Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Ten weekend nie nalezal do najlepszych. Przyszla @... no ale sie nie poddaje. a wiecie moze czemu kalkulator wyliczyl mi owulke na 17 dni przed @? Bo mi calkiem inaczej to wyszlo.
Nastepny @ powinnam dostac 18.06 wiec owulka powinna byc 4.06. A wyliczylo mi ze 2.06... wiec juz sama nie wiem..10.09.2019 Marcel -
Cześć dziewczyny
Nie poddawajcie się, jeszcze wszystko przed Wami.
Werka, a Ty kiedy przymierzasz się do testowania? Masz jakieś objawy?
Ja ostatnio jestem ciągle zmeczona, dziś mam jakieś dziwne wibracje po lewej stronie brzucha, normalnie jakby ktoś mi telefon wsadził i on wibruje. Mam nadzieję, że to normalne..
W weekend powiedzieliśmy rodzicom i teściom. Było mnóstwo radości i płaczu ze szczęścia. Nawet nie spodziewałam się, że tak zareagująagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Cześć dziewczyny
Nie poddawajcie się, jeszcze wszystko przed Wami.
Werka, a Ty kiedy przymierzasz się do testowania? Masz jakieś objawy?
Ja ostatnio jestem ciągle zmeczona, dziś mam jakieś dziwne wibracje po lewej stronie brzucha, normalnie jakby ktoś mi telefon wsadził i on wibruje. Mam nadzieję, że to normalne..
W weekend powiedzieliśmy rodzicom i teściom. Było mnóstwo radości i płaczu ze szczęścia. Nawet nie spodziewałam się, że tak zareagują
Wiecie nawet nie wiem kiedy miałam owulację, wiec w tym miesiącu to nawet @ może być niespodzianką
Generalnie wydaje mi się, ze najpóźniej owu mogłam mieć 12 maja, wiec jutro byłby 10dpo. Czuję sie zupełnie tak jak zawsze, po owulacji wzdęcia niesamowite, powiększone i obolałe piersi, chociaż jakoś wczesniej w tym miesiącu zaczelam mieć bóle a'la menstruacyjne ale bardzo delikatne, wiec ani nie jestem nastawiona pozytywnie ani negatywnie
A Ty kiedy masz kolejną wizytę u lekarza? :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 21:14
-
werka93 wrote:Ale super, ja juz też nie mogę się doczekać kiedy będziemy mogli pochwalic sie naszym, wszyscy u nas tak czekają na maluszka ;*
Wiecie nawet nie wiem kiedy miałam owulację, wiec w tym miesiącu to nawet @ może być niespodzianką
Generalnie wydaje mi się, ze najpóźniej owu mogłam mieć 12 maja, wiec jutro byłby 10dpo. Czuję sie zupełnie tak jak zawsze, po owulacji wzdęcia niesamowite, powiększone i obolałe piersi, chociaż jakoś wczesniej w tym miesiącu zaczelam mieć bóle a'la menstruacyjne ale bardzo delikatne, wiec ani nie jestem nastawiona pozytywnie ani negatywnie
A Ty kiedy masz kolejną wizytę u lekarza? :*
Trzymam mocno kciuki :*
Ja kolejną wizytę mam dopiero w 12tc. I wtedy będę mieć usg prenatalne. Nie wiem, jak ja wytrzymam tak długo
-
werka93 wrote:A Wy (pytanie do dziewczyn, którym juz sie udało) czułoście się jakoś inaczej? Wiedziałyście, że się udało zanim zatestowałyście?
Mnie w 8, 9 i 10 dpo bolał brzuch. Był to taki ból jak na @, ale jakby trochę mocniejszy. Nigdy wcześniej o tej porze takich bóli nie miałam, więc czułam, że coś się może święcić
-
Siemanko kobietki!!! Kilka dni mnie nie było, znów mieliśmy długi weekend, tylko tym razem od soboty do poniedziałku Wracam za to z lepszym już samopoczuciem Od kilku dni w końcu nie męczą mnie mdłości <huraaa!> Powracam pomału do świata żywych Odzyskałam chociaż część swojej energii i zaczynam normalnie funkcjonować Wieczory tylko jeszcze są ciężkie i muszę włączać wtedy tryb oszczędzania energii
W sobotę byliśmy na ślubie u męża kolegi w pracy i powiem Wam, że szwajcarskie wesele przy polskim wypada naprawdę słabo ale fajnie było zobaczyć też inną kulturę i tradycje
W niedzielę byliśmy na urodzinowym grillu u kolegi, a wczoraj cały dzieņ spędziliśmy w naszym warzywnym ogródku. Powyrywaliśmy zielsko, dosiałam jeszcze trochę warzyw. Mąż zjarał sobie plecy, że nie dał rady spać, a mnie użarła czerwona mrówka i mam dziś taki podpuchnięty rumień na pół dłoni i też nie mogłam spać, bo strasznie swędziało i piekło Pierwszy raz mam aż taką plamę po ugryzieniu mrówki. Chyba wyjątkowo jadowita była
Teraz będę Was nadrabiać, bo "lekkie" zaległości powstały
Już za tydzień wizyta Oby tylko wszystko było w porządku.
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dziewczyny czy to normalne ze mialam dwa dni lekkiej @ a trzeci i czwarty(obecny dzien) prawie nic... jestem po odstawieniu tabletek juz 4 cykl i nie wiem czy to w porzadku.... podczas tabletek mialam obfite krwawienia, pieciodniowe. A teraz takie cos... dodam ze okres dostalam 3 dni wczesniej niz OF @ wyznaczyl... bo powinnam dostac dzisiaj. normalnie bolal mnie brzuch jak na okres. Robilam nawet test ciazowy w sobote, ale nic nie wykazal.10.09.2019 Marcel
-
Oleczka94 wrote:Dziewczyny czy to normalne ze mialam dwa dni lekkiej @ a trzeci i czwarty(obecny dzien) prawie nic... jestem po odstawieniu tabletek juz 4 cykl i nie wiem czy to w porzadku.... podczas tabletek mialam obfite krwawienia, pieciodniowe. A teraz takie cos... dodam ze okres dostalam 3 dni wczesniej niz OF @ wyznaczyl... bo powinnam dostac dzisiaj. normalnie bolal mnie brzuch jak na okres. Robilam nawet test ciazowy w sobote, ale nic nie wykazal.
Myślę, że po odstawieniu tabletek organizm musi się "uregulować". A OF nie zawsze wyznacza wszystko prawidłowo, to tylko program A może po prostu umów się na wizytę u lekarza i dopytaj o swoje wątpliwości.