Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:Wiem, że w UK ciążę prowadzi położna, ale kurcze do jakiego lekarza się idzie np z infekcją intymną...? Mam kilka znajomych w UK , ale jakoś nigdy nie zeszło nam na takie tematy i nigdy nie pytałam. Sama też nie mieszkam w PL, więc tak pytam z ciekawości dla porównania10.09.2019 Marcel
-
werka93 wrote:Ale mnie nosi dziewczyny, mam w domu jeden test w zapasie i kusi strasznie, chyba jutro zatestuje pierwszy raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 11:43
10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Dziewczyny, moj mąz wlasnie wrocil z Polski i bedac tam w aptece, kupujac mi rozne tabletki i takie tam dowiedzial sie od pani farmaceutki ze starajac sie o dziecko nie powinno sie uzywac tamponow. Co na ten temat sadzicie?
-
Oleczka94 wrote:Do lekarza ogolnego. Ja naszczescie nie musialam z tego korzystac, ale tak to u nas tutaj dziala. Z opowiesci kolezanek wiem, ze lekarz ogolny cie bada. To samo z cytologia. Tutaj jest inny swiat poprostu no ale jakos to tak funkcjonuje ze dalej, pomimo XXI w. dalej nie ma tu ginekologow. trudne do uwierzenia, a jednak!
W sensie, że lekarz ogólny robi badania ginekologiczne i cytologie? :-o
-
Oleczka94 wrote:Dziewczyny, moj mąz wlasnie wrocil z Polski i bedac tam w aptece, kupujac mi rozne tabletki i takie tam dowiedzial sie od pani farmaceutki ze starajac sie o dziecko nie powinno sie uzywac tamponow. Co na ten temat sadzicie?
Ja też nigdy o tym nie słyszałam.. Ale może podpaski są faktycznie bardziej neutralne niż "ciało obce" w postaci tampona Cholera wie
-
Magdoczka wrote:Ja też nigdy o tym nie słyszałam.. Ale może podpaski są faktycznie bardziej neutralne niż "ciało obce" w postaci tampona Cholera wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 13:43
10.09.2019 Marcel -
Ehh mnie znów czarne myśli dopadły im bliżej wizyty tym bardziej się boję Dziś same złe wieści słyszę i przez to jeszcze bardziej nabieram do głowy Już od ponad czterech tygodni nie wiem co u mojego kochanego maleństwa...
Będę obchodzić jak maleństwo będzie na świecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 14:36
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Ehh mnie znów czarne myśli dopadły im bliżej wizyty tym bardziej się boję Dziś same złe wieści słyszę i przez to jeszcze bardziej nabieram do głowy Już od ponad czterech tygodni nie wiem co u mojego kochanego maleństwa...
Będę obchodzić jak maleństwo będzie na świecie.
Aga, nie stresuj się. Nie plamisz, nie masz niepokojących bóli, więc nic się nie powinno dziać. Organizm dawałby Ci oznaki.
Na pewno wszystko jest dobrze i niedługo zobaczysz swoją dzidzię, a może nawet i płeć
-
Magdoczka wrote:Aga, nie stresuj się. Nie plamisz, nie masz niepokojących bóli, więc nic się nie powinno dziać. Organizm dawałby Ci oznaki.
Na pewno wszystko jest dobrze i niedługo zobaczysz swoją dzidzię, a może nawet i płeć
Poprostu nie każde poronienie jest objawowe. Ale nie będę o tym pisać, żeby siebie i Ciebie nie denerwować.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:A słyszałaś o poronieniu zatrzymanym..? Jeśli nie to w sumie może lepiej i nie szukaj nic na ten temat, bo będziesz się tylko niepotrzebnie stresować.
Poprostu nie każde poronienie jest objawowe. Ale nie będę o tym pisać, żeby siebie i Ciebie nie denerwować.
Wiem, że Wasze wizyty są stanowczo za rzadko, ale na Boga, nie czytajcie w internecie o takich rzeczach
Idąc tym tropem równie dobrze ja mogę stwierdzić, ze jestem bezpłodna, bo większości dziewczyn udaje się zajść za pierwszym lub drugim cyklem
Cieszcie się tym czasem, nie nakręcajcie się niepotrzebnie, bo to nie jest dobre ani dla Was ani dla Waszych małych kruszynek :*
Zróbcie sobie dobre śniadanie, zaparzcie pyszną kawę i cieszcie się spokojem, bo juz niedługo czekają Was miłe pobudki o 5 nad ranem ;*