Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:nie no spoko. czesto tak mam ze pisze co innego niz chcialabym przekazac. chwila nieuwagi i mozna komus krzywde zrobic. raczej jakbym nie byla rozmowa z toba to bym sie wogule nie wychylila i zaczekala na ashe lub walilabym jej na priva.
na pewno nie chcialam tego zrobic specjalnie
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja zlosliwa?? no wiesz ...
ale wole takie osoby ktore powiedza co im siedzi na watrobie niz takie cieple kluchy ktore wladuja ci noz w plecy
to byl komplementznowu nie wyszlo
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:nie no, codziennie nie, ale zdarza ci sie do pierdilic
ale wole takie osoby ktore powiedza co im siedzi na watrobie niz takie cieple kluchy ktore wladuja ci noz w plecy
to byl komplementznowu nie wyszlo
-
Iza75 wrote:nie pamietam tej sytuacji ale to nie ważne..
wyobrażam sobie, że mogłas się tak poczuc Sylwia ale mysle tez ze było to niezamierzone przez Amelie. Wiemy wszystkie, że Asha i Amelia się kochają inaczej niż my pozostale razem w kupie hahha..sama nie wierze, ze to napisałam...i nie dziwi mnie, że najłatwiej jest im wyżalić się tej drugiej..to był impuls po prostu nic innego ani osobistego kochana..takie moje zdanie..my sie kochamy inaczej bo my se dowalimy i sie nie cackamy . nie lubie lizac dupy i asha tez jak wyjdzie jej ta zyla to wali miedzy oczy. ja taki rodzaj przekazu wole. nie lubie sie domyslac o co chodzi, lubie jasne sytuacje
ja was kocham laseczkiCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:
my sie kochamy inaczej bo my se dowalimy i sie nie cackamy . nie lubie lizac dupy i asha tez jak wyjdzie jej ta zyla to wali miedzy oczy. ja taki rodzaj przekazu wole. nie lubie sie domyslac o co chodzi, lubie jasne sytuacje
ja was kocham laseczki
kocham
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-