Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:Niestety nie mieszkam w Polsce tylko w Angli wiec nie wiem czy tu beda takie marki testow. Moze bedzie cos pisac o ich czulosci tylko ze nie wiem jaka powinna byc
Nie tylko mi. Clearblue sa dobre , te zwykle i elektroniczne . Sa w asdzie, tesco napewno. -
Magdoczka wrote:Dziewczyny, ja już po drugiej wizycie. Dzidzia ma 6,6 mm, jest serduszko, wg usg jestem w 6+3
Teraz muszę się zapisać na prenatalne. Następna wizyta dopiero za 5 tygodni.Magdoczka lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
Dziwna sytuacja bo ja u siebie dzisiaj podczas kapieli zaobserwowalam cos a'la (przepraszam za dosc doslowne slowo) ciagnacego sie glutka. Nie sadze zeby byl to sluz plodny poniewaz OF juz dawno wyznaczyl mi owulacje. Nie wygladalo to rowniez jak kurze bialko. Co myslicie?10.09.2019 Marcel
-
Olgaxxxx wrote:Oleczka94 ja jestem przed @ i mam dokladnie tak samo. Czuje sie jakbym sie zsikala doslownie a sluz od bialego po taki wlasnie wodnisty i ciagnacy. Tez nie wiem co myslec.10.09.2019 Marcel
-
Oleczka94 wrote:Dziwna sytuacja bo ja u siebie dzisiaj podczas kapieli zaobserwowalam cos a'la (przepraszam za dosc doslowne slowo) ciagnacego sie glutka. Nie sadze zeby byl to sluz plodny poniewaz OF juz dawno wyznaczyl mi owulacje. Nie wygladalo to rowniez jak kurze bialko. Co myslicie?
U mnie ciągnący się glut był akurat objawem owulacji i zaszłam w ciążę.
Ale jak patrzę ma Twój wykres, to już nic nie wiem Polecam zrobić test
-
Olgaxxxx wrote:Moze powinnam czulszym testem, bo robilam taki no name , o czulosci 25.:Ehh, te przeczucia to moze psychika ktora plata figle.
Ja robiłam w 12 dpo testem o czułości 10 i był negatyw. W 13 dpo robiłam testem 25 i była blada kreska. W 14 dpo robiłam też testem 25 i była ciemniejsza kreska
Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 20:54
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Dziewczy ja od kilku dni mam brzuch wzdęty tak, ze mogłoby mnie rozsadzic, w pracy ledwo wytrzymuje...
Ostatnio zmieniła trochę nawyki żywieniowe i jem więcej ciemnego pieczywa, wiec to może od nadmiaru błonnika, ale..
Wczoraj ryczałam jak bóbr bez powodu i miałam ochotę na parówki
Wiec mój maz już zdążył sobie odpowiedzieć, ze to pewnie ten cykl i to pierwsze objawy, chociaż ja wiem, ze jest za wcześnie :*
W tym miesiącu poszłam za radą Magdoczki i jak tylko zobaczyłam zwisającego "glutka" braliśmy sie do robotyMagdoczka, agniecha2101 lubią tę wiadomość