Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:kidy rejestrowalam sie na tym forum , chcialam tylko II kresek. teraz sytuacja sie zmienuila. zzylam sie z osobami ktore znma bardzo krotko. fakt moze za szybko, a moze ktos powiedziec ze takie internetowe przyjaznie sa niemozliwe ale ja to widze inaczej. tym bardziej ze jestemy razem od poczatku
. szkoda ze tak sie dzieje
Iza75, Cwalinka, mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:A ja Wam powiem, że żałuję, że 2 sprawy przemilczałam, ale nie będę już tego wyciągać, bo to nie ma sensu... Mimo, że zostałam kilka razy olana to i tak Was Kocham
No to tearz to bez sensu zaczelas i nie konczyszCwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja prowadze tam wykres, ale tylko to.
tam nie ma was wiec ja jestem tutajCwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Każda przyjaźń jest piękna, nawet ta internetowa, jeśli jest szczera... Internet to tylko inny łącznik ludzi, dzięki któremu możemy powiedzieć: "Halo Londyn, Warszawa wita...)
....jezeli jest szczera....Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:A ja Wam powiem, że żałuję, że 2 sprawy przemilczałam, ale nie będę już tego wyciągać, bo to nie ma sensu... Mimo, że zostałam kilka razy olana to i tak Was Kocham
jak zaczełas to skończ..Cwalinka, Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:A ja Wam powiem, że żałuję, że 2 sprawy przemilczałam, ale nie będę już tego wyciągać, bo to nie ma sensu... Mimo, że zostałam kilka razy olana to i tak Was Kocham
by nie było, że nikt nie zauważył...
Cwalinka, Sylwia87, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja cie olalam
?
matkoniechcacy
kurna, podpowiedz cos chociaz ? -
amelia04072006 wrote:powaznie, teraz to ja zamiast sie klucic to ja placze i mam wrażenie ze cofnęłam sie w rozwoju
od przesuwania stron zasypiam przy kapie
Hahahaha no jak mam wysoki progesteron to jak jakis zjeb hahahah bez powodu hahaha sary mi mowil ze dobry dzien w robocie mial to ryczalam hahahaha o takie gowna ze masakra haha juz sie smialam potem i ryczalam bo juz nawet sama nie wiedzialam o cholere mi chodzi hahahahaCwalinka, Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Nie bez sensu, bez sensu jest teraz wyciągać sprawę sprzed dwóch miesięcy... Mogłam zrobić to na gorąco i byłoby po sprawie..
Widocznie nadal w tobie siedzi jak po dwoch miesiacach o tym mowisz teraz...dawaj i tyleCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:....jezeli jest szczera....
/Mogę niestety zniknąć, bo szef właśnie przyszedł.Asha, Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie no akyrat za przyjazn to ja bede wdzieczna zawsze
chodzi o to ze teraz nie wiem czy moge ufac. traktowałam kazdego kto wchodzi na watek jednakowo. teraz nie wiem czy tak bedzie
To fakt, ale przynajmniej mozemy ufac tym osobom, ktore sa dlugo