Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś sama w pracy. Dwie osoby poszły na zwolnienie i zapierdalam aż pot po dupie płynie. Miałam mieć jutro wolne, bo mąż ma urodziny i chciałam być z nim. Ale w takiej sytuacji o wolnym mogę pomarzyć ...
Asha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:A ja dziś sama w pracy. Dwie osoby poszły na zwolnienie i zapierdalam aż pot po dupie płynie. Miałam mieć jutro wolne, bo mąż ma urodziny i chciałam być z nim. Ale w takiej sytuacji o wolnym mogę pomarzyć ...
Chujnia po calosci
przykro mi
-
buuuuuuugigsa wrote:A ja dziś sama w pracy. Dwie osoby poszły na zwolnienie i zapierdalam aż pot po dupie płynie. Miałam mieć jutro wolne, bo mąż ma urodziny i chciałam być z nim. Ale w takiej sytuacji o wolnym mogę pomarzyć ...
...nastepna zajebista wiadomosc
przytulam kochana..i jeszcze te urodziny...kurwa
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam kochane, od 4 nie śpię bo Glut uznal za stosowne obudzić sie o 4...masakra...a dzis moglam pospać bo do roboty nie idę...hahha super fajnie jest bawimy sie zabawa na 102
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 06:13
gigsa, Sylwia87, Katjaa, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kochane! Widzę że u każdej coś się dzieje. Ja niestety Snow takich nie mam Rudzia chociaż swoją drogą Asha to nniezla dupa
i też mogłaby mi się śnić 
Iza współczuję pobudki o 4... moja na szczęście potrafilabym spać do 12...
Sylwia i co ze spadek porządnie się zagniezdza maluszek.
Dotik Ty kretaczko jedna hehe migasz się od pracy nie ladnieee i też mam nadzieję że ten dzień będzie lepszy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 07:43
Sylwia87, dotik, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Oj laski, wczoraj podczytałam, ale jak taki opad nastąpił to mi ostatnie siły odjęło, żeby coś pisać. Amelia :* U mnie mdłości masakra non stop i przytulanki z kibelkiem i wczoraj i dzisiaj. A musze sie wreszcie ogarnac do szkoły, a potem laske w pracy do wieczora zastepuje. Masakra, njcetniej bym z wyra nie wyłaziła tylko na rzyga jak mus. Sorry... Jutro usg, zwariuje chyba.
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH