Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
werka93 wrote:To super, na pewno minie trochę czasu, zanim się zgracie, ale dacie radę
Tak, jestem już 3 tygodnie po powrocie do pracy, mąż radzi sobie świetnie, ogólnie lepiej to wszyscy znieslismy niż myślałam10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Ojejjjku to jeszcze czasu a czasu....🙄
Nie wiem tylko co później z malutkim, w grę wchodzi żłobek, ale tylko doraźnie jak mąż albo teściowa będą w pracy
W ogóle jakie macie zdanie na temat żłobków? Jesteście za czy przeciw? -
werka93 wrote:Całe szczęście, jeszcze kilka ładnych miesięcy będą sobie razem w domku
Nie wiem tylko co później z malutkim, w grę wchodzi żłobek, ale tylko doraźnie jak mąż albo teściowa będą w pracy
W ogóle jakie macie zdanie na temat żłobków? Jesteście za czy przeciw?10.09.2019 Marcel -
Ja generalnie uważam, że jak jest opcja żeby dziecko nie szło do żłobka to super, ale jak nie ma wyjścia to świat się nei wali. Dzieci po żłobku są bardziej kumate i ogarnięte, jak idą do przedszkola to mega widać różnicę kto był w żłobku a kto nie (mam koleżankę przedszkolanke). Ja osobiście jak już kiedyś doczekam się dziecka to dam go do żłobka bo my oboje jesteśmy na własnej działalności i nie ma takiej opcji że ktoś zrezygnuje z pracy na 3 lata...17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:Ja generalnie uważam, że jak jest opcja żeby dziecko nie szło do żłobka to super, ale jak nie ma wyjścia to świat się nei wali. Dzieci po żłobku są bardziej kumate i ogarnięte, jak idą do przedszkola to mega widać różnicę kto był w żłobku a kto nie (mam koleżankę przedszkolanke). Ja osobiście jak już kiedyś doczekam się dziecka to dam go do żłobka bo my oboje jesteśmy na własnej działalności i nie ma takiej opcji że ktoś zrezygnuje z pracy na 3 lata...
Generalnie też chciałabym, żeby miał kontakt z innymi dziećmi, żeby uczył się od małego itd
Znalazłam u nas w okolicy taki bardziej klubik niż żłobek, mają tylko 10 dzieci, więc w pierwszej kolejności chce się udać tam dopytać -
werka93 wrote:U nas w grę wchodzi raczej prywatny żłobek, zastanawiam się tylko jak to ugryźć, bo chciałabym go dawać do żłobka tylko np trzy dni w tygodniu, ale nie wiem czy tak na pół gwizdka to nie gorzej czasami, bo nie wiem jak to zniesie
Generalnie też chciałabym, żeby miał kontakt z innymi dziećmi, żeby uczył się od małego itd
Znalazłam u nas w okolicy taki bardziej klubik niż żłobek, mają tylko 10 dzieci, więc w pierwszej kolejności chce się udać tam dopytać
Podobno żłobki i przedszkola Montessori są super 😁 ale cena też super 😁17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Hej dziewczyny, bardzo dawno nie było mnie na OF. A mam mega zagadke na jakis czas zaprzestalismy sie starac o bobo i uzywalam krazki ADARING, lekarz powiedzial, ze jesli sie zdecyduje juz starac to odstawic i mozna dzialac. Tak tez zrobilismy ostatni krazek wyjelam 19 sierpnia od ok. 2 tygodni bola mnie jajniki, bole sutkow i podbrzusza od ok. 1 tygodnia. Wczoraj bylam pewna, ze @ juz przyjdzie bo tak mnie skrecalo, ze masakra a @ nie widac i nie slychac. Test negatywny... Zastanawiam sie czy to.hormony moze po antykoncepcji wariują ? Sama nie wiem i nie chciałam sie od poczatku nakrecac, ale nie idzie inaczej
-
Aaaa nie mogę w to uwierzyć!!! 2 kreseczki dziś mi test pokazał 😍😍😍 poleciałam na betę od razu, dam znać jak będę miała wynik Oleczka przejmuje Twój brzuszek 😁
Magdoczka, Oleczka94, agniecha2101 lubią tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
alicjaaa_d wrote:Beta 73,66 😍😍😍 dziewczyny jestem w ciąży!!
Tak się cieszę! Po cichu gratuluję :* -
Alicja, super! Jaka niespodzianka, gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Daj znać, jak powtórzysz betę.
Werka, a my mamy już skończone 9 miesięcy Szymon jest małym urwisem Jest na etapie stawania przy meblach i robienia małych kroczków w bok. Do tego otwiera wszystkie szafki, próbuje wejść do pralki, pełza z prędkością światła, potrafi się złościć i wymuszać krzykiem Pokazuje charakterek. I mamy 5 ząbków.
A jak Twój mąż radzi sobie sam z Kubusiem?
Oleczka, co u Was? Jak Marcelek?alicjaaa_d lubi tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Alicja, super! Jaka niespodzianka, gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Daj znać, jak powtórzysz betę.
Werka, a my mamy już skończone 9 miesięcy Szymon jest małym urwisem Jest na etapie stawania przy meblach i robienia małych kroczków w bok. Do tego otwiera wszystkie szafki, próbuje wejść do pralki, pełza z prędkością światła, potrafi się złościć i wymuszać krzykiem Pokazuje charakterek. I mamy 5 ząbków.
A jak Twój mąż radzi sobie sam z Kubusiem?
Oleczka, co u Was? Jak Marcelek?
Mąż radzi sobie świetnie, jedyne do czego mogę się doczepić to to, że jak zajmuje się Kubusiem, to nie potrafi nic innego zrobić w domu (typu sprzątanie, czy wyniesienie śmieci), ale myślę, że to szczegół, generalnie faceci nie mają tak podzielnej uwagi jak my kobiety, więc nie wiem czy mam w ogole prawo sie czepiać
Natomiast tworzy się tak fajna więź między małym a mężem, że za każdym razem jak widzę ich razem śpiących i wtulonych w siebie to wiem, że nie mam się o co martwić, a mały jest w najlepszych rękach
To Magdoczka masz wesoło z Szymonkiem, uwielbiam takich małych urwisow