Forum W oczekiwaniu na testowanie ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19
Odpowiedz

ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19

Oceń ten wątek:
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11233

    Wysłany: 27 maja 2019, 14:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati96 wrote:
    Wizytę mam na 16.15. Trochę mam stresa ,że mnie oleje albo coś..
    Czemu miałby olać? Pierwszy raz do niego idziesz?
    Mój na szczęście ogarnia tematy IVF i nawet mi polecał klinikę Novum w Wawie jakby się nie udało tym razem, pomimo jego kciuków 😜

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • ef36 Autorytet
    Postów: 1502 1654

    Wysłany: 27 maja 2019, 14:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA, kciuki za transfer!

    Pati, będziesz się starać w tym cyklu?

    U mnie beta dziś 75, głupia menda! Chce ktoś?
    i nadal czekam na @.. wywoływanie nic nie dało.

    MonikA_89! lubi tę wiadomość

    1 x CP
    3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
    ANA1 wątpliwe
    Mutacja PAI-1
    12.2020 IVF ostatnie podejście
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2216 3227

    Wysłany: 27 maja 2019, 14:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Czemu miałby olać? Pierwszy raz do niego idziesz?
    Mój na szczęście ogarnia tematy IVF i nawet mi polecał klinikę Novum w Wawie jakby się nie udało tym razem, pomimo jego kciuków 😜

    Do niego idę pierwszy raz. Boję się, bo pamiętam jak wcześniej leczyłam się na niedoczynność to wszyscy lekarze mnie olewali, bo mówili, że tsh ponad 4 to normalne itd. Później w końcu znalazłam babkę co mi przepisała eutyrox ,ale później kazała mi przestać i teraz mam efekty tego. Tego co dziś idę polecił mi mój gin , zobaczymy..

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy, insulinooporność,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50, Glucophage xr 2000
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2216 3227

    Wysłany: 27 maja 2019, 14:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ef36 wrote:
    MonikA, kciuki za transfer!

    Pati, będziesz się starać w tym cyklu?

    U mnie beta dziś 75, głupia menda! Chce ktoś?
    i nadal czekam na @.. wywoływanie nic nie dało.

    Tak w tym cyklu zaczynam starania. Dostałam zielone światło od mojego gin ,więc będę działać.

    Kittinka83, Malgonia, szona, Szczesliwa_mamusia, Ania_85_ lubią tę wiadomość

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy, insulinooporność,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50, Glucophage xr 2000
  • ef36 Autorytet
    Postów: 1502 1654

    Wysłany: 27 maja 2019, 14:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, ✊✊✊✊

    Sasanka, odpoczywaj !

    Pati96 lubi tę wiadomość

    1 x CP
    3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
    ANA1 wątpliwe
    Mutacja PAI-1
    12.2020 IVF ostatnie podejście
  • Angelika1313 Autorytet
    Postów: 1194 3302

    Wysłany: 27 maja 2019, 14:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika super 😀 😘 teraz mega mocne ✊✊

    Pati dla Ciebie też dziś trzymam kciuki:*


    Ef wrr..wredota.. dawaj ja ją zabieram od Ciebie ! Rzucaj ją na te ręce 🤲 od Sasanki wzięłam to wezmę i od Ciebie :*

    Pati96, MonikA_89!, ef36 lubią tę wiadomość

    Aleksandra 23.06.2020 3090g 51cm 👣❤️

    7bd1324f90.png

    19cs.. 1 cykl po hsg szczęśliwy 💖
    10.10 II
    04.11 : Crl 6,6 mm i jest <3
    14.11 : 1,62 cm szczęścia 😍
    06.12 prenatalne: crl 45,5 mm <3
    07.02 : 287g córeczki ❤
    24.02 : 496g <3
    12.03 : 781g <3
    03.04: 1244g <3
    23.04: 1703g <3
    07.05: 2148g <3
    21.05: 2520g <3
    04.06: 2818g <3
    15.06: 3178g <3

    29.08.2019 HSG oba jajowody drożne
    🌸MTHFR C677T hetero🌸MTHFR A1298C hetero🌸PAI-1 homo🌸Insulinooporność🌸pcos🌸hiperprolaktynemia🌸niedoczynność tarczycy🌸cukrzyca w ciąży.
    💊 Metformina, letrox, acard, heparyna, duphaston, insulina
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 27 maja 2019, 15:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ef.. przykro mi, ze musisz dalej czekac.
    Jedno co, to mam badzieje, ze dluzsza przerwa pozwoli sie lepiej zregeneroaac macicy i kolejny transfer bedzie szczesliwy.

    ef36 lubi tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1407 2355

    Wysłany: 27 maja 2019, 15:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ef dawaj ją! 💪💪💪💪

    Magduullina, Ochmanka, ef36 lubią tę wiadomość

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 1,49
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA, ASA, AOA: ok
    ❗Brak ochrony zarodka
    ❗PAI hetero

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia

    3.02.2021- 1. IUI (clo+ovitrelle+duphaston) ❌
    3.03.2021 - 2. IUI (clo+NAC+ovitrelle+duphaston) ❌

    💉Szczepienia limfocytami męża - 12.10, 2.11, 23.11.2021
  • ElfiaKsiężniczka Autorytet
    Postów: 3914 6580

    Wysłany: 27 maja 2019, 15:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam cały tydzień ufff,

    Przykro mi się zrobiło jak niecierpliwa opuściła forum, Niecierpliwa, wróć!

    h84fio4por3fy6ov.png

    TQckp1.png

    https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • Angelika1313 Autorytet
    Postów: 1194 3302

    Wysłany: 27 maja 2019, 16:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już maj się kończy a my nie mamy prowadzącej czerwiec 😥 Niecierpliwa pliss chociaż się odezwij jak to czytasz ☹

    Aleksandra 23.06.2020 3090g 51cm 👣❤️

    7bd1324f90.png

    19cs.. 1 cykl po hsg szczęśliwy 💖
    10.10 II
    04.11 : Crl 6,6 mm i jest <3
    14.11 : 1,62 cm szczęścia 😍
    06.12 prenatalne: crl 45,5 mm <3
    07.02 : 287g córeczki ❤
    24.02 : 496g <3
    12.03 : 781g <3
    03.04: 1244g <3
    23.04: 1703g <3
    07.05: 2148g <3
    21.05: 2520g <3
    04.06: 2818g <3
    15.06: 3178g <3

    29.08.2019 HSG oba jajowody drożne
    🌸MTHFR C677T hetero🌸MTHFR A1298C hetero🌸PAI-1 homo🌸Insulinooporność🌸pcos🌸hiperprolaktynemia🌸niedoczynność tarczycy🌸cukrzyca w ciąży.
    💊 Metformina, letrox, acard, heparyna, duphaston, insulina
  • DzulkaJ Autorytet
    Postów: 824 1115

    Wysłany: 27 maja 2019, 16:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki Monia za Ciebie i transfer ☺️ wierze, że uda Ci sie!

    Ja mam pytanko owulak pozytyw czy negatyw jeszcze? Powinna być ciemniejsza niż kontrolna nie?

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d67d844229b.jpg

    Wczoraj był seksior z moim kaleką, ale dzisiaj chciałabym dać mu spokój, bo ta ręka go boli przy bzykanku i zastanawiam się czy ewentualnie jutro nie będzie za późno ☺️?

    MonikA_89! lubi tę wiadomość

    ❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
    ❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
    ❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie

    Starania od 11.2018 r. z przerwami
  • szona Autorytet
    Postów: 6851 15654

    Wysłany: 27 maja 2019, 16:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    DzulkaJ wrote:
    Trzymam kciuki Monia za Ciebie i transfer ☺️ wierze, że uda Ci sie!

    Ja mam pytanko owulak pozytyw czy negatyw jeszcze? Powinna być ciemniejsza niż kontrolna nie?

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d67d844229b.jpg

    Wczoraj był seksior z moim kaleką, ale dzisiaj chciałabym dać mu spokój, bo ta ręka go boli przy bzykanku i zastanawiam się czy ewentualnie jutro nie będzie za późno ☺️?

    Wg mnie to jeszcze negatyw.

    DzulkaJ lubi tę wiadomość

    7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 27 maja 2019, 16:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzulka ja przy takim sikalabym 3 razy dziennie, bo u mnie to moglby juz byc pozytyw ;)

    Elfia a jak Wasze samopoczucie przed poszukiwaniami? Są emocje?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 16:56

    DzulkaJ, Ochmanka lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Zajsonek Autorytet
    Postów: 2474 2400

    Wysłany: 27 maja 2019, 16:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie wiem już sama co o tym wszystkim myśleć 😊
    Bole miesiaczkowe, temperatura spadła, a sluzu cala masa i w dodatku takie glutki rozciagliwe 😂 sory za określenie 😋
    Cykle mam 23/27 dniowe, dzisiaj 24dc. O co kaman ?

    dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 maja 2019, 17:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    DzulkaJ wrote:
    Trzymam kciuki Monia za Ciebie i transfer ☺️ wierze, że uda Ci sie!

    Ja mam pytanko owulak pozytyw czy negatyw jeszcze? Powinna być ciemniejsza niż kontrolna nie?

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d67d844229b.jpg

    Wczoraj był seksior z moim kaleką, ale dzisiaj chciałabym dać mu spokój, bo ta ręka go boli przy bzykanku i zastanawiam się czy ewentualnie jutro nie będzie za późno ☺️?

    u mnie jak tak wygląda to jeszcze dla mnie negatyw, ale jak taką mam kreske to robię testy dwa razy w ciągu dnia( rano i wieczorem) i zwykle jak taką kreseczkę mam rano, to na wieczór już jest ewidentny pozytyw( testowa ciemniejsza od kontr.)
    Tak więc jakby się udało dzisiaj jeszcze zaseksić to dawajcie czadu ;)

    DzulkaJ, szona lubią tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 maja 2019, 17:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek..zerknęłam na Twój wykres, rzeczywiście ta temp. dziś nisko spadła. Jak jutro nie bedzie okresu to testuj ;)

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 maja 2019, 17:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek jak @ nie przyjdzie sikaj! 😉 pok8 jej nie ma zawsze jest nadzieja. Może się pozytywnie zaskoczysz ? ☺

  • Zajsonek Autorytet
    Postów: 2474 2400

    Wysłany: 27 maja 2019, 17:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam test teraz i znowu cień sie pojawił po 3 minutach i po kolejnych 3 kreska ściemniala 😂 jak jutro @ nie przyjdzie zrobie test i jak znowu będzie biel vizira to czekam na @ i zaczynamy od nowa 😁 macie foto tego cienia 😂😂
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8dc47f6fc8d.jpg

    Magduullina, Kittinka83, agge, Ochmanka, szona lubią tę wiadomość

    dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 maja 2019, 17:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testuj z rana 😉 albo beta?

    Magduullina lubi tę wiadomość

  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2216 3227

    Wysłany: 27 maja 2019, 18:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od endo i stwierdził, że trzeba leczyć tarczyce. Dostałam eutyrox i zlecił mi mnóstwo badań krwi. Niestety muszę zrobić je prywatnie. Ale w końcu ktoś się mną zajął, bardzo fajny lekarz.Powiedział, że nie podoba mu się, że wcześniej nic więcej mi nie zrobili z łysieniem plackowatym i dlatego też te badania. Jutro muszę je zrobić i za miesiąc do kontroli ,bo chce zobaczyć wyniki plus to jak działają na mnie leki.

    Szczesliwa_mamusia, okularnica91, Iseko, szona, aeiouy lubią tę wiadomość

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy, insulinooporność,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50, Glucophage xr 2000
‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego