Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie chcę się wkurzać, ale nie rozumiem o co Wam chodzi?
O to, że nie pisałam w tamtym wątku, że mi doradzałyście zwolnienie ?
zupełnie nie rozumiem roztrząsania tematu i robienia problemu z niczego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:wie cu nas wymianka, ja im pierogi i inne lakocie ciasta i taki tam a ja dostaje golabki i mloda kapustke i wolaja mezusia na rybcie
Ja teściom noszę moje wynalazki - czyt. zapiekanki, spaghetti, itd i ciasta a Oni nam pierogi i gołąbki. Rrrrryyyybbbbaaaaaaaaa!!!!! No i po co się odzywałaś?Teraz musisz mi ją kurierem wysłać, nie wiem jak Ty to zrobisz, ale chce!
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Ja teściom noszę moje wynalazki - czyt. zapiekanki, spaghetti, itd i ciasta a Oni nam pierogi i gołąbki. Rrrrryyyybbbbaaaaaaaaa!!!!! No i po co się odzywałaś?
Teraz musisz mi ją kurierem wysłać, nie wiem jak Ty to zrobisz, ale chce!
nie potrfie bo i nie jem ;P
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:nie chcę się wkurzać, ale nie rozumiem o co Wam chodzi?
O to, że nie pisałam w tamtym wątku, że mi doradzałyście zwolnienie ?
zupełnie nie rozumiem roztrząsania tematu i robienia problemu z niczego
Nie napisalas Gigsa nigdzie ze mysmy ci mowily o jakimkolwiek zwolnieniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja zostałam porwana przez własnego męża i jesteśmy w brighton do końca tygodnia . Jestem szczęśliwa ale też zła bo weszłam teraz do was a tu takie tematy a ja na tym zjebanym telefonie nie mogę Nadążać . Ale chciałam wam tylko napisać że kocham was wszystkie myślę o was codziennie nawet jak mnie nie ma i choć mam pojebane w życiu od dłuższego czasu nigdzie się stąd nie ruszam . I nawet jeśli jakimś cudem uda mi się zajść w ciążę to i tak tu będę!!!!! Jesteście najlepsze i szczere i to w was bardzo lubię .
postaram się was doczytać do wieczora bo nie chcę teraz pisać bzdur jak nie jestem w temacie . Miłego dnia
amelia04072006, Cwalinka, Sylwia87, Iza75, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Dziewczyny ja zostałam porwana przez własnego męża i jesteśmy w brighton do końca tygodnia . Jestem szczęśliwa ale też zła bo weszłam teraz do was a tu takie tematy a ja na tym zjebanym telefonie nie mogę Nadążać . Ale chciałam wam tylko napisać że kocham was wszystkie myślę o was codziennie nawet jak mnie nie ma i choć mam pojebane w życiu od dłuższego czasu nigdzie się stąd nie ruszam . I nawet jeśli jakimś cudem uda mi się zajść w ciążę to i tak tu będę!!!!! Jesteście najlepsze i szczere i to w was bardzo lubię .
postaram się was doczytać do wieczora bo nie chcę teraz pisać bzdur jak nie jestem w temacie . Miłego dnia
Hej Słońce :* Odpoczywajamelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Dziewczyny ja zostałam porwana przez własnego męża i jesteśmy w brighton do końca tygodnia . Jestem szczęśliwa ale też zła bo weszłam teraz do was a tu takie tematy a ja na tym zjebanym telefonie nie mogę Nadążać . Ale chciałam wam tylko napisać że kocham was wszystkie myślę o was codziennie nawet jak mnie nie ma i choć mam pojebane w życiu od dłuższego czasu nigdzie się stąd nie ruszam . I nawet jeśli jakimś cudem uda mi się zajść w ciążę to i tak tu będę!!!!! Jesteście najlepsze i szczere i to w was bardzo lubię .
amelia04072006 lubi tę wiadomość