Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny (które są w ciąży albo są już po), jak to było u Was ze współżyciem na początku ciąży?
Mi na ostatniej wizycie ginekolog powiedział, że mamy się wstrzymać z seksem do następnej wizyty, może ma to coś wspólnego z tym, że mam tyłozgięcie macicy?
Co myślicie? Wy też ograniczałyście się że współzyciem w tym czasie? -
Cześć dziewczyny
Nie udzielam się, ale regularnie Was czytam.
Summis, gratuluję Nieźle sobie to z Werką zaplanowałyście Jak już lekarze zwątpili w cykl, to Wy na przekór. Tak trzymać!
Werka, jak się czujesz? Jak pierwsze tygodnie ? Jakieś mdłości, bóle?
Ja się bardzo bałam współżycia, mąż zresztą też miał obawy, żeby maluchowi nie zaszkodzić, więc pierwszy trymestr żadnego seksu Jak się zaczął drugi, to sobie trochę pozwoliliśmy, ale zaczęło mnie boleć spojenie łonowe Chwilami dość mocno. I się zastanawiam, czy to nie od seksu..
Aha, i chyba będzie chłopak Jeszcze nie na 100%, ale na jakieś 85%agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Magodczka dziękuje i również gratuluje, tez marzy mi się chłopczyk chciałabym mieć parke
Werka ja w pierwszej ciąży współżyłam zaraz po pozytywnym teście, później krwawiłam, szpital, podtrzymanie, ustało w okolicach 12tc. Teraz mam uraz i jak zobaczyłam dwie kreski to odrazu mój mąż powiedział, ze lepiej dmuchać na zimne..
-
Czuję się super, nie mam kompletnie żadnych mdłości, nie odrzuca mnie na widok jedzenie, ale nie mam też żadnych zachcianek
Jedynymi objawami jest szybsze przemęczenia i ciągle powiększone i bolące piersi, ale nie jest to dokuczliwe
W przyszłym tygodniu prawdopodobnie idę już na zwolnienie także będę miała czas żeby nadrobić zaległości w spaniu i odpocząć trochę
A Wy kulacie się jeszcze do pracy Magdoczka? :*
Nam też się marzy chłopczyk, ale oczywiście wszystko jedno byle było zdrowe
No i też na razie nie ryzykujemy z tym seksem, chociaż widzę, że mężowi już doskwiera brak tej bliskosci, ale czego się nie robi dla dobra dzieckaMagdoczka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Summis95 wrote:No właśnie nie wiem, my kobiety się ekscytujemy i chcemy odrazu powiedzieć najbliższym mój mąż tez się cieszy ale chce zaczekać do usg które jest w 12tc dopiero. A ja myśle, ze to trochę za późno.. może w pierwsza rocznice ślubu 25 sierpnia..
A w ogóle który to będzie tydzień? I kiedy wybierasz się na pierwszą wizytę?