzień to faktycznie bym się martwiła :)
    Właśnie Aguś czekamy na wiadomość :*
    Dokladnie. To jest raczej zabawka dla mam ktore nie maja pojecia o zadnych staraniach, komplikacjach i ktore ciagle nie mysla tak jak np. Ja :-) one to maja dla przyjemnosci a nie a pewnosci :-)

10.09.2019 Marcel
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem 10dpo i troche mnie zacmilo... kompalam sie i oczywiscie jak to ja ciekawska wkladam paluchy po nic gdzie popadnie zeby sprawdzic co sie tam w srodku dzieje... duuuzo sluzu, jedna porcja lekko brazowego a w drugiej turze sluz z kropka krwi... nie wiem co myslec bo od kilku dni ciagnie mnie lekko podbrzusze, ale nie jak na @, tylko tam jak poprzednio bylam w ciazy... temperatura wysoka. Szyjka nisko twarda.Biore duphaston 1 tabl dziennie wiec to chyba nie jest @, co myslicie?

10.09.2019 Marcel
  • werka93 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka94 wrote:
    Ja jestem 10dpo i troche mnie zacmilo... kompalam sie i oczywiscie jak to ja ciekawska wkladam paluchy po nic gdzie popadnie zeby sprawdzic co sie tam w srodku dzieje... duuuzo sluzu, jedna porcja lekko brazowego a w drugiej turze sluz z kropka krwi... nie wiem co myslec bo od kilku dni ciagnie mnie lekko podbrzusze, ale nie jak na @, tylko tam jak poprzednio bylam w ciazy... temperatura wysoka. Szyjka nisko twarda.Biore duphaston 1 tabl dziennie wiec to chyba nie jest @, co myslicie?
    Jeśli 10dpo, to na @ byłoby jeszcze za wcześnie, poza tym temperatura wysoka, więc to może dobry znak :*

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2018, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werka93 wrote:
    Jeśli 10dpo, to na @ byłoby jeszcze za wcześnie, poza tym temperatura wysoka, więc to może dobry znak :*
    No mam nadzieje kurcze.. bo z dupkiem chyba @ nie mozliwy... nie wiem jak ja wytrzymam do czwartku.

10.09.2019 Marcel
  • werka93 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka94 wrote:
    No mam nadzieje kurcze.. bo z dupkiem chyba @ nie mozliwy... nie wiem jak ja wytrzymam do czwartku.
    Dasz radę Oleczka, jeszcze tylko dwa dni :) ja czekam razem z Tobą :)

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • alicjaaa_d Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka94 wrote:

Oleczka trzymam kciuki zeby sie udalo !:) krew to dobry znak, moze implantacja:) jeszcze tylko 2 dni niepewnosci, dasz rade :) ja testuję w sobote, chociaz jakos sie nie chce nakrecac bo pewnie jak zwykle bedzie tylko wielkie rozczarowanie...

17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
    20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
    25.09.2019 - II
    25.05.2020 - Leon 💙
    11.08.2021 - II
    13.04.2022 - Iga ❤️
  • werka93 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaa_d wrote:
    Oleczka trzymam kciuki zeby sie udalo !:) krew to dobry znak, moze implantacja:) jeszcze tylko 2 dni niepewnosci, dasz rade :) ja testuję w sobote, chociaz jakos sie nie chce nakrecac bo pewnie jak zwykle bedzie tylko wielkie rozczarowanie...
    Póki nie ma @ dziewczyny to zawsze jest nadzieja, trzymam za Was obie mocno kciuki :)

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicjaaa_d wrote:
    Apropo @. Pojawia sie lekko rozowy sluz. Brzuch cisnie ale jak w cyklu ciazowym
    Temp wysoka.
    Dupa z tym. Mam.dzisiaj zly dzien. W pracy to co chwile wychodzilam i ryczalam w kiblu jak jakas poj...na. sory za slowa,ae taki dzien:-(

10.09.2019 Marcel
‹‹ 124 125 126 127 128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ