Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny :*
Narobiłyście smaka tymi pierogami
A ja mam jutro odbiór wyników badań krwi i drugą wizytę. Mam nadzieję, że zobaczę już serduszko, bo w 5+3 nie było jeszcze widać.
Od tygodnia regularnie rzygam rano po wstaniu z łóżka, po czym odczuwam niesamowitą ulgę, jem śniadanie i lecę do pracy Pod koniec pracy zaczynają mnie już boleć plecy od siedzenia za biurkiem. Poza tym, wszystko mi śmierdzi, wydyma brzuch i szybko się męczę. Ale i tak jestem szczęśliwa
A jak Wy się czujecie?
-
Ja w sumie sobie nie radzę
Nie wiem kiedy była owulacja, ani kiedy ma przyjść spodziwana @
Szczerze mówiąc po 5 nieudanych cyklach nawet nie jestem jakoś dobrze nastawiona do tego wszystkiego i nie wierzę zbytnio chyba, że sie uda..
A Twój który to cykl starań? -
Moj 3 msc staran i tez mam takie samo myslenie... ze cos jest ze mna nie tak. Doczekuje tylko dnia owulacji a potem dnia spodziewanej miesiaczki i tak w kolko... idzie zwariowac... ale z drugiej stronh to sa dopiero poczatki... tym sie pocieszam.10.09.2019 Marcel
-
Oleczka, tak teraz sobie patrzyłam na Twój wykres i dopiero teraz dojrzalam, ze testy owulacyjne wyszły Ci powyztywne dużo wczesniej
A nawet jeśli owulacja byłaby 30dc (w co nie wierze) to jutro bylby juz 10dpo, wiec ja bym zatestowała na Twoim miejscu, bo mam dobre przeczucie co do Twojego cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 15:54
-
werka93 wrote:Oleczka, tak teraz sobie patrzyłam na Twój wykres o dopiero teraz dojrzalam, ze testy owulacyjne wyszły Ci powyztywne dużo wczesniej
A nawet jeśli owulacja byłaby 30dc (w Connie wierze) to jutro bylby juz 10dpo, wiec ja bym zatestowała na Twoim miejscu, bo mam dobre przeczucie co do Twojego cyklu
Test zrobie w sobote rano, jeszcze poczekam:-)10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Too znaczy ze owulka mogla byc wczesniej?
Test zrobie w sobote rano, jeszcze poczekam:-)
Poza tym nie ufaj tak do końca OF, nie zawsze wyznacza dobrze datę owulacji -
werka93 wrote:Myślę, ze była wczesniej, jeśli była wtedy kiedy wyszły Ci pozytywne testy to wychodziłoby na to, ze okres spóźnia Ci sie juz ładnych parę dni
Poza tym nie ufaj tak do końca OF, nie zawsze wyznacza dobrze datę owulacji10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:A jakie testy sa najlepsze? O jakiej czulosci? Do tej pory robilam tylko dwa wiec nie znam sie na tym.