Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Trzema sprawdzałam:-) Rtęciowym, elektronicznym z jedną po przecinku i elektronicznym owulacyjnym z dwoma po przecinku i na każdym żadnej różnicy. Też byłam w szoku bo dużo tu czytałam że jest różnica więc się skusiłam wczoraj i dziś sprawdziłam jeszcze raz i lipa:-(
Fenomen jestes normalnie
Katjaa, gigsa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:-)amelia04072006 wrote:dzien dobry, nie mowcie za duzo bo zaraz musze spadac. mam w cholere roboty.

amelia04072006, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Myślę że wystarczająco dużo, bo wystaje go tyle żeby przytrzymaćAsha wrote:A ile tego termo wkladasz do srodka? Sorry za glupie pytanie ale moze to ma wplyw
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Po wykresie też bym tak obstawiała, ale bóle takie jak na owu miałam niedziela, poniedziałek więc by się zgadzało że wyznaczył na poniedziałek. Zresztą po zastrzyku w sobotę w południe to też mi poniedziałek pasujeamelia04072006 wrote:miki nie mowilam
, ale na moje oko o dzien za wczesnie ci wyznaczyl of. -
U mnie szyja się zamknęła i obniżyła, więc albo owu była, albo cykl bezowulacyjny mnie zaszczycił. Jutro się okaże, ale lutkę biorę jutro tak czy siak
-
ale znając gada to przesuniemik82 wrote:Po wykresie też bym tak obstawiała, ale bóle takie jak na owu miałam niedziela, poniedziałek więc by się zgadzało że wyznaczył na poniedziałek. Zresztą po zastrzyku w sobotę w południe to też mi poniedziałek pasuje
-
Ja bym jednak po wszystkich parametrach które wstawiłaś obstawiała że była owugigsa wrote:U mnie szyja się zamknęła i obniżyła, więc albo owu była, albo cykl bezowulacyjny mnie zaszczycił. Jutro się okaże, ale lutkę biorę jutro tak czy siak

-
O to chodzi właśniemik82 wrote:Też tak obstawiam, bo on tak lubi:-)

U mnie tempka zawsze wzrasta powoli i zawsze mi przesuwa. W tamtym cyklu miałam pęknięty pęcherzyk i owu potwierdzone przez gina na 12 dc ( i tak było, bo nawet faza lutealna się zgadzała), a of obstawiał 16 dc. Niezła różnica. I to dlatego, że tepmka wzrasta powoli i nie ma dużego skoku od razu jak u niektórych dziewczyn.
Dlatego ja to już teraz traktuje z przymrużeniem oka to wyznaczanie owu. Ważny jest dla mnie skok i utrzymanie tempki, a of niech się sobie bawi w przesówanie -
mi sie wydaje, że jeśli była to z wtorku po południu lub wieczorem na środę rano. Tak sądzę, bo potem to już na bank nie.mik82 wrote:Ja bym jednak po wszystkich parametrach które wstawiłaś obstawiała że była owu
-
Właśnie tak myślałam że w środę miałaś, ale of i tak Ci wyznaczy inaczej przez ten mały wzrost;-)gigsa wrote:mi sie wydaje, że jeśli była to z wtorku po południu lub wieczorem na środę rano. Tak sądzę, bo potem to już na bank nie.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH