Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny rano wstałam i temperatura 36,42, ale mimo tego zdecydowałam się zrobić test, przez chwile miałam nawet wrażenie, że jest cień cienia, ale nie wiem czy mi się wydawało, czy sama sobie to juz wmawiam i juz pojawiła się iskierka nadziei, ale tak szybko jak sie pojawiła tak szybko zniknęła i została jedna gruba krecha
-
A ja mimo wszystko wstałam dziś w dobrym humorze i poczuciem, że co będzie to będzie i to przyjmę.. Zatestowałam ze spokojem w sercu. Wynik negatywny. @ nie ma, a dziś powinna przyjść. Czuję, że muszę coś dla siebie dziś zrobić
werka, a w Twoim wykresie zaznaczyłaś @ na 27.05, a dziś 26.05..ps. zrób też coś dla siebie kawa, czekolada, cokolwiekWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2018, 08:18
To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa. -
werka93 wrote:Dziewczyny rano wstałam i temperatura 36,42, ale mimo tego zdecydowałam się zrobić test, przez chwile miałam nawet wrażenie, że jest cień cienia, ale nie wiem czy mi się wydawało, czy sama sobie to juz wmawiam i juz pojawiła się iskierka nadziei, ale tak szybko jak sie pojawiła tak szybko zniknęła i została jedna gruba krecha
Ja po pozytywnym teście jeszcze kilka dni mierzyłam tempkę i w dniu terminu @ miałam lekki spadek temperatury.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
kubekkawy wrote:A ja mimo wszystko wstałam dziś w dobrym humorze i poczuciem, że co będzie to będzie i to przyjmę.. Zatestowałam ze spokojem w sercu. Wynik negatywny. @ nie ma, a dziś powinna przyjść. Czuję, że muszę coś dla siebie dziś zrobić
werka, a w Twoim wykresie zaznaczyłaś @ na 27.05, a dziś 26.05..ps. zrób też coś dla siebie kawa, czekolada, cokolwiek
P.S. Ten Werki wykres jest z poprzedniego cyklu👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
werka93 wrote:Dziewczyny rano wstałam i temperatura 36,42, ale mimo tego zdecydowałam się zrobić test, przez chwile miałam nawet wrażenie, że jest cień cienia, ale nie wiem czy mi się wydawało, czy sama sobie to juz wmawiam i juz pojawiła się iskierka nadziei, ale tak szybko jak sie pojawiła tak szybko zniknęła i została jedna gruba krecha
Kochana, koiecznie zrób test jutro. Jeśli dziś faktycznie był cień cienia, to jutro kreseczka powinna być wyraźniejsza.
U mnie było podobnie - też się zastanawiałam, czy widzę cień cienia, czy tylko sobie wmawiam
-
agniecha2101 wrote:Chwalę się swoim bandziochem https://naforum.zapodaj.net/thumbs/935c2c516022.jpg
Nie chwaliłaś się wcześniej, że już tak urósł ::*
Też myślałam, że masz mniejszy :*
Własnie dziwny był ten test, bo słyszałam, że bladziochy pojawiają się po czasie, ale że znikają nigdy
Już miałam pędzić robić Wam zdjęcie, a za chwilę patrzę i po kresce ani śladu
Powtórzę w poniedziałek jeśli @ nie zdąży przyjść, bo skończyły mi się zapasy teścikówagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Oleczka94 wrote:Dziewczyny a apropo testow owulacyjnych to wiecie o ktorej porze dnia je robic? Bo slyszalam ze lepiej pod wieczor. Co sadzicie?
Na moich testach było napisane, żeby nie robić z porannego moczu i najlepiej robić do godz. 20.
Ale mi te testy chyba nic nie dały. Rano był pozytywny, wieczorem negatywny, następnego dnia znów pozytywny.. Ja się oparłam na śluzie (tzn.zwisającym glucie). Jak zaczęło zwisać, to przytulanki po dwa razy dziennie
-
Magdoczka wrote:Na moich testach było napisane, żeby nie robić z porannego moczu i najlepiej robić do godz. 20.
Ale mi te testy chyba nic nie dały. Rano był pozytywny, wieczorem negatywny, następnego dnia znów pozytywny.. Ja się oparłam na śluzie (tzn.zwisającym glucie). Jak zaczęło zwisać, to przytulanki po dwa razy dziennie10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:No ja tez slyszalam ze z porannego sie nie robi. Mam ich duuuzo to bede kombinowac i porownywac
Ważne, zeby robić codziennie o tej samej godzinie
Chociaż mi tez testy zbytnio nie pomogły, pozytywny test oznacza, że owulacja dopiero nastąpi w ciągu 24-48 godzin, wiec wg mnie temperatura jest decydujacym czynnikiem świadczącym o owulacji -
Magdoczka wrote:Aga, cudowny:-* To w 12-13 tc brzusio jest już takiej wielkości?
Magdoczka lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
werka93 wrote:Dziewczyny, temperatura jednak się nie myliła, przyszła wredota...
Ale nie łamię się, działamy dalej
Miłego weekendu :*👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Magdoczka wrote:Aga, a jak Twoje objawy? Masz jeszcze mdłości albo jakieś bóle? Ja już niemal 3 tygodnie rzygam codziennie rano, a ostatnio mdli mnie nawet w ciągu dnia Czekam, kiedy to się skończy..👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙