Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
xvwb1994 wrote:Jak czytam google to wszystko wskazuje ze tak.
Chyba dziś nie zasnę 🙈➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo) -
Eedzia11 wrote:To pochwal się, co było inaczej niż zwykle w tym cyklu? 😁😁😁
Hahah już mówię !
A wiec tak dwa dni temu i wczoraj strzeliłem sobie kime po pracy co u mnie się nie zdarza. Zamulona jakaś się czuje. Dziś rano może z nerwów albo i nie xD zaczęłam czuć ze mi coś nie dobrze. Piersi mnie w ogóle nie bolą jak już to swędzi mnie prawy sutek albo cała piers do podrapania 😂 No i codziennie mam gazy i wzdęcia ! Nie notuje raczej takich rzeczy. Plus kilka dni po owu się zastanawiałam czemu na wc nie chodzę się załatwić. 🙈
Kurde chyba nie na to pytanie odpowiedziałam.
Co do implantacji to piszą ze między 7 a 12 dpo. To w sumie bym się wstrzelila. Plus kolor faktycznie tez jasnoróżowy. Pierwszy raz coś takiego mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2022, 19:21
Basik1234, stara Staraczka lubią tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
Kochana mocne kciuki ✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼❤️
xvwb1994 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualny
-
xvwb1994 wrote:Edzia11 a jak wizyta u dentysty ? Wszystko dobrze ?➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Eedzia11 wrote:Nikt mnie nie przyjął. Od środy dopiero wolne miejsca 😣 dziś ogólnie umieram, bo to trzecia noc nieprzespana a do tego zaczęły mnie mięśnie nóg boleć i w nocy dziwnie mocno podbrzusze (teraz też zresztą czuję podbrzusze i czułam już od kilku dovrych dni po owulce). Siedzę w necie i muszę włączyć jakiś film aby nie myśleć.
O matko to dramat tyle dni czekania i cały weekend w bólu mam nadzieje ze jakieś słabsze leki przeciwbólowe możesz zażyć ? Ja po owulce tez miałam jakieś lekkie skorcze w podbrzuszu i takie ciągniecieJa 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:O matko to dramat tyle dni czekania i cały weekend w bólu mam nadzieje ze jakieś słabsze leki przeciwbólowe możesz zażyć ? Ja po owulce tez miałam jakieś lekkie skorcze w podbrzuszu i takie ciągniecie
Wzięłam 1tabletkę, stosowanie prawidłowo to dwie co 4h. Więcej nie wezmę, trochę mi uśmierzyło a nawet bardzo. Mięśnie nóg też już nie bolą. Ale kurczę, wahałam się.➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Dawka paracetamolu w ciąży zawsze mieści się w granicach 1-4 g dziennie. Tabletki z paracetamolem zazwyczaj zawierają ok. 500 mg tego leku. Oznacza to, że na dobę maksymalnie można przyjąć osiem tabletek przeciwbólowych - odnośnie paracetamolu
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Dobrze wiedzieć z tym paracetamolem bo człowiek się zastanawia co tak co nie. A jak jest z infekcjami ? Jest coś co można czy tylko ginekolog może zadecydować ?
Moja temp ciut spadła. Sama nie wiem o co chodzi.
Po mierzeniu byłam siku ciut ciut jasnego brązu. Na bieliźnie nicJa 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Dobrze wiedzieć z tym paracetamolem bo człowiek się zastanawia co tak co nie. A jak jest z infekcjami ? Jest coś co można czy tylko ginekolog może zadecydować ?
Po mierzeniu byłam siku ciut ciut jasnego brązu. Na bieliźnie nicxvwb1994 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:E tam takim spadkiem wcale się nie przejmuj też już w ciąży miałam skoki i spadki. Ostatni pomiar był na tyle niski że się zestresowałam i od tego momentu przestałam mierzyć
Zrobiłam test z ciekawości. Ale nie ten super czuły bo miałam tylko zwykły i bladzioch totalny. To plamienie mnie martwi ale nie kij nie w oko tak szybko jeśli na @ ma się rozkręcić. Wczoraj jasny roz około 18 a potem przed spaniem 23 jasny brąz. Teraz tez jasny brązJa 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Felinka94 wrote:Dawka paracetamolu w ciąży zawsze mieści się w granicach 1-4 g dziennie. Tabletki z paracetamolem zazwyczaj zawierają ok. 500 mg tego leku. Oznacza to, że na dobę maksymalnie można przyjąć osiem tabletek przeciwbólowych - odnośnie paracetamolu➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
xvwb1994 wrote:Dobrze wiedzieć z tym paracetamolem bo człowiek się zastanawia co tak co nie. A jak jest z infekcjami ? Jest coś co można czy tylko ginekolog może zadecydować ?
Po mierzeniu byłam siku ciut ciut jasnego brązu. Na bieliźnie nic➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Eedzia11 wrote:Niestety, od wczoraj wieczora nie mam dostępu do twojego wykresu a chciałabym cię poobserwować 🙃 w miejscu, gdzie powinno być 'tak' (pokaż wykres) jest puste, bez tekstu
A ja tez tak mam bardzo często, muszę odświeżać i wyjść z naszego wątku i wrócić bo mi nie ładuje czasami waszych wykresów ☺️
Wkleję link
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2022, 10:01
Felinka94 lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
Już mam 😁 faktycznie wygląda u ciebie to obiecująco, w sumie jakby tylko czekać na zieloną kropkę... A kiedy terminowo wypada ci okres, bo nie pamiętam czy pisałaś.➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Eedzia11 wrote:Już mam 😁 faktycznie wygląda u ciebie to obiecująco, w sumie jakby tylko czekać na zieloną kropkę... A kiedy terminowo wypada ci okres, bo nie pamiętam czy pisałaś.
Terminowo 1 luty ale właśnie rozkminiam. Bo według ovu friend miałabym wtedy cykl 27 dni a mam zawsze 28 wiec dziwne trochę. 14 dnia cyklu miałam pęcherzyk 22 mm na usg wiec musiał pęknąć w nocy albo 15dc maksymalnie. 17dc byłam na usg sprawdzić czy pękł i mówił ze tak i ze widać płyn który świadczy o udanej owulacji 🤷🏻♀️ To był piątek. A teraz tydzień minął i wczoraj to plamienie się zaczęło.
Zrobiłam z ciekawości owu test z porannego moczu bo mam ich dużo 😂
https://zapodaj.net/7b626866ae01b.jpg.html
Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualnyxvwb1994 wrote:Terminowo 1 luty ale właśnie rozkminiam. Bo według ovu friend miałabym wtedy cykl 27 dni a mam zawsze 28 wiec dziwne trochę. 14 dnia cyklu miałam pęcherzyk 22 mm na usg wiec musiał pęknąć w nocy albo 15dc maksymalnie. 17dc byłam na usg sprawdzić czy pękł i mówił ze tak i ze widać płyn który świadczy o udanej owulacji 🤷🏻♀️ To był piątek. A teraz tydzień minął i wczoraj to plamienie się zaczęło.
Zrobiłam z ciekawości owu test z porannego moczu bo mam ich dużo 😂
https://zapodaj.net/7b626866ae01b.jpg.html
Ale to dopiero 25 dzień cyklu poczekaj chwilę z testem
Bierzesz coś na proga po owu?
Duphaston czy cos innego? -
stara Staraczka wrote:Ale to dopiero 25 dzień cyklu poczekaj chwilę z testem
Bierzesz coś na proga po owu?
Duphaston czy cos innego?
Nic nie biorę bo gin powiedział ze mam ładny progesteron z wyników. Miesiąc temu robiłam 7 dni po owulacji i wyszło ciut ponad normę bo norma była do 19 ng/ml a ja miałam 20.30🤷🏻♀️Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990