ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja myślę, że mój już nie pęknie. Dziwne, żeby przy takim wykresie dopiero teraz pękł:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2c894a2d413.png
No chyba, że znacie takie przypadki...2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria87 wrote:Ja myślę, że mój już nie pęknie. Dziwne, żeby przy takim wykresie dopiero teraz pękł:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2c894a2d413.png
No chyba, że znacie takie przypadki...
Kurcze faktycznie ten wykres masz bardzo ładny. Nie wiem jak to jest z tym pękaniem- ja nie zdążyłam na monitoring. Może to tylko taki jednorazowy wyskok, że to jajeczko nie pękło, a normalnie ładnie pękają? Planujesz w przyszłym cyklu też iść na monitoring? -
Ania_85_ wrote:Kurcze faktycznie ten wykres masz bardzo ładny. Nie wiem jak to jest z tym pękaniem- ja nie zdążyłam na monitoring. Może to tylko taki jednorazowy wyskok, że to jajeczko nie pękło, a normalnie ładnie pękają? Planujesz w przyszłym cyklu też iść na monitoring?
Tak, pójdę zobaczyć, czy to się dzieje za każdym razem, czy jednak nie. W czwartek mam gina w luxmedzie, więc się zapytam, co robić. A za tydzień wizyta w Gyncentrum. Oby to nie było nic, co uniemożliwiłoby zajście w ciążę...Ania_85_ lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria87 wrote:Tak, pójdę zobaczyć, czy to się dzieje za każdym razem, czy jednak nie. W czwartek mam gina w luxmedzie, więc się zapytam, co robić. A za tydzień wizyta w Gyncentrum. Oby to nie było nic, co uniemożliwiłoby zajście w ciążę...
Trzymam mocno kciuki, żeby to był tylko taki jednorazowy wybryk Twojego jajeczka A gyncentrum jest tuż obok mnie, więc kciuki będą działały podwójnie z tak bliskiej odległościSalome, Emmainthegarden lubią tę wiadomość
-
Szona, jeszcze rok temu uwoelbialam jest tu
https://www.chinska-sopot.pl
Co do metypredu. Jak Lekar powiedział, nie ma żadnych badań jak to działa na dziecko.
Natomiast w klinikach niepłodności często go dają, małe dawki, żeby zwiekszyc szansę na nie odrzucenie kartofla.
Ja brałam ogromne dawki w ciąży z synem . Inaczej się nie dało. Naprawdę ogromne, inni ginowie się za głowę łapali.
Syn oprócz astmy na razie zdrowy.
Może nie jest geniuszem (albo ja nie jestem madką), ale spoko koleśmalamisia, szona, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_85_ wrote:Maria- a jeżeli chodzi o dwurożną macicę, to mama ginekolog też ma taką i ma chyba 2 dzieci? Może ma u siebie jakieś artykuły na ten temat?
O, tego nie wiedziałam! Dzięki!Ania_85_ lubi tę wiadomość
2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria87 wrote:Tak, pójdę zobaczyć, czy to się dzieje za każdym razem, czy jednak nie. W czwartek mam gina w luxmedzie, więc się zapytam, co robić. A za tydzień wizyta w Gyncentrum. Oby to nie było nic, co uniemożliwiłoby zajście w ciążę...
Sprawdź i się nie martw. Przy invitro przed crio dają zastrzyki na peknięcie (dla pewności, że pęknie w określonym momencie).
Mi się kilka razy zdarzyło, że nie pekały ale zwykle nie mam z tym problemu.Salome lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
malamisia wrote:Chciałam kupić książkę Rozenek, In vitro. Rozmowy intymne. Ale przeczytałam dzisiaj fragment na gazeta.pl i to chyba za dużo dla mnie. Czytała któraś z Was całość?
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyWitajcie :* dzis mam kiepski dzien ;(
Nadzieja sie tli aczkolwiek... Jechalismy z m i chlopcami 2 bocianki lecialy , ja znow znalazlam 5 listna koniczynke i 3 *4 listna heh szok :* czuje cos Dziewczyny az mi dziwnie... Ale brzuch boli chyba z nerwow. .. bardzo sie boje.. musze sie wam do czegos przyznac... Mam nadzieje ze nie zapesze... Rano zrobilam test 20 i po 4 min cos mi sie pojawilo.... Az w brzuchu poczulam motyle mam nadzieje ze jak jutro powtorze nie rozczaruje sie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 15:57
Malgonia, agge, MonikA_89!, Szczesliwa_mamusia, Emmainthegarden, eemmiilliiaa, szona, Linka90, Pati96, Tele...79, aeiouy, Sasanka55, Ania_85_, Kittinka83, Iwona28, Arashe, malamisia, Iseko, moni05, Madziandzia, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Witajcie :* dzis mam kiepski dzien ;(
Nadzieja sie tli aczkolwiek... Jechalismy z m i chlopcami 2 bocianki lecialy , ja znow znalazlam 5 listna koniczynke i 3 *4 listna heh szok :* czuje cos Dziewczyny az mi dziwnie... Ale brzuch boli chyba z nerwow. .. bardzo sie boje.. musze sie wam do czegos przyznac... Mam nadzieje ze nie zapesze... Rano zrobilam test 20 i po 4 min cos mi sie pojawilo.... Az w brzuchu poczulam motyle mam nadzieje ze jak jutro powtorze nie rozczaruje sie ...Magduullina, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdulina, właśnie kiedyś pytałam kto miał też ovu 11.05. Chciałam wiedzieć kiedy zacznie się testowanie. A to ty..
I mówisz, że wyszedł cień?
O kurcze.
Ja nigdy nie miałam bladziochow i poczasiaków...
Może też jutro zrobię? A nie, jutro Ty powtarzaszWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 16:27
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Magdulina dawaj fotke
Skonczylam prasowanie, odkurzylam.mieszkanie a brzuch mnie nie boli. Wciagnelam wielki obiad i licze na jakies mdlosci chociaz
Dobrze ze wizyta juz jutro bo czekanie by mnie wykonczylo.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/25567914571f.jpg
Zdazyl zzolknac.. Szkoda ze nie zrobilam od razu zdj no ale zobaczymy jutro. Uciszyl mnie kolor a nie jakis cien cienia evapu, wybaczcie za moje brudne pazury ale przed chwila wrocilam z ogrodu. Zobaczymy jutroTele...79, buba123, Sasanka55, agge, Szczesliwa_mamusia, Ania_85_, Kittinka83, szona, okularnica91, Malgonia, Elfik, Emmainthegarden, Arashe, Cecylia, DzulkaJ, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Zdazyl zzolknac.. Szkoda ze nie zrobilam od razu zdj no ale zobaczymy jutro. Uciszyl mnie kolr a nie jakis cien cienia evapu, wybaczcie za moje brudne pazury ale przed chwila wrocilam z ogrodu. Zobaczymy jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 17:05
Magduullina, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25567914571f.jpg
Zdazyl zzolknac.. Szkoda ze nie zrobilam od razu zdj no ale zobaczymy jutro. Uciszyl mnie kolor a nie jakis cien cienia evapu, wybaczcie za moje brudne pazury ale przed chwila wrocilam z ogrodu. Zobaczymy jutroMagduullina, Sasanka55 lubią tę wiadomość