Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
W ustach i w pochwie.Asha wrote:Oby
gdzie ty mierzysz teraz temp kochana?
W ustach dziś było 36.09, a w pochwie 36.32.
Jak będę miała czas i dostęp do laptopa to pozmieniam na te tempki z pochwy -
Jak jutro się nie ruszy albo spadnie to owu nie było i zaczynam aplikować lutkę, bo nie chce cyklu ciągnąć w nieskończoność. Zaraz zrobię kawunie i wpisze tempki z pochwy i zobaczę jak to wygląda. Tylko, że pierwsze 4 tempki były mierzone tym termometrem z jednym miejscem po przecinku i tak nie wiem czy wpisywaćAsha wrote:No to troche sie ruszyla , ale nie duzo

-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Jak jutro się nie ruszy albo spadnie to owu nie było i zaczynam aplikować lutkę, bo nie chce cyklu ciągnąć w nieskończoność. Zaraz zrobię kawunie i wpisze tempki z pochwy i zobaczę jak to wygląda. Tylko, że pierwsze 4 tempki były mierzone tym termometrem z jednym miejscem po przecinku i tak nie wiem czy wpisywać
Tak do 6 dc nie maja znaczenia i tak wiec luz
-
Asha żyć bez tego nie możeKatjaa wrote:Asha znów grzebalas w wykresie wrrr

teraz ja idę pogrzebać przy wykresie
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Hej Asha, gigsa, Katjaa
Asha no jednak była owu, przynajmniej według of, bo mnie jakoś to nie przekonuje, bo strasznie niskie te moje tempki sa:-(.
A co do mierzenia temperatur w ustach i w pochwie, wczoraj z ciekawości sprawdziłam jaka jest różnica bo mnie te niskie temperatury zaczynają u mnie wkurzać i wyobraźcie sobie, ze u mnie nie ma ŻADNEJ różnicy!!! Normalnie nawet setne po przecinku były takie same:-(
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
już pozmieniałam i od dziś oficjalnie nie mierze już w ustachAsha wrote:Grzeb grzeb moze cos ciekawego wygrzebiesz

Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Asha, gigsa, Katjaa
Asha no jednak była owu, przynajmniej według of, bo mnie jakoś to nie przekonuje, bo strasznie niskie te moje tempki sa:-(.
A co do mierzenia temperatur w ustach i w pochwie, wczoraj z ciekawości sprawdziłam jaka jest różnica bo mnie te niskie temperatury zaczynają u mnie wkurzać i wyobraźcie sobie, ze u mnie nie ma ŻADNEJ różnicy!!! Normalnie nawet setne po przecinku były takie same:-(
Masz inny termo? Zeby sprawdzic? Bo to niemozliwe jest -
Hej Mikmik82 wrote:Hej Asha, gigsa, Katjaa
To może spróbuj przez kilka dni pomierzyć i tu i tu tak jak ja. Ja w tym cyklu bałam się mierzyć w pochwie, bo myślałam, że przegapię owu jak będą dużo wyższe,a teraz patrzę na wykres i wcale diametralnie się on nie różni -
Trzema sprawdzałam:-) Rtęciowym, elektronicznym z jedną po przecinku i elektronicznym owulacyjnym z dwoma po przecinku i na każdym żadnej różnicy. Też byłam w szoku bo dużo tu czytałam że jest różnica więc się skusiłam wczoraj i dziś sprawdziłam jeszcze raz i lipa:-(
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH