Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde serio? Troche mnie to zszokowalo .. to co przepraszam oni kurde lecza? Pffff... a moze idz prywatnie tutaj do ginekologa? Wyjdzie drogo ale przynajmniej zaoszczedzisz czas i nerwy podczas tego latania w te i w tamte. Albo sprovuj inne gp.10.09.2019 Marcel
-
Werka, tak patrzę na Twój wykres i powiedz mi Kochana, przytulaliście sie tyle dni przed owulką? czy po prostu pózniej nie zaznaczyłas? i te jajniki nieowulacyjne, kurdę, alez organizm czasami płata figle. Super, że u Ciebie w tę stronę!
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
Olga_89 wrote:Werka, tak patrzę na Twój wykres i powiedz mi Kochana, przytulaliście sie tyle dni przed owulką? czy po prostu pózniej nie zaznaczyłas? i te jajniki nieowulacyjne, kurdę, alez organizm czasami płata figle. Super, że u Ciebie w tę stronę!
Owulacji przesunęła się o kilka dni, więc jeśli na monitoringu byłam 10 dni przed Oki to lekarz miał prawo nie widzieć żadnego pęcherzyka -
werka93 wrote:Nie zaznaczałam już serduszkowania, bo nastawiłam się, że cykl bezowulacyjny, ale temperaturę dalej mierzyłam
Owulacji przesunęła się o kilka dni, więc jeśli na monitoringu byłam 10 dni przed Oki to lekarz miał prawo nie widzieć żadnego pęcherzyka10.09.2019 Marcel -
Jutro mam wizytę u gp, zobaczymy czy da mi skierowanie do ginekologa - oby prywatnie niestety nie mam jak iść, bo sama wizyta z usg to koszt koło 300f i jeszcze przejazdy. To nie na moją kieszeń. Narazie w środę ma mi przyjść inofem, dzisiaj przyszedł termometr owulacyjny wiec będziemy działać. Do końca roku dajemy sobie czas, chyba, że dostanę się do lekarza wcześniej
-
Oleczka94 wrote:Werka a to mozliwe ze one zaczynaja rosnac np. Po 20 dniach od rozpoczecia cyklu?
Summis a patrzylas moze bo jest taka klinikia w nottingam? Moze tam jest cos taniej... -
Sprobuj te ziola o ktorych ci mowilam. Ja juz zamowilam na ebayu moze akurat pyknie
Werka no to jest moj przypadek... pod koniec sierpnia jestem w Pl i pojde na monitoring i sie moze czegos konkretnego dowiem. Moze mi jakis lek przepisze czy cos.10.09.2019 Marcel -
Na 2 tyg. Planuje zrobic monitoring jakikolwiek i jakas konsultacja plus panel tarczycowy. A mąż seminogram morfologie i posiew na poczatek. On juz ma jednego synka ale tak czy siak to nic nie znaczy... aczkolwiek podejzewam ze to j tak u mnie jest jakis problem bo te dlugie cykle.... a Twoje ile trwaja?
A na co ten inofem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 21:52
10.09.2019 Marcel -
Ja mam 40 dniowe albo i dłuższe..
Inofem to sumplement diety, reguluje gospodarkę hormonalna,pojawiają się owulacje ( a przy moich PCOS mam z tym problem) oraz zawiera kwas foliowy także nie zaszkodzi
Mam nadzieje, że dowiecie się jaka jest przyczyna i pójdziecie na leczenie albo usłyszycie, że to siedzi w głowie. Różnie jest. Trzymam za Was kciuki :*
-
Summis95 wrote:Ja mam 40 dniowe albo i dłuższe..
Inofem to sumplement diety, reguluje gospodarkę hormonalna,pojawiają się owulacje ( a przy moich PCOS mam z tym problem) oraz zawiera kwas foliowy także nie zaszkodzi
Mam nadzieje, że dowiecie się jaka jest przyczyna i pójdziecie na leczenie albo usłyszycie, że to siedzi w głowie. Różnie jest. Trzymam za Was kciuki :*
Czyli przy PCOS nie owuluje sie? Kurcze... to mogli ci dac jakies hormony w Pl na to. Slyszalam o clo i innych... duzo tego.
95 to twoj rocznik?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 22:40
10.09.2019 Marcel -
No najgorzej jak wykryją jakieś cholerstwo.. a później weź się męcz tutaj z lekarzami..
Niektóre mają owulacje inne nie. Jak byłam 3 dni przed owulacją u ginekologa to miałam taki wianuszek pęcherzyków, z 15 albo i więcej. Tak jakby są ale nie rosną i nie pękają wiec nie ma owulacji a później mogą z nich powstawać torbiele. Nie mógł mi przepisać żadnych leków, bo nie miałam jak zrobić szczegółowych badań.
Tak
-
Summis95 wrote:No najgorzej jak wykryją jakieś cholerstwo.. a później weź się męcz tutaj z lekarzami..
Niektóre mają owulacje inne nie. Jak byłam 3 dni przed owulacją u ginekologa to miałam taki wianuszek pęcherzyków, z 15 albo i więcej. Tak jakby są ale nie rosną i nie pękają wiec nie ma owulacji a później mogą z nich powstawać torbiele. Nie mógł mi przepisać żadnych leków, bo nie miałam jak zrobić szczegółowych badań.
Tak10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Oojeejj kurde no chociaz na oko mogl ci cos przepisac... ja podejzewam u siebie cykl bezowulacyjny.
-
Dobrze Oleczka, że przyjeżdżasz na te badania, bo takie cykle chyba nie są normalne... wiem, że niektóre dziewczyny jak mają taki długi cykl i nie ma owulacji to wywołują książkę farmakologiczne, ale to też raczej w porozumieniu z lekarzem, także dobrze że wybierasz się na badania