Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Fakt mało nie jest, ale ja zawsze twierdzę, że lepiej dmuchać na zimne i dag te parę złotych więcej niż żyć w niepewności, tym bardziej, że masz tą nadżerkę, więc szczerze na Twoim miejscu poszlabym prywatnie na IŚĆ, żeby zobaczyć czy wszystko jest ok :*
-
My powiedzieliśmy rodzicom w 7 tc. W pracy i znajomym powiedziałam w jakoś w 11-12 tc.
Właśnie zaczęłam zwolnienie lekarskie, głównie ze względu na ten ból spojenia.
Powiem Wam, że wymioty mi jeszcze nie odpuściły. Co prawda już nie codziennie rano, ale ze 2-3 razy w tygodniu.
-
80f to jeszcze nie jest taka tragedia jesli chodzi o tutejsze zarobki. W Pl prywatny ginekolog bierE teoretycznie duzo wiecej oatrzac na Polskie zarobki. a naprawde lepiej dowiedziec sie wczesniej czegokolwiek niz czekac i czekac. Takie jest moje zdanie ale wiadomo zrobisz jak uwazasz :-*10.09.2019 Marcel
-
Wlasnie przyszly mi ziolka. Pachnie jak siano. Mialam kiedys krolika wiec mi sie ten zapach przypomnial... no nic. Twraz pozostaje mi tylko czekac na @ ... a moze na owulacje. Kurdeee juz sama nie wiem... ani na to ani na tamto sie nie zanosi...10.09.2019 Marcel
-
werka93 wrote:Oleczka a @ przeważnie ok którego dnia cyklu dostawalas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 13:24
10.09.2019 Marcel