Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
werka93 wrote:Generalnie nie narzekam, nie jestem raczej z tych osób, więc przyznam Ci rację Oleczka
widzę, że u Ciebie temperatura dalej wysoko, więc oby tak dalej :*10.09.2019 Marcel -
Ja myślę, że to po prostu OF szaleje, z temperatury jasno wynika, że jeśli owulacji była (czego Ci bardzo życzę :*) to tego 27
Skok temperatury jest bardzo wyraźny i nie pozostawia wątpliwości, a testy owulacyjne już bym sobie dopuściła na Twoim miejscu ja sama używałam miesiąc i też mi nic nie dały
Albo może spróbuj innej firmy -
werka93 wrote:Ja myślę, że to po prostu OF szaleje, z temperatury jasno wynika, że jeśli owulacji była (czego Ci bardzo życzę :*) to tego 27
Skok temperatury jest bardzo wyraźny i nie pozostawia wątpliwości, a testy owulacyjne już bym sobie dopuściła na Twoim miejscu ja sama używałam miesiąc i też mi nic nie dały
Albo może spróbuj innej firmy10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny
-
Summis95 wrote:I to bazując na podstawie 28ego cyklu a ja mam 40dniowe,wiec lekarz z super kliniki w Polsce musial coś przeoczyć i jeszcze namawiał mnie na usunięcie nadżerki, dobrze, że tego nie zrobiłam.10.09.2019 Marcel
-
Summis95 wrote:Zrób ciążowy czasami owulacyjne wychodzą pozytywne podczas ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 13:05
10.09.2019 Marcel