ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Izape sikaj z rana wystaw nam test i pędź jak pędziwiatr do labolatorium na betę
nowa na dzielni, Magduullina, okularnica91, Nuch, MonikA_89!, Izape_91, Pati96, Iseko, aeiouy, szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Misskity, przykro mi
Szona, może poszukaj monitoringu gdzie indziej? Nie wszędzie się płaci jak za zwykłe usg. Ja znalazłam gabinety, gdzie za pierwszą wizytę płaci się 100zł, a za kolejne 40zł.
Nikodemko, może zbadaj jeszcze ferrytynę i panel wątrobowy.
Sasanko, fascynująca sprawa z tymi mandarynkami 😂
Ja też lecę do pracy! Parasol w dłoń i zasuwam!szona, Sasanka55 lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
MonikA- tak strasznie mi przykro 😢 nie mogę w to uwierzyć 😞 Bardzo mocno Cię tulę i wierzę, że już niedługo się uda z Waszą małą śnieżynką ❄️ ❤️
Misskity- przykro mi 🙁 trzymam kciuki, żeby następny cykl był udany ✊✊
Maria- piękne plany 😃 też uwielbiamy podróżować- mój to już w ogóle jest uzależniony- jeszcze z jednych wakacji nie wróci i już planuje następne 😆 Zobaczymy jak to będzie teraz, bo trochę się boję latać- może dla odmiany Polskę pozwiedzamy- jest tyle pięknych miejsc 😉
Szona- zapisałam przepis na ciasto marchewkowe- zrobię przy następnej okazji 😉 przez Ciebie i Sasankę testowałam pierwszy raz butter chicken 😄 Nosz to prawie forum kulinarne 😆
Sasanka- 6:24 w pracy?! Ja też co prawda obudziłam się dzisiaj przed 6 i nie mogłam już zasnąć, ale zamiast się wcześniej zbierać do pracy, to nadrabiam forum 😛 Śliczna mandarynka 😆
Izape- kciuki za betę ✊✊
Malgonia- powodzenia na wizycie ❤️
My też ostatnio oglądamy seriale na HBO 😉 Bardzo polecam Watache- obejrzałam dwa razy- drugi raz z mamą- jak przychodziła do mnie na pazurki 😉 Podobało nam się też ślepnąc od świateł, złote życie, a w innych klimatach rodzina Borgiów, a teraz kończymy Dextera 😉 Zaczęliśmy też młodego papieża- ale chyba za ciężki na odmóżdżanie po pracy 😉 Oczywiście Gra o tron- ale ten sezon nas też rozczarował. Natomiast na szybką poprawę humoru polecam teorię wielkiego podrywu- to taki nasz śniadaniowy serial na dobry początek dnia 😉 A z moich babskich- jak męża nie ma, to nadrabiam- na wspólnej i przyjaciółki 😁😆
Miłego dnia dziewczyny 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 07:48
Izape_91, Malgonia, Salome, aeiouy, szona, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, dziś 1 dc. Cykl 26 dni, faza lutealna 11 także nie będę nawet musiała kłamać o jej skróceniu żeby wysępić duphaston. Niestety mój doktorek na urlopie i wizyta dopiero 18 czerwca, więc muszę iść gdzieś indziej, żeby mi go przypisali....
I śniło mi się, że jakiś lekarz zamordował żelki misie kąpiąc je w zimnej wodzie bo zastygłly i stały się tylko żelkami... Nie wiem może te misie było symbolem mojej nadziei i moj mozg postanowił rozliczyć się z nią jeszcze we śnie....
Izape rzucaj zdjęcie popraw nam humorIzape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:Cześć dziewczyny, dziś 1 dc. Cykl 26 dni, faza lutealna 11 także nie będę nawet musiała kłamać o jej skróceniu żeby wysępić duphaston. Niestety mój doktorek na urlopie i wizyta dopiero 18 czerwca, więc muszę iść gdzieś indziej, żeby mi go przypisali....
I śniło mi się, że jakiś lekarz zamordował żelki misie kąpiąc je w zimnej wodzie bo zastygłly i stały się tylko żelkami... Nie wiem może te misie było symbolem mojej nadziei i moj mozg postanowił rozliczyć się z nią jeszcze we śnie....
Izape rzucaj zdjęcie popraw nam humor
Hmmm... Przykro mi z powodu @...
No sen ciekawy powiem szczerze... Hmm...
Izape czekamy :*Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś zaczynam 13 tydzień ciąży. Jak ten czas leci, nie wiem gdzie i kiedy 🙈🙈 zaraz drugi trymestr.
buba123, Niecierpliwa..., Nuch, Ania_85_, MonikA_89!, Malgonia, Arashe, Salome, DzulkaJ, Angelika1313, okularnica91, Szczesliwa_mamusia, Malinaa90, Irvine90, Pati96, Iseko, Karolina, Tele...79, ef36, Kittinka83, aeiouy, szona, Ochmanka, moni05, Miska _a, gusiaa, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczorajszy poranny na gorze i dzisiejszy na dole. Albo są takie same albo ten dzisiejszy ciut jaśniejszy. Temperatura odbiła w górę. Czekam już na betę i proga trzymajcie kciuki za piękny wynik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85b2f5bed4f4.jpgNiecierpliwa..., Mama_Zuzia, agge, Salome, Arashe, MonikA_89!, DzulkaJ, Ania_85_, Angelika1313, okularnica91, Magduullina, eemmiilliiaa, Szczesliwa_mamusia, Nuch, 5ylwian, buba123, Malinaa90, malamisia, Irvine90, Pati96, Kittinka83, Iseko, Karolina, Tele...79, aeiouy, szona, Iwona28, Ochmanka, moni05, Miska _a, Sasanka55 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Wczorajszy poranny na gorze i dzisiejszy na dole. Albo są takie same albo ten dzisiejszy ciut jaśniejszy. Temperatura odbiła w górę. Czekam już na betę i proga trzymajcie kciuki za piękny wynik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85b2f5bed4f4.jpg
Izape o której wyniki? -
Wyniki pewnie będą koło 14 o tej już zawsze są, a może i czasem wczesniej
okularnica91 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape- mocne kciuki za wynik bety!!! ❤️ W końcu dzisiaj doczekamy się dobrych wieści!
Niecierpliwa- ja niestety nie pomogę
Agge- no czas pędzi jak szalony, jeszcze jak się ma starszaka w domu to już w ogole turbo przyspieszenie 😱
Misskitty- 😢 bardzo mi przykro, który to dpo?
Sasanka- szalona kobieto, Ty wyrabiasz normę za wszystkich pracowników chyba 🙈agge, Izape_91, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izape ✊✊✊✊✊✊
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Niecierpliwa... wrote:Sorry ze Was tak gnębie ale jeszcze jedno pytanie. Jest jakis dzien cyklu na badanie prolaktyny? Ja tez mi chyba wypada pod kątem niedomogi sprawdzić
Co do duphastonu, to ja brałam 1 tabletkę wieczorem
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Izape, czekam w takim razie na 14 i Twoje piękne wyniki 😊
Ania, Polska jest przecudowna! Uwielbiam wycieczki, w wielu miejscach już byłam, a jeszcze tyyyyle zostało do zobaczenia! Może zorganizujcie sobie jakąś objazdówkę?
Niecierpliwa, faza lutealna krótka, ale ja też mam 11-12 i lekarz mi powiedział, że nie jest źle... Co prawda zdarza się i 13 dni, ale moze też powinnam pomyśleć o wspomaganiu? Choć w sumie przecież po to biorę niepokalanek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 08:29
Ania_85_, Izape_91 lubią tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyMaria87 wrote:Izape, czekam w takim razie na 14 i Twoje piękne wyniki 😊
Ania, Polska jest przecudowna! Uwielbiam wycieczki, w wielu miejscach już byłam, a jeszcze tyyyyle zostało do zobaczenia! Może zorganizujcie sobie jakąś objazdówkę?
Niecierpliwa, faza lutealna krótka, ale ja też mam 11-12 i lekarz mi powiedział, że nie jest źle... Co prawda zdarza się i 13 dni, ale moze też powinnam pomyśleć o wspomaganiu?
Maria ja przed CP miałam 15 dniowe, więc gdyby one od początku były krótsze to może inaczej bym na to patrzyła.
Z tego co czytam to wyższy progesteron w niczym nie szkodzi, więc może faktycznie by Ci wspomógł wgryzanie maluchów. -
Ale natrzepalyscie postow od wczoraj.
Monika przytulna mocno. Kochana jesteś silna. Kiedy wracajcie po ❄?
Ja tez uwielbiam piec i pichcic różne nowości. "Najlepsze ciasto marchewkowe " to też jedno z moich ulubionych. W niedzielę zawsze z mężem gotujemy obiad i ostatnio zrobiliśmy prostego kurczaka po tajsku z ryżem jasminowym.
Z seriali to tez fanka gry o tron, ale jesli chodzi o 8 sezon to d&d tak jakby zapomnieli co to logika. Teraz wkreciliamy sie z mężem na hbo w mini serial Czarnobyl, mam ciarki jak go oglądam. Obejrzałam opowieść podręcZnej a teraz zaczęłam tez kroniki Times Square. Z mężem obejrzeliśmy także Tabu.
Mój wyjazd zbliża się wielkimi krokami. Spusalam sobie co muszę zabrać. Pogoda ogólnie może być średnia, bo może padac, ale ma być ok 20*Ania_85_, szona, aeiouy, Ochmanka, Sasanka55 lubią tę wiadomość