Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak dzisiaj wbijalam temp na wykres to mi nagle zmienilo dzien owulacji na ok. 18dni wczesniej ( tam gdzie byl pozytywny test owulacyjny-niby). Takze do konca nie wiem kiedy i czy w ogole byla owulacja... tak jak kiedys pisalam szyjka byla twarda... im blizej @ tym mam coraz wieksze watpliwosci czy ta owu w ogole byla... aczkolwiek od paru dni bola mnie jajniki co jakis czaswerka93 wrote:Generalnie nie narzekam, nie jestem raczej z tych osób, więc przyznam Ci rację Oleczka

widzę, że u Ciebie temperatura dalej wysoko, więc oby tak dalej :*
10.09.2019 Marcel -
Ja myślę, że to po prostu OF szaleje, z temperatury jasno wynika, że jeśli owulacji była (czego Ci bardzo życzę :*) to tego 27

Skok temperatury jest bardzo wyraźny i nie pozostawia wątpliwości, a testy owulacyjne już bym sobie dopuściła na Twoim miejscu
ja sama używałam miesiąc i też mi nic nie dały 
Albo może spróbuj innej firmy
-
Jutro sprobuje zrobic te same i zobacze co wyjdzie. A takto chyba zamowie przez internet. Kolezanka polecila jakieswerka93 wrote:Ja myślę, że to po prostu OF szaleje, z temperatury jasno wynika, że jeśli owulacji była (czego Ci bardzo życzę :*) to tego 27

Skok temperatury jest bardzo wyraźny i nie pozostawia wątpliwości, a testy owulacyjne już bym sobie dopuściła na Twoim miejscu
ja sama używałam miesiąc i też mi nic nie dały 
Albo może spróbuj innej firmy
10.09.2019 Marcel -
nick nieaktualny
-
Wszystko sie okaze na usg co do tej nadzerki. Oby wszysyko bylo okejSummis95 wrote:I to bazując na podstawie 28ego cyklu a ja mam 40dniowe,wiec lekarz z super kliniki w Polsce musial coś przeoczyć i jeszcze namawiał mnie na usunięcie nadżerki, dobrze, że tego nie zrobiłam.10.09.2019 Marcel
-
Wiem wiem ale to dopiero 8dpo.. normalnie bym zrobila gdyby nie to ze te testy wychodzily mi pozytywne nawet 20dni przed owulacja... takze nie ma co sie nakrecacSummis95 wrote:Zrób ciążowy
czasami owulacyjne wychodzą pozytywne podczas ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 13:05
10.09.2019 Marcel

3+ oznacza więcej niż 5 tygodni czyli dobrze, teraz jest 6tc wiec za tydzień powinnam usłyszeć serduszko