Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:No tak to wyglądało jakbyś my mogły nie zrozumieć tego co Ona miała do powiedzenia, rozumiesz? Tu nie chodzi o to, że czekała konkretnie na Ciebie.. Tylko poczułam się wtedy jako osoba, której nie można powiedzieć co się czuje czy co się dzieje..
-
Sylwia87 wrote:No tak to wyglądało jakbyś my mogły nie zrozumieć tego co Ona miała do powiedzenia, rozumiesz? Tu nie chodzi o to, że czekała konkretnie na Ciebie.. Tylko poczułam się wtedy jako osoba, której nie można powiedzieć co się czuje czy co się dzieje..
nie pamietam tej sytuacji ale to nie ważne..
wyobrażam sobie, że mogłas się tak poczuc Sylwia ale mysle tez ze było to niezamierzone przez Amelie. Wiemy wszystkie, że Asha i Amelia się kochają inaczej niż my pozostale razem w kupie hahha..sama nie wierze, ze to napisałam...i nie dziwi mnie, że najłatwiej jest im wyżalić się tej drugiej..to był impuls po prostu nic innego ani osobistego kochana..takie moje zdanie..Cwalinka, Sylwia87, amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:masakra
ja czekam kiedy mnie dopadniena razie wkurwiam się jak zawsze, smieje jak zawsze, raczej w temacie haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:28
Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:nie pamietam tej sytuacji ale to nie ważne..
wyobrażam sobie, że mogłas się tak poczuc Sylwia ale mysle tez ze było to niezamierzone przez Amelie. Wiemy wszystkie, że Asha i Amelia się kochają inaczej niż my pozostale razem w kupie hahha..sama nie wierze, ze to napisałam...i nie dziwi mnie, że najłatwiej jest im wyżalić się tej drugiej..to był impuls po prostu nic innego ani osobistego kochana..takie moje zdanie..
Kochaja inaczejhahahahaha podobie mi sie hahahahahah
Cwalinka, Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Rozumiem...nie chce sie wypowiadac za Amelie bo ona pewnie zaraz sama odpisze jak dojdzie do tego posta, bo ona zawsze 4 strony do tylu jest
Asha, Sylwia87, Iza75, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Domyślam się, że nie to miałaś na myśli tylko po prostu niefortunnie zostało to napisane... Ale mówiłam, że nie warto do tego wracać
na pewno nie chcialam tego zrobic specjalnieSylwia87, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:nie no spoko. czesto tak mam ze pisze co innego niz chcialabym przekazac. chwila nieuwagi i mozna komus krzywde zrobic. raczej jakbym nie byla rozmowa z toba to bym sie wogule nie wychylila i zaczekala na ashe lub walilabym jej na priva.
na pewno nie chcialam tego zrobic specjalnie
amelia04072006 lubi tę wiadomość