Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:hahah tez pomyslalam, ze to samo chciałam powiedzieć a nie umiem..zgąbczenie mózgu hahah
ale to jest racja...Iza75, Cwalinka, amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Wróciłam, a wy już tylko naskrobałyście, strzelacie tymi postami i strony lecą, niczym z kałasznikowa...
Jestem z Wami krótko, więc nie wiedziałam o takich sytuacjach wcześniej. Przykro mi, że znowu ktoś w Waszym życiu zawiódł i rozumiem wasze rozżalenie.... szkoda ze tak sie dzieje
Asha, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Trzeba bylo mi mowic ja bym powiedziala tyle ze zapomnialam hahahah kurwa my to zespol jestesmy hahahaha
Asha, Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:kidy rejestrowalam sie na tym forum , chcialam tylko II kresek. teraz sytuacja sie zmienuila. zzylam sie z osobami ktore znma bardzo krotko. fakt moze za szybko, a moze ktos powiedziec ze takie internetowe przyjaznie sa niemozliwe ale ja to widze inaczej. tym bardziej ze jestemy razem od poczatku
. szkoda ze tak sie dzieje
Szkoda ze co sie dzieje? Ze sie przyjaznimy ???????Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:04
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja nie przezylam przykrosci zwiazanych z naglym przerwaniem szczescia i nie potrafie sobie tego wyobrazic
ale nie wyorbazam sobie ze jak zobacze KIEDYS dwie kreski to stad pojde, bo nie po to tu wchodzilam zeby pogadac i spadac
ja syzbko sie przywoiazuje do ludzi, czasem za szybkoAsha, Iza75, Redhotka, mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ja nie wykluczam że się wybiorę kiedyś po to żeby prowadzić tam wykres ale moje serce jest tutaj i tutaj zostaję na forum. Nie krytykuję dziewczyn które tam idą i chcą pogadać o ciąży, ja to rozumiem, ale jest mi przykro że tutaj znikają z dnia na dzień.
tam nie ma was wiec ja jestem tutajCwalinka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:ja nie przezylam przykrosci zwiazanych z naglym przerwaniem szczescia i nie potrafie sobie tego wyobrazic
ale nie wyorbazam sobie ze jak zobacze KIEDYS dwie kreski to stad pojde, bo nie po to tu wchodzilam zeby pogadac i spadac
ja syzbko sie przywoiazuje do ludzi, czasem za szybko
Ani mi waz kurwa iscCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny