Forum W oczekiwaniu na testowanie ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19
Odpowiedz

ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 maja 2019, 18:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek kciuki!
    Kochane podczytuje was... I tak pozostanie ... :*
    Bede mocno kibicowac!!! Kazdej z Was .
    Ze u mnie teraz to starania odeszly w daleki las.. :(
    @ tak wredna pinda bolaca, skurcze takie ze az czasem mi sie slabo robi... Dawno takiej poteznej nie mialam... No ale coz tam .. M bedzie na tydzien od 20.06 ale i tak bedzie po ptokach wiec .. .. A ja normalnie jestem juz wykonczona a co dopiero ... Pozdrawiam Was wszystkie milego wieczorku !
    My zaczynamy tygodniowy maraton !

  • Zajsonek Autorytet
    Postów: 2474 2400

    Wysłany: 27 maja 2019, 18:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    okularnica91 wrote:
    Testuj z rana 😉 albo beta?

    Mam W domu jeszcze 3 testy 😂😂
    Także wykorzystam a na betę pójdę w piątek o ile @ sie nie pojawi 😋

    okularnica91, Magduullina, Ochmanka, Malinaa90 lubią tę wiadomość

    dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11233

    Wysłany: 27 maja 2019, 18:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziulka, ja takie owulaki już traktowałam jako pozytyw. Ciemniejsze to miałam tylko po ovitrelle 😜

    Zajsonek, a może to spadek implantacyjny? 😊

    Pati, cieszę się, że w końcu trafiłaś na kompetentnego lekarza. A jakie badania Ci zlecił? Głównie hormony?

    DzulkaJ lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2216 3227

    Wysłany: 27 maja 2019, 18:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Dziulka, ja takie owulaki już traktowałam jako pozytyw. Ciemniejsze to miałam tylko po ovitrelle 😜

    Zajsonek, a może to spadek implantacyjny? 😊

    Pati, cieszę się, że w końcu trafiłaś na kompetentnego lekarza. A jakie badania Ci zlecił? Głównie hormony?

    Wstawiam zdjęcie, bo trochę tego jest. 😄
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c2e872a47d0.jpg

    Ania_85_ lubi tę wiadomość

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy, insulinooporność,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50, Glucophage xr 2000
  • agge Autorytet
    Postów: 3886 5061

    Wysłany: 27 maja 2019, 18:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek, kciuki!!

    91bbb8f83b.png

    c62facf3ab.png

    14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
  • Ochmanka Autorytet
    Postów: 1466 3962

    Wysłany: 27 maja 2019, 19:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfia jejku to już jutro! Niech Wasz Maluszek się odnajdzie❤

    MonikA powodzenia! Oby prog był nizutko 😚

    Ef shit! Wredna beta😖 mam nadzieję że już spadnie skoro tyle chętnych na nią🤗

    Pati super że masz plan ale dopytaj jak to jest z tym euthyroxem skoro ma być wycofany

    Zajsonek✊✊✊

    Pozdrawiam z 42dc bez ciąży i bez @ 😒😤

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 19:42

    Pati96, MonikA_89!, Magduullina, ef36 lubią tę wiadomość

    K5IHp2.png

    starania od 09.2018
    **************
    ona: długie cykle, hashimoto, niedoczynność, pai homo
    -euthyrox75, bromergon
    **************
    on: asthenoteratozoospermia> 92% nieruchomych, morfo 3%, żpn II st.
    **************
    10.2019 - 7tc [*]
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2216 3227

    Wysłany: 27 maja 2019, 20:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka , ja już kupiłam eutyrox w aptece babka nic nie wiedziała. Więc stwierdziłam, że kupię,bo gdyby było coś nie tak to lekarz by mi nie przepisał. Chyba..😊

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy, insulinooporność,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50, Glucophage xr 2000
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 27 maja 2019, 20:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam ze ti niezla akcja z tym euthyroxem. Ciekawe co mi W powid na wizycie.

    Pati sprawdz hormony. To dobrze tez robi na glowe tak sie porzadnie przebadac. Czlowiek sie zaopiekowany czuje od razu.

    Ochmanks ale robilas test, czy tak Ci sie tylko wydaje?


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2216 3227

    Wysłany: 27 maja 2019, 20:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia tak,tak jutro idę zrobić te badania co mi zlecił endo. 😊 A jak Ty się czujesz ?

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy, insulinooporność,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50, Glucophage xr 2000
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11233

    Wysłany: 27 maja 2019, 21:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati96 wrote:
    Wstawiam zdjęcie, bo trochę tego jest. 😄
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c2e872a47d0.jpg
    Faktycznie trochę jest :P Ale z drugiej strony, lepiej się upewnić, że wszystkie hormony są prawidłowe, niż zarzucać sobie później, że się nie pogłębiło diagnostyki jakby jednak coś wyszło nie tak. DHEA też robiłam, u mnie było poniżej normy, więc łykałam go w tabletkach przed stymulacją. Niby pomaga podkoksować komórki :) Czytałam nawet, że przy suplementacji DHEA i Q10 niektórym dziewczynom wzrosło Amh! 🙃

    Pati96 lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11233

    Wysłany: 27 maja 2019, 21:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Zajsonek kciuki!
    Kochane podczytuje was... I tak pozostanie ... :*
    Bede mocno kibicowac!!! Kazdej z Was .
    Ze u mnie teraz to starania odeszly w daleki las.. :(
    @ tak wredna pinda bolaca, skurcze takie ze az czasem mi sie slabo robi... Dawno takiej poteznej nie mialam... No ale coz tam .. M bedzie na tydzien od 20.06 ale i tak bedzie po ptokach wiec .. .. A ja normalnie jestem juz wykonczona a co dopiero ... Pozdrawiam Was wszystkie milego wieczorku !
    My zaczynamy tygodniowy maraton !
    Trzymasz się jakoś?

    Magduullina lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1407 2355

    Wysłany: 27 maja 2019, 21:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati to super, że trafiłaś na dobrego lekarza :) Mam nadzieję, że z tym euthyroxem jednak będzie wszystko ok.

    Ochmanka nie przypominam sobie Twojego testu...?

    Dziewczyny mam wyniki badań i tym razem kwas foliowy jest w normie, ale ostatnio nie brałam go samego, tylko b-complex. i teraz właśnie chcę sobie zamówić ale nie wiem czy warto inwestować w jakiś lepszy czy kupić zwykły? Poniżej wrzucam wyniki:

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1760e86bdcb.png

    Zastanawiam się między tym: https://progresslabs.pl/witaminy-i-mineraly/162-aktywny-kwas-foliowy-methylo-folian-400mg-120-kapsulek-dla-wegan-5906660414537.html

    a tym: https://progresslabs.pl/witaminy-i-mineraly/161-modulator-homocysteiny-witamina-b6-p-5-p-b7-biotyna-b9-aktywny-kwas-foliowy-b12-metylokobalamina-120-kapsulek-wegan-5906660414629.html

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 21:21

    Pati96, Ochmanka lubią tę wiadomość

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 1,49
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA, ASA, AOA: ok
    ❗Brak ochrony zarodka
    ❗PAI hetero

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia

    3.02.2021- 1. IUI (clo+ovitrelle+duphaston) ❌
    3.03.2021 - 2. IUI (clo+NAC+ovitrelle+duphaston) ❌

    💉Szczepienia limfocytami męża - 12.10, 2.11, 23.11.2021
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11233

    Wysłany: 27 maja 2019, 21:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko, wyniki masz ładne, tylko podkręć witaminę D3. Łykasz jakąś teraz? Ja miałam około 50 i zalecenie brania 2000j, od dzisiaj biorę 4000j, a w sobotę idę zbadać poziom, bo dawno nie sprawdzałam.

    Ja mam ten pierwszy folian. Z tej samej firmy biorę metylowaną B12, a Emkowi kupowałam modulator😊 Poziom witamin masz w normie, więc myślę, że taki complex się powinien u Ciebie sprawdzić. Jeśli masz niedobory, to wtedy lepiej brać każdą witaminę oddzielnie w odpowiednich dawkach. Czytałam też dobre opinie o B-caps. Zerknij sobie :)

    https://natura-market.pl/pl/p/Witamina-B-Complex-BICAPS-120-kapsulek/4366?gclid=Cj0KCQjwla7nBRDxARIsADll0kAuQnn30SaQUVpQasjbeuXOby0n7pCPHn9r_2Tj8joaKwg51PiN1l4aAgkZEALw_wcB

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Ochmanka Autorytet
    Postów: 1466 3962

    Wysłany: 27 maja 2019, 21:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe bo jest bardzo bialy😂
    Robiłam w środę przed wizytą u gina. Na usg macica pusta a obraz wskazywał na kilka dni po owu (wtf?!?!) Prog chyba też bo w sobotę było 7,2... daje sobie czas do końca tygodnia. Poza tym w poniedziałek jak dalej nie będzie @ to mam zrobić proga i betę na wizytę 5.06.

    K5IHp2.png

    starania od 09.2018
    **************
    ona: długie cykle, hashimoto, niedoczynność, pai homo
    -euthyrox75, bromergon
    **************
    on: asthenoteratozoospermia> 92% nieruchomych, morfo 3%, żpn II st.
    **************
    10.2019 - 7tc [*]
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1407 2355

    Wysłany: 27 maja 2019, 21:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wygląda dobrze, nie ma żadnych śmieci w składzie :)

    Łykałam wit d swansona 2x5000j, ale właśnie mi się skończyły. Kupiłam dzisiaj na szybko D-Vitum i właśnie chcę zamówić z progress labs krople. Myślę, że wezmę wit d 2000j i będę brać po 4krople + też w kroplach ADEK i będę brać po 1 kropli.

    A słyszałyście o kudzu? Podobno pomaga na utrzymać prawidłową glikemię, tylko się trochę obawiam, bo polecają go też w okresie menopauzy i na wyrównanie estrogenów i nie wiem czy warto brać, żeby nie namieszać w hormonach..

    PS. Dopytuje o ten kwas foliowy, bo w zeszłym roku miałam ponad normę i nie chce znów przesadzić :/

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 21:37

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 1,49
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA, ASA, AOA: ok
    ❗Brak ochrony zarodka
    ❗PAI hetero

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia

    3.02.2021- 1. IUI (clo+ovitrelle+duphaston) ❌
    3.03.2021 - 2. IUI (clo+NAC+ovitrelle+duphaston) ❌

    💉Szczepienia limfocytami męża - 12.10, 2.11, 23.11.2021
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1407 2355

    Wysłany: 27 maja 2019, 21:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ochmanka wrote:
    Hehe bo jest bardzo bialy😂
    Robiłam w środę przed wizytą u gina. Na usg macica pusta a obraz wskazywał na kilka dni po owu (wtf?!?!) Prog chyba też bo w sobotę było 7,2... daje sobie czas do końca tygodnia. Poza tym w poniedziałek jak dalej nie będzie @ to mam zrobić proga i betę na wizytę 5.06.
    No właśnie tak kojarzyłam, że Ty miałaś betę robic w czerwcu ;) no to czekamy, trzymam kciuki ;)

    Ochmanka lubi tę wiadomość

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 1,49
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA, ASA, AOA: ok
    ❗Brak ochrony zarodka
    ❗PAI hetero

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia

    3.02.2021- 1. IUI (clo+ovitrelle+duphaston) ❌
    3.03.2021 - 2. IUI (clo+NAC+ovitrelle+duphaston) ❌

    💉Szczepienia limfocytami męża - 12.10, 2.11, 23.11.2021
  • Misiaa Autorytet
    Postów: 2983 4498

    Wysłany: 27 maja 2019, 21:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

    Chciałam się pożegnać i życzyć wszystkim ujrzenia tych wspaniałych II... ja niestety muszę odpuścić starania gdyż dzisiaj dostałam wypowiedzenie z pracy zatem starania wstrzymane aż czegos nie znajdę i trochę nie popracuję...jestem załamana :(

    Owocnego czerwca!

    24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
    26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
    IV.2019 CB
    24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
    9tc... VI.2021 😇💔

    "Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
    - przypominam sobie kto mi się przygląda"
  • Ochmanka Autorytet
    Postów: 1466 3962

    Wysłany: 27 maja 2019, 21:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko złota Prowadząca z Ciebie, wszystko ogarnia i to z jakim wyprzedzeniem 😉😙

    szona lubi tę wiadomość

    K5IHp2.png

    starania od 09.2018
    **************
    ona: długie cykle, hashimoto, niedoczynność, pai homo
    -euthyrox75, bromergon
    **************
    on: asthenoteratozoospermia> 92% nieruchomych, morfo 3%, żpn II st.
    **************
    10.2019 - 7tc [*]
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1407 2355

    Wysłany: 27 maja 2019, 21:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bardzo wiem co masz na myśli, bo właśnie mi jest aż głupio że tak ostatnio nie ogarniam😂

    Ochmanka lubi tę wiadomość

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 1,49
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA, ASA, AOA: ok
    ❗Brak ochrony zarodka
    ❗PAI hetero

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia

    3.02.2021- 1. IUI (clo+ovitrelle+duphaston) ❌
    3.03.2021 - 2. IUI (clo+NAC+ovitrelle+duphaston) ❌

    💉Szczepienia limfocytami męża - 12.10, 2.11, 23.11.2021
  • agge Autorytet
    Postów: 3886 5061

    Wysłany: 27 maja 2019, 21:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaa, przykro mi...

    91bbb8f83b.png

    c62facf3ab.png

    14.07.2015 Emilka, 3270g/56 cm 💕
    30.11.2019 Tomek, 3670g/60 cm 💕
‹‹ 211 212 213 214 215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego