Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
werka93 wrote:Dziwne tylko, ze te testy owi wychodzą Ci cały czas pozytywne...
A w okresue owulacji masz dużo śluzu płodnego? )
No z tym sluzem takim calkowicie plodnym to tak nie do konca. Bardziej mam wodnisty z takimi malymi bialymi granulkami jakby10.09.2019 Marcel -
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było, ponieważ byłam w Polsce na urlopie i właśnie dzisiaj wróciliśmy byłam u ginekologa, okazało się, że mam policystyczne jajniki przez co będzie ciężko zajść w ciąże, sporą nadzerke przez która plamie oraz źle mi zszyli podczas cesarki macice i podczas współżycia w niektórym pozycjach mnie boli podbrzusze oraz czuje dyskomfort także niefajnie.. za tydzień mam wizytę w przychodni i zobaczymy co dalej, czy mnie pokierują do ginekologa.. oby..
-
Summis95 wrote:Cześć dziewczyny dawno mnie nie było, ponieważ byłam w Polsce na urlopie i właśnie dzisiaj wróciliśmy byłam u ginekologa, okazało się, że mam policystyczne jajniki przez co będzie ciężko zajść w ciąże, sporą nadzerke przez która plamie oraz źle mi zszyli podczas cesarki macice i podczas współżycia w niektórym pozycjach mnie boli podbrzusze oraz czuje dyskomfort także niefajnie.. za tydzień mam wizytę w przychodni i zobaczymy co dalej, czy mnie pokierują do ginekologa.. oby..10.09.2019 Marcel
-
Oleczka94 wrote:Po czym stwierdzili ci policystyczne jajniki? A wyniki z Pl dajesz do gp ? Moim zdaniem powinni Cie skierowac do gina... bo rozumiem ze wczesniej probowalas ale odmawiali jakiej kolwiek pomocy?
wiem czy to uznają. Miałam robić badania hormonalne ale robi się je tylko na początku cyklu a ja mam dopiero dostać @ za pare dni wiec niestety nie zdążyłam. Wcześniej nie próbowałam dostać się tutaj w UK do gina, bo nie miałam takiej potrzeby. Nie wiedziałam, że tyle problemów się zdażyło urodzić..
-
Summis95 wrote:Cześć dziewczyny dawno mnie nie było, ponieważ byłam w Polsce na urlopie i właśnie dzisiaj wróciliśmy byłam u ginekologa, okazało się, że mam policystyczne jajniki przez co będzie ciężko zajść w ciąże, sporą nadzerke przez która plamie oraz źle mi zszyli podczas cesarki macice i podczas współżycia w niektórym pozycjach mnie boli podbrzusze oraz czuje dyskomfort także niefajnie.. za tydzień mam wizytę w przychodni i zobaczymy co dalej, czy mnie pokierują do ginekologa.. oby..
Całe szczescie, ze wykryli tą chorobę oraz nadżerke, teraz trzeba działać
Na pewno czeka Cie dłuższe leczenie, ale z tego co wiem zespół policystycznych jajnikow nie wyklucza zajscia w ciążę po leczeniu, także trzymam mocno kciuki -
Co do testowania to narazie sie nie zanosi
A w poprzednim cyklu mialam owu w 27dniu, a jeszcze poprzednim 32chyba
Masakra, inne dziewczyny to juz by grubo byly po rozpoczeciu nast. Cyklu a ja dopiero na owu czekam... tylko dziwnie mi ta temp. Sie ostatnio utrzymuje, myslicie ze owu mogla juz byc?10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Co do testowania to narazie sie nie zanosi
A w poprzednim cyklu mialam owu w 27dniu, a jeszcze poprzednim 32chyba
Masakra, inne dziewczyny to juz by grubo byly po rozpoczeciu nast. Cyklu a ja dopiero na owu czekam... tylko dziwnie mi ta temp. Sie ostatnio utrzymuje, myslicie ze owu mogla juz byc? -
Corrin wrote:Ja bede testowała 3 sierpnia. Po clo i ovitrelle.. a teraz Duphaston . Ten czas to dla mnie wieczność
JA 4.08, WIĘC PODOBNIE I TEZ JESTEM PO CLO I OVITRELLE. Masz rację to czekanie jest najgorsze, chociaż w tym miesiącu jakos luzniej staram sie do tego podejśc..
Udzial w badaniach lkinicznych, Kriobank Bialystok-IVF
AMH 8.62
lekko Policystyczne jajniki
07.03. 19 transfer 5 dniowego kropka 4AA
mamy jeszcze:❄️❄️❄️
15.03.19 8dpt beta 0
Crio 05.04.19 4AA
9dpt--> beta 178 😍 prog 15.53... 11dpt--> beta 389 😊 18dpt-->beta 8630 😄
05.05--> serce wali jak dzwon mamy 11mm
07.07.19--> znamy plec chlopczyk! Gabrys -
werka93 wrote:Wydaje mi się, ze owu jeszcze nie było, wiec skoro zdarzyło Ci się mieć w 32dc, a masz juz 29dc to teraz byłby dobry czas na przytulanie10.09.2019 Marcel
-
Oleczka, to tak jak u mnie.. dziewczyny są w połowie następnego cyklu a ja czekam na @, bo ostatnio to mam 40 pare dniowe cykle..
Myslalam, że wakacje będą sprzyjały przytulankom a tak naprawdę to albo nie było kiedy albo po całym dniu wrażeń padaliśmy na twarz + przez te wieści od lekarza straciłam zapał i chęci. Ale nie należy się poddawać
Corrin, Olga czekamy na dobre wiadomości z początkiem sierpnia