Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym ze nasunela mi sie taka tefleksja apropo twojego posta Amelia.....ze na watku my tu odplacamy sercem za serce, wsparciem za wsparcie, szczeroscia za szczerosc ale tez jak ktos w nas gownem zacznie rzucac to nie ma zmiluj sie hahhaahahah
Cwalinka, amelia04072006, marnut, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:to juz nie tylko emocje. sa choroby ktore nie maja przyczyny i nikt ich nie szuka, wiec pozostaje mi samoleczenie dziecka i cio powiem ze skoro wyciagnelam ja z niedosluchu dosc powaznego to chyba dobrze mi idzie
.
Zawsze tak mowilam..ze zajebiscie ci idziepiknie i cudnie...ciesze sie ze ty to widzisz
Cwalinka, amelia04072006, marnut lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Z tym ze nasunela mi sie taka tefleksja apropo twojego posta Amelia.....ze na watku my tu odplacamy sercem za serce, wsparciem za wsparcie, szczeroscia za szczerosc ale tez jak ktos w nas gownem zacznie rzucac to nie ma zmiluj sie hahhaahahah
jak jest milo to super ale chamstwa nie znieseAsha, Cwalinka, marnut, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie no ja z to ze ktos wali mnie w ryj nie przeprosze tylko oddam z calej sily wiec nie ma srania po katach.
jak jest milo to super ale chamstwa nie zniese
I za to cie kocham
To bylo dla tych co byc moze czytaja a nie wchodzaCwalinka, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:to ze widze to chwilowe
dobrze ze we mnie wierzysz bo moi tego nie widza
Bo sa kurwa slepi jak dziura w dupie i zjebani...nie wymawiajac
A ze to chwilowe to wiem dlatego sie cieszeamelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:dobra cwalinka nie chowaj sie
ide. musze psa wykapac, i se lute wsadzic i se dziecko do spania uszykowac
wiec zycze wam panienki milej i spelnionej nocy
Ja tez juz ide bo musze ze starym pogadac
Spijcie slodko...kocham wasCwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny