Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:Ufostepnila bym wykres ale od momentu gdy pozmieniali stronke to moj wykres nie jest moim wykresem tylko jakims z kosmosu. Wiec prowadze tylko dla siebie. ale temp sa okej jak na f.lutealna. testuje 13 bedIe to 13dpo bo musze wiedziec czy duphaston odstawic. Ale korci mnie zeby zatestowac wczesniej:-)
Wcześniej bym nie testowała, nie ma się co nakręcić, wiem sama po sobie, dopiero 14 dpo miałam bladziocha :* więc lepiej poczekaj do tego 13 :* -
werka93 wrote:To super, będę czekać niecierpliwie na Twoje testowanie i trzymać kciuki :*
Wcześniej bym nie testowała, nie ma się co nakręcić, wiem sama po sobie, dopiero 14 dpo miałam bladziocha :* więc lepiej poczekaj do tego 13 :*10.09.2019 Marcel -
werka93 wrote:Oj wierci, strach się bać, bo jeśli będzie taki żywy jak się urodzi co teraz w brzuchu, to będziemy mieli z mężem co robić
Czasami jak widzę jak mi brzuchol faluje to sama się do siebie śmieje10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Hehhee no too super a to praawda ze trzeba liczyc ruchu dziecka w dzien? Gdzies mi sie o uszy obilo.
Ale nie panikuje wtedy, niektóre matki 2 godziny nie czują ruchów i jeżdżą na KTG, panikują, ale kurcze to dziecko też kiedyś musi spać
Chyba trzeba z rozsądkiem do tego podchodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 13:51
-
werka93 wrote:Szczerze Ci powiem, że nie wiem, ja nie liczę, nie chce się nakręcac, póki co Kubuś nie daje o sobie zapomnieć, ale są też chwile, że nie daje kopniaka przez pół dnia
Ale nie panikuje wtedy, niektóre matki 2 godziny nie czują ruchów i jeżdżą na KTG, panikują, ale kurcze to dziecko też kiedyś musi spać
Chyba trzeba z rozsądkiem do tego podchodzić
Sa takie fajne cosie do sluchania tetna dzidziusia w brzuchu w domu. myslalas o tym? Czy to tez raczej niepotrzebnie nakreca?10.09.2019 Marcel -
Ja też nie liczę ruchów, bo jest ich bardzo dużo W sobotę synek miał leniwy dzień, bo ruszał się mało i już zaczynałam lekko świrować. Ale za to w niedzielę znów dał czadu
Aga, jak u Ciebie? Marcelek już na świecie? Czekamy na same dobre wieści :-*
-
Oleczka94 wrote:Dokladnie. Jesli przed dzIen sie nie ruszy to mozna dopiero zaczac myslec
Sa takie fajne cosie do sluchania tetna dzidziusia w brzuchu w domu. myslalas o tym? Czy to tez raczej niepotrzebnie nakreca?
Jakby nie dał o sobie znać przez cały dzień to faktycznie bym się martwiła
Właśnie Aguś czekamy na wiadomość :* -
werka93 wrote:Nie myślałam nad tym nawet, to chyba zbędny wydatek wg mnie i faktycznie może niepotrzebnie wprowadzać panikę, bo jak dziecko jest ruchliwe to jak Tu uchwycić tętno takiego szkraba
Jakby nie dał o sobie znać przez cały dzień to faktycznie bym się martwiła
Właśnie Aguś czekamy na wiadomość :*10.09.2019 Marcel -
Ja jestem 10dpo i troche mnie zacmilo... kompalam sie i oczywiscie jak to ja ciekawska wkladam paluchy po nic gdzie popadnie zeby sprawdzic co sie tam w srodku dzieje... duuuzo sluzu, jedna porcja lekko brazowego a w drugiej turze sluz z kropka krwi... nie wiem co myslec bo od kilku dni ciagnie mnie lekko podbrzusze, ale nie jak na @, tylko tam jak poprzednio bylam w ciazy... temperatura wysoka. Szyjka nisko twarda.Biore duphaston 1 tabl dziennie wiec to chyba nie jest @, co myslicie?10.09.2019 Marcel
-
Oleczka94 wrote:Ja jestem 10dpo i troche mnie zacmilo... kompalam sie i oczywiscie jak to ja ciekawska wkladam paluchy po nic gdzie popadnie zeby sprawdzic co sie tam w srodku dzieje... duuuzo sluzu, jedna porcja lekko brazowego a w drugiej turze sluz z kropka krwi... nie wiem co myslec bo od kilku dni ciagnie mnie lekko podbrzusze, ale nie jak na @, tylko tam jak poprzednio bylam w ciazy... temperatura wysoka. Szyjka nisko twarda.Biore duphaston 1 tabl dziennie wiec to chyba nie jest @, co myslicie?
-
Oleczka94 wrote:Ja jestem 10dpo i troche mnie zacmilo... kompalam sie i oczywiscie jak to ja ciekawska wkladam paluchy po nic gdzie popadnie zeby sprawdzic co sie tam w srodku dzieje... duuuzo sluzu, jedna porcja lekko brazowego a w drugiej turze sluz z kropka krwi... nie wiem co myslec bo od kilku dni ciagnie mnie lekko podbrzusze, ale nie jak na @, tylko tam jak poprzednio bylam w ciazy... temperatura wysoka. Szyjka nisko twarda.Biore duphaston 1 tabl dziennie wiec to chyba nie jest @, co myslicie?
Oleczka trzymam kciuki zeby sie udalo ! krew to dobry znak, moze implantacja:) jeszcze tylko 2 dni niepewnosci, dasz rade ja testuję w sobote, chociaz jakos sie nie chce nakrecac bo pewnie jak zwykle bedzie tylko wielkie rozczarowanie...17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:Oleczka trzymam kciuki zeby sie udalo ! krew to dobry znak, moze implantacja:) jeszcze tylko 2 dni niepewnosci, dasz rade ja testuję w sobote, chociaz jakos sie nie chce nakrecac bo pewnie jak zwykle bedzie tylko wielkie rozczarowanie...
-
alicjaaa_d wrote:Oleczka trzymam kciuki zeby sie udalo ! krew to dobry znak, moze implantacja:) jeszcze tylko 2 dni niepewnosci, dasz rade ja testuję w sobote, chociaz jakos sie nie chce nakrecac bo pewnie jak zwykle bedzie tylko wielkie rozczarowanie...
Temp wysoka.
Dupa z tym. Mam.dzisiaj zly dzien. W pracy to co chwile wychodzilam i ryczalam w kiblu jak jakas poj...na. sory za slowa,ae taki dzien:-(10.09.2019 Marcel